reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka tasha dziekuje zdziwi sie kuzynka jak do niej z Zosia zajade.
A tak to po prostu mysle ze mam takiego pecha to i teraz mnie nie opusci.
Nastawiam sie na chlopaka wysokie ph moczu rano.Bez staranek nawet nie pamietam kiedy sex i nie wiem kiedy owul.Jedynie raz uzylam lactovaginal w 8 dc.i suplementy bralam ale nie codzien.
Przeczucie na corke pozostaje ale z kuba tez mialam.
Beatka sliczna Hania ale patrzec dlugo nie moge.Zaraz sie wzruszam .Ja tez taka chce w listopadzie.
Patrysia a ty sex ile mialas przed owul? zakwaszalas sie?
Ja mam dzidzie tydzien wieksza niz termin @ o tyle napewno owul. sie nie przesunela.Znowu duze dziecko jest wiec pewnie chlopak

Ostatnia edycja:
reklama
Andziak to walnij sobie testa na plec!!!!! takiego gotowego do Kupienia!!!!
Kurcze no nie zazdroszcze tego oczekiwania na poznanie plci...to jest meeega trudne...i mam nadzieje ze Kuzynce utrzesz nosa...ona tak gada bo pewnie trze nogami na synka...Zobaczysz ze jezcze dasz jej pstryczka Zosia:)))))))

BeatKo- jesoooo jaka Hania jest piekna..Jakie ma oczy..i me minki...niesamowite jak na twarzy dziecka maluje sie kazda emocja!!!! Jest Boska...Gratuluje pociechy:))))))

hej ;-)

Ja jeszcze w 2w1.
Ale nie mam juz sil.
Jestem juz tak zmeczona.
Wszystko mnie denerwuje
Do tego pogoda dobija.
Caly dzien pada.

Dziewczyny wszystkim Wam mocno kibicuje
i trzymam mocnne kciuki za kazda z osobna &&&&&&&&&

Andziak-ja tam mocno wierze,
ze u ciebie pod sercem mieszkszka Zosia.
I nie ma innej opcji.
Beatka-slodka ta Twoja Hania.
Ucaluj ja mocno od ciotek:tak:

Milego weekendu;)*****

Wstawie jeszcze fotki brzuszka z 37 tyg i kacika dla malej.
100_6801.jpg100_6808.jpg
100_6822.jpg

Ostatnia edycja:
Czarodziejka ale pisalyscie ze to o ph chodzi z tymi testami.A ja w dzien mam 5,5 ale rano dzis mialam 7. To chlopak wyjdzie.Pozatym w maju same wydatki z kasa nie wyrobie.A ktory sie sprawdza napewno?
Brzuszek i kacik super

Witam się sobotnio!

U nas piekna pogoda, poszlismy do parku, zaczęło grzmic i uciekliśmy do domu, wróciliśmy, a tu burzy nie ma i dalej piekne słoneczko! Zmyłka niezła:-)

Beatko- piekna Hanulka, nic tylko kochać taką niunię!:tak: Jest słodziutka jak cukiereczek! :-)
Beatko, któraś dziewczyna chyba pisała, że Ty przed ciąza łykałaś kwasy omega 3, tak było? A jeżeli tak to jakie brałas i w jakiej dawce?

Tasha- dziekuję za odpowiedź, czy ja dobrze rozumiem , że jeżdziłaś na rowerku rehabilitacyjnym przez cały grudzień az do pozytywnego testu ciążowego? Ja tez przymierzam się od jakiegos czasu do zakupu rowerka, ale takiego aby nie zajmował dużo miejsca. Poprzedni zajmował duzo miejsca i go parę ładnych lat temu oddałam koleżance.

Piranha- dziekuję za odpowiedź! Mam nadzieję, że dzisiaj miło spędzasz dzień i jesteś spokojna i szczęsliwa!:tak:

Truskafffka- dzięki tez za odpowiedź, trochę mnie pocieszyłaś, bo właśnie trochę zrzuciałam z wagi i chodzę na siłownię i bardzo nie chciałabym znowu przybrać przez tego dupka.

Mama05- kochanie, co