reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzieńńńńńńńńńń dobry bb :-D

pada,wieje--> halny chyba :-D wilgoć na każdym kroku ,śliskie liście-----> witaj jesieni..rozkładaj kocyk:-D............................:wściekła/y: to na tyle z żartów :)) nie lubię !! takiej pogody ak dziś -jesień w najgorszym wydaniu!!

ale,ale ...serniczek,kawa i ...LIFTING .bo jakie mamy wyjście ?trza sie zakumplować z wrogiem:blink:

Magda
czy dzis już lepiej z nastawieniem ? czy nadal wyzywasz??:-pja też nie cierpię takich dni bo wtedy jestem też wkurzona sama na siebie i co z tym zrobić :eek:

Pirania
pewnie,że sobie odbijesz takie wieczorki :))siostrę posiadasz to w końcu sie umówicie na babskie spa:tak:

Czarna
super ,że u Ciebie super :-)

Natusia
co tam ,jak tam ??
miłego dnia w pracy kochana !! :)

dzieci oddelegowane,poodkurzane ,śniadanko zjedzone..
wczoraj podsypałam nawozem jesiennym krzewy i iglaki na ogrodzie ..dziś chciałam wkopać jeszcze liliowce ,perukowca i jeszcze jedno cudo-srebrne,ale niestety ...deszcze i sie nie da..
moje sikoreczki korzystaja z karmnika i ...zaraz pękną :-Dsą tak cudownie okrągłe :-D:-Dnie wiem jak one mogą latać :)?:)

miłego babki :))

dzien dobry z rana :-)
magda uk z nadia tez chcialam 2 lata roznicy i mi sie nie udalo;/ ale teraz chyba bede znow starac sie zeby byla dwa lata roznicy:) moze sie uda.. licze ze bedzie troszk latwiej bo od wrzesnia nadia pojdzie do przedszkola a licze ze colin nie bedzie taki urwis jak nadia (chociaz moge sie zdziwic :-p)
a powiedzcie mi na ktorej stronie bylo opisane o staraniach ?

a zdjec z chrztu jeszcze nie mam fotograf ma mi wyslac do niemiec to licze ze do 20 listopada powinny byc bo mowila ze miesiac ..:)

Hello!

Ja tylko na sekundkę, może potem uda mi się zajrzeć do Was na dłużej.

Andziak
, to był ten ośrodek Diagnoza autyzmu Warszawa - Centrum Terapii PROMITIS, on ma też placówkę we Wrocławiu. Ja byłam z Krzysiem na diagnozie dla rodziców, którzy nie są pewni, diagnoza pod kątem ZA trwa u nich 4 spotkania i na końcu dostaje się papierek. Dużo zdrówka dla dzieciaczków!

Dziewczyny, raz jeszcze OGROMNE dzięki za Wasze cudotwórcze kciuki! Miłego dzionka!

Dzien dobry

....za oknem zimno, mrozno....czas zaczynac skrobac szyby w aucie....oj jak ja tego nie lubie.....
Wpadam do was z cieplutka kawusia, a tutaj tak cieplooooo.....

Mama buzka, dosiadam sie z kawusia do serniczka

Andzia dajesz rade????

Miss Bella ale masz super na samej koncowce z imionami....Laura tez jest ladne imie

Daria ty juz po badaniach z Nadia??? Mam nadzieje, ze wszsytko dobrze &&&&&

Nullka nareszcie sie odezwalas!!!!!! Buziaczki wielkie i dziekuje za twoje&&&&, no ale sama widzialas puuudlo....

Ann jak sytuacja na froncie???? &&&&&&

Macy swieta w Wenecji??? To sie nazywa zycie....

Czarodziejka decyzja zapadla co do wyjazdu na swieta???

Magda to suuuper, masz 2w1....dziewczynki wolne ze szkoly a ty...... bedzie dobrze!!!!!

Koliber
zdrowko sie poprawilo....a to najwazniejsze.... no i czas do pracy. Milej pracy.

Natusia slonce....halloooo???? Mam nadzieje, ze masz usmiech na buzi....

Ewcik jak samopoczucie i jak synus???

Martika u was snieg czy juz spokojnie???? Jak dziewczynki???

Patrysia przedszkole zaliczylas, a teraz kawusia!!!!! Mama ma sernik no to czas na ploteczki

Marzycielka a ty dzis wolne czy do pracy????

Kate przerwa na kawusie!!!!!! Usiadz i odsapnij...

Tasha podaje kawke

Piranha
chcialabym widziec twarz i reakcje twojej rodzinki.....niech ich wszsytkich chudy byk kopnie...

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Marzycielka, Ann, Macy, Kilober i inne dziewczyny milego dzionka

Pirania
i Tobie miłego dnia :)

Kasia uk
Ty dziś wolne?
tak,zapraszam na serniczek :)
ja pojadłam a teraz hulam hahahaaa
nooo..pogoda nie rozpieszcza:sorry2:

Koliberek
&&&&&&&&& zaciskam za kolejny cykl skoro @ za rogiem ..

Mama tak, ja dzis przymusowe wolne.....
TY serniczek podajesz, a ja pozniej bede sie meczyc aby to zrzucic....a ja tez walcze.....
Kurcze, nie wiem czy od cwiczen czy tak ze starosci ( heheheh) pekl mi zylak, napoczatku myslalam ze to zakwasy, ale jak podciagnelam spodnie to patrze a tam.....taki siniak w miejscu zylaka.....szok

A to ja z coreczka przed sobotnia imprezka...( pozniej usune)
25ib4op.jpg

hello:-)witam porannie..

andziak jeśli mogę coś doradzić.. to nie id na wywołanie, tylko poczekaj na swoje skurcze.. dla maluszka to nieporównywalnie lepsze rozwiązanie..

daria uważam, że powinnaś iść do ginekologa.. wydzieliny z dróg rodnych powinny się zakończyć do 6 tygodnia po porodzie maksymalnie.. może gin powinien skontrolować, czy w macicy nic nie zostało?

aga fajnie, że córcia też pociągi lubi... nie ma przynajmniej problemu, co na mikołaja kupić hehe

tasha wow jak pięknie Sonik śpi, całą nockę:szok:

missbella jakbym kiedyś miała córcię, to chyba właśnie Laura bym ją nazwała:tak: ale ciekawe, ile razy Wam się jeszcze zmieni :-D pamiętam, że kiedyś dostałaś od męża lilou z okazji córeczki z wygrawerowanym imieniem kornelia, to chyba teraz trzeba będzie branzoletkę zmienić:-D

ann ja ponad tydzień temu zamówiłam testy owu i nadal ich nie otrzymałam, a sprzedawca zapewnia, że już dawno wysłali:-(

nullka no w końcu!!!!! to teraz trzymamy kciuki za wizytkę &&&&&&&&&

pirania jak Krzysio dzisiaj? nie załapał tego świństwa?

mamcia , kasia samopoczucie ok, nadal żyję nadzieją;-) a synuś przeżywa od 2 miesięcy intensywnie bunt dwulatka.. końca nie widać:-D

mama wymienimy się? Ty mi serniczek, a ja Tobie ciacho 3Bit? :-D

kasia mimo upiornego stroju ślicznotki z Was:-D

miłego dzionka wszystkim życzę

reklama
Ewcik ciesze sie ze wpadlas na kawusie....ale dzis super....kawki....serniczek, 3bit....pelny relaksik
Bunt dwu-latka powiadasz???? Heheheh, dasz rade....bo ty twarda babeczka jestes...

Do góry