Piranha zakładam, że dzisiaj jest pęcherzyk do pęknięcia i jutro rano już będzie po owulce i będę miała skok tempki ostatnio jak miałam cykl z fajną owulką to na 8 dzień brania bromka właśnie miałam taki pęcherzyk a na 9 już miałam skok a na 10 dzień już ciałko żółte ok 10 rano i zapadnięty pęcherzyk.
reklama
i dzisiaj rano miałam temperaturę 36,58 a potem zmierzyłam i miałam 2 razy 36,54 więc taką wpisałam na wykresie a w tym cyklu owulacyjnym też przed skokiem miałam 36,6 więc bardzo zbliżona tempka, ja mam wielką nadzieję, że owulka będzie w tym cyklu bo tempka mi rośnie coś się dzieje a jak nie miałam owu to tylko się minimalnie wahała na niskim poziomie
Piranha przepraszam, że tak Cię męczę ale poprostu chciałabym z kimś to przeanalizować
Piranha przepraszam, że tak Cię męczę ale poprostu chciałabym z kimś to przeanalizować
truskafffka
Fanka BB :)
Agulek sorki, faktycznie poplątałam powodzenia w zdobywaniu sylku
Piranha dokładnie, zgadzam się z tym co piszesz o segregacji i niszczeniu plemników
a Krzysio może i nie przoduje w rozwoju mowy, ruchowym, ale bez wątpienia rozwój intelektualny super przebiega noooo sama widzisz jaką furorę Krzysiu robi:-)
Karola powodzenia w urabianiu mężula!!
Magda dobre wieści, fajnie że się wyjaśniła sprawa z maluchem. Wygodny z niego mały człowieczek:-)
worka pieniędzy brak, ale jakbyś dowiedziała się skąd taki można zdobyć, to daj znac, chętnie przygarnę
dokładnie podobnie myślę o snach
Mama...ojjj wywołujesz gniew ciężarnej...booo jak wezmę zaaaamaachh proszę więcej głupot nie pisać!!!!!
Kate dawaaj foty daaawaj foty!!!
Noemi sorki....zupełnie zapomniałam się z tymi moimi starankami zaraz ci na pw wyślę
Ewcik dzięki, no zboczymy jak to będzie z tym obstawianiem bo ja obstawiałam synka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
Marzycielka daj linka do kalendarza, ale mnie się wydaje że zMatim mi się nie sprawdziło
Piranha dokładnie, zgadzam się z tym co piszesz o segregacji i niszczeniu plemników
a Krzysio może i nie przoduje w rozwoju mowy, ruchowym, ale bez wątpienia rozwój intelektualny super przebiega noooo sama widzisz jaką furorę Krzysiu robi:-)
Karola powodzenia w urabianiu mężula!!
Magda dobre wieści, fajnie że się wyjaśniła sprawa z maluchem. Wygodny z niego mały człowieczek:-)
worka pieniędzy brak, ale jakbyś dowiedziała się skąd taki można zdobyć, to daj znac, chętnie przygarnę
dokładnie podobnie myślę o snach
Mama...ojjj wywołujesz gniew ciężarnej...booo jak wezmę zaaaamaachh proszę więcej głupot nie pisać!!!!!
Kate dawaaj foty daaawaj foty!!!
Noemi sorki....zupełnie zapomniałam się z tymi moimi starankami zaraz ci na pw wyślę
Ewcik dzięki, no zboczymy jak to będzie z tym obstawianiem bo ja obstawiałam synka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
Marzycielka daj linka do kalendarza, ale mnie się wydaje że zMatim mi się nie sprawdziło
truskafffka
hej mamuski
Czasami was podczytuje,
ale nie mam za bardzo czasu zeby na biezaco pisac.
Ale mocno wam kibicuje
Daria,Axarai-gratuluje dzieciaczkow.
Nullka-gratulacje....spokojnej ciazy.
Z takich staranek musi byc cora.
Za wszystkie i za kazda z osobna trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&
Za II kreseczki,
spokojne ciaze,
szczesliwe rozwiazania,
zdrowe dzieciaczki wymarzonej plci.
A u nas wszystko ok.
Klaudusia rosnie jak na drozdzach..
ma juz 8300 i prawie 70 cm.
Nie choruje.
Caly czas na piersi.
Przez wszystkich rospieszczana.
Chlopaki pomagaja.
Moj M zakochany,swiata poza nia nie widzi.
A ja zmeczona,ale najszczesliwsza na swiecie
Do tego zachcialo mi sie isc na studia.....i wkoncu je skonczyc.
