axarai
dziecioholiczka......
Truskafka Gratuluję Małej Rybki! Ślicznie nazwałaś swoje Maleństwo!!!!!!!!!! Jej niedawno Ada była taką Kropeczką!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry
po wizycie...ufff wreszcie mogę odetchnąć
Przed usg Pani pyta: co jeśli będą bliźniaki? powiedziałam że pokochamy jak swoje..
ale okazało się że egzemplarz w brzuszku pojedynczy Rybcia ma 22mm i wszystko z nią ok :-) wg usg to 8tydzień i 3 dzień, więc praktycznie tak samo jak wg OM:-) Serducho biło cudnie..widziałam na monitorze, nie ma piękniejszego widoku, nieważne czy to synek czy córcia, Rybcia podbiła już moje serducho:-) oczywiście się poryczałam..ach te baby
mam założoną kartę ciąży..wreszcie czuję się jak pełnoprawna ciężarna hehe i wierzę że będzie dobrze
Wyniki też mam ok, Pani pochwaliła
za dwa tygodnie kontrolne badanie
lece poczytać zaległości