reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej. witam i ja :-)
u nas tez jak narazie slonecznie :-)
u mnie juz 23dc wiec do konca coraz blizej. tempke zaczelam mierzyc, ale dopiero od srody. wiec nie wiem czy bedzie dalo sie z niej cos odczytac :sorry:
Kasia a ty kiedy planujesz zatestowac?
oj dawno juz nikt sie nie chwalil pozytywnym testem :-( no dziewczyny ktoras z nas musi przyniesc dobre wiesci w tym miesiacu :-D

reklama
hej hej:-)

syncio śpi, M jeszcze w pracy, więc mam chwilkę.. sama bym się z chęcią położyła, bo Marcelinio zrobił dziś pobudkę o 5.50- i ciągle tarł oczka i mówił:oko, oko. Pojechałam z nim do lekarza i ma zapalenie spojówek:-(

dziewczynki, gdzie Wy ten Replens kupujecie? bo pytałam w aptece i pani zrobiła wielkie oczy, nie mieli

kosmo ja nie wiem,jakbym zareagowała na wieść o drugim synku. córcia jest marzeniem mojego życia-oczywiście, kochałabym go z całego serducha, ale pewno żal by pozostał

axarai zazdroszczę Wam tego wyjazdu, też chciałabym wyjechać, ale jak tylko rozmawiam o tym z M, to on się denerwuje-to jak walenie głową w mur:baffled:

andziak ale masz śliczne zdjęcie dzidziolka w suwaczku:tak: a po co kuzynka dołuje Cię dodatkowo tekstami, że nie wyobraża sobie, że masz mieć córkę? w ogóle bym jej przerwała, jeśli tylko by ten temat podjęła

marzycielka masz rację, przydałyby się jakieś dobre wiadomości w kwietniu,, ostatni miesiąc był obfity w dobre informacje ciążowo-dziewczynkowe, oby tak dalej:tak:

Ja to obiecalam sobie ze zrobie wszystko zeby miec jaknajwieksze szanse na corke zeby potwm sobie nie wyrzucac.I zaluje ze mi to nie bylo dane bo wiecej prob napewno nie bedzie.
A kuzynka jak z kuba w ciazy bylam to samo mowila.Ona ma 3 corki.

U mnie to samo no ale ja się ciesze z tej wpadki :)bo tak nie wiem czy w ogóle bym miała szanse na 3 ciąze?bynajmniej w najbliższym czasie...

dzien dobry;)

chociaz nie taki dobry..pogoda paskudna, szaro,buro,pada..na dodatek dzis mój syncio obudził sie z tak zaropiałymi (dobrze napisane?:D) oczkami, że nie mógł ich otworzyć. na dodatek katar:/

Marzycilka taa,koniecznie ktoś musi w końcu sie pochwalic II kreseczkami:) trzymam kciuki za starajace!
Ewcik a jakie są objawy zapalenia spojówek? bo boję sie żeby mój mały tego nie miał..

ja też się witam weekendowo i bardzo słonecznie!!!
Pirania - dziękuję kochana, podaj mi jeszcze proszę link do aukcji twojej siostry, wejdę na stronę i poproszę ją o pomoc w doborze odpowiedniego pudru i koloru do mojej cery;
Andziak - czasem wydaje nam się, że nasze marzenie jest nierealne, mi też się wydawało, że to wręcz niemożliwe, żeby mi się ta córcia udała, a jednak czasami marzenia się spełniają, a ta twoja kuzynka to chyba jakaś straszna zgryzota złośliwa musi być, żeby Cię jeszcze dobijać takimi komentarzami!!! póki co masz Zosię i koniec!!! upieraj się jak Axarai, której też wszyscy znajomi wmawiali 4 chłopca a jednak będzie mieć dziewczynkę!!!
Axarai, Ewcik - ja chyba też trochę zazdroszczę takiej decyzji o wyjeździe, bo ja to chyba chciałabym i boję się, już taki cykor ze mnie jest...
no właśnie dziewczyny tak sobie myślę, że może warto by poskładać do kupy terminy porodów i testowań, żebyśmy się w tym wszystkim nie pogubiły...
Dido - jak tam, jeszcze w dwupaku???
Nullka - co się z Tobą dzieje??? w kwietniu miały być staranki czy odłożyłaś je do czerwca???
Daria, Miss, Patrysiak, Mama ?????????????????????????????????????????????????????????
życzę słonecznego, ciepłego i udanego weekendu!!!

karinkaa jemu wczoraj oczka zaczęły ropieć, a dziś też się z zaropiałymi obudził, tarł je i mówił:oko, oko i płakał.. oczy ma przekrwione, lekko opuchnięte i takie szkliste.. wygląda, jakby baaardzo długo płakał

reklama
Andziak ja mialam tak samo, wszyscy w kolo nie wierzyli ze moge miec corke, ze dobrze wygladam, ze brzuch na chlopca, i ze jak mam dwoch synow to trzecie nie moze byc dziewczynka
czarodziejka i inne dziewczyny napewno pamietaja jak znajome mnie zaczepialy i dolowaly
a po urodzinach Hanulki nie wierzyly
wiec glowa do gory i trzymam mozna za coreczke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& inaczej byc nie moze

wklejam wam filmik z Hania, tak ladnie gugala a jak zaczelam krecic to przestala
Hania 278.MOV - YouTube

Do góry