Ato moje sloneczko
Zobacz załącznik 501017Zobacz załącznik 501014Zobacz załącznik 501018Zobacz załącznik 501019
Czasami was podczytuje,
ale nie mam za bardzo czasu zeby na biezaco pisac.
Ale mocno wam kibicuje
Daria,Axarai-gratuluje dzieciaczkow.
Nullka-gratulacje....spokojnej ciazy.
Z takich staranek musi byc cora.
Za wszystkie i za kazda z osobna trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&
Za II kreseczki,
spokojne ciaze,
szczesliwe rozwiazania,
zdrowe dzieciaczki wymarzonej plci.
A u nas wszystko ok.
Klaudusia rosnie jak na drozdzach..
ma juz 8300 i prawie 70 cm.
Nie choruje.
Caly czas na piersi.
Przez wszystkich rospieszczana.
Chlopaki pomagaja.
Moj M zakochany,swiata poza nia nie widzi.
A ja zmeczona,ale najszczesliwsza na swiecie
Do tego zachcialo mi sie isc na studia.....i wkoncu je skonczyc.
Ato moje sloneczko
Zobacz załącznik 501017Zobacz załącznik 501014Zobacz załącznik 501018Zobacz załącznik 501019
Ostatnia edycja:
truskafffka
jejkuś jaka Klaudia fajniutka !!!! uchachana do schrupania:-)
tasha31
dzięki dziewczyny za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, ostatnio wpadam z doskoku a jednak na Was zawsze można liczyć!!!
więc bioderka są ok:-), ale niestety wdało się zapalenie płuc:-(, co prawda na razie w stopniu raczej lekkim, bo lekarz powiedział, że na tym etapie hospitalizacja nie jest jedynym rozwiązaniem, że można to leczyć w domu, ale zależy to jeszcze od zaleceń pediatry, i z 1 strony może ten szpital byłby skuteczniejszą metodą, ale z 2 strony tam są dzieci chore i boję się, że tam dopiero Sonik zacznie łapać wszelkie infekcje, więc chyba wolałabym w domu...poza tym w szpitalu można zawyć z nudów do księżyca...ale jeśli dla Soni szpital będzie lepszy to oczywiście pójdziemy do szpitala, jej dobro jest najważniejsze!!! jutro jadę z opisem rtg do pediatry i zobaczymy jaką podejmie decyzję, szpital czy dom:-(;
więc tak nieśmiało poproszę jeszcze o &&&&&&&&&&&&&&&& za Sonię, żeby szybko wyzdrowiała i żeby obyło się bez szpitala...
martwię się, ona jest taka malutka, delikatna...
więc bioderka są ok:-), ale niestety wdało się zapalenie płuc:-(, co prawda na razie w stopniu raczej lekkim, bo lekarz powiedział, że na tym etapie hospitalizacja nie jest jedynym rozwiązaniem, że można to leczyć w domu, ale zależy to jeszcze od zaleceń pediatry, i z 1 strony może ten szpital byłby skuteczniejszą metodą, ale z 2 strony tam są dzieci chore i boję się, że tam dopiero Sonik zacznie łapać wszelkie infekcje, więc chyba wolałabym w domu...poza tym w szpitalu można zawyć z nudów do księżyca...ale jeśli dla Soni szpital będzie lepszy to oczywiście pójdziemy do szpitala, jej dobro jest najważniejsze!!! jutro jadę z opisem rtg do pediatry i zobaczymy jaką podejmie decyzję, szpital czy dom:-(;
więc tak nieśmiało poproszę jeszcze o &&&&&&&&&&&&&&&& za Sonię, żeby szybko wyzdrowiała i żeby obyło się bez szpitala...
martwię się, ona jest taka malutka, delikatna...
Marzycielka12
Truskafffko wystarczy ze wpiszesz chinski kalendarz plci i tam znajdziesz ten kalendarz ;-)
Natusiu szkoda, ze sie nie udalo :-( ale moze w nastepnym obie bedziemy mialy szczescie? :-)
Dido jaka twoja coreczka jest slodka tez chce taka :-) zdradzisz nam jak tobie sie udalo zaplanowac coreczke? :-)
Tasha zdroweczka dla Soni ;-) oby obylo sie bez szpitala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Natusiu szkoda, ze sie nie udalo :-( ale moze w nastepnym obie bedziemy mialy szczescie? :-)
Dido jaka twoja coreczka jest slodka tez chce taka :-) zdradzisz nam jak tobie sie udalo zaplanowac coreczke? :-)
Tasha zdroweczka dla Soni ;-) oby obylo sie bez szpitala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Marzycielka12
[url=http://www.plecdzieckaplanowanie.az.pl/kalendarz_chinski_plec_dziecka.htm link do kalendarza chinskiego
Podziel się: