Czarodziejka
Fanka BB :)
...hi hi to niczym u mnie przy drugim porodzie...Andzia, to tak, jak moja kumpela. Rodziła 2 dziecko. Skurczy dostała nagle, po 15 minutach już jechała do szpitala, a kiedy wysiadła z auta, to położyła się na chodniku i powiedziała mężowi, że dalej nie idzie, bo już rodzi....Zdążyli ją zwieźć do środka na wózku, a po kolejnych 15 minutach synuś był na świecie. Wszystko trwało może 45 minut
pod szpitalem kladlam sie na śnieg...juz nie mogłam isc..mąz mnie "wlekł" polozna mnie zbadala a tam rozwarcie na 8cm..juz nawet na znieczulenie było za poźno...zdązylam wjechac na wozku na gorę, polozylam się , polozna przebila pecherz,...i doslownie po chwili mialam parte.. za 3-cim parciem Maks był z nami)))))
mega wspaniale wspominam ten poród...bardzo expresowy ale bardzo szczesliwy...bylam w soku ze tak szybko moze sie to wszystko potoczyc.
Dlatego Andziak Kciukasy za szybki poród....!!!!
Nulleczko
Trzymam kciuki za wizytę..i czekam na usg...tak jak napisała Piranha...wypatruj Nub-a
nie myśl puki co o płci...mam nadzieje ze potwierdzą sie slowa Twojego męza..."ze Wy tez bedziecie szczesliwi bo bedziesz nosic coreczke" bardzo Wam tego zycze!!!!
Mama
a jak tam dzialanie w kierunklu wlasnego biznesu???
Kasia uk
na 90% na swieta lecimy do Italii
Andziak
Synek uroczy....w jakim jest wieku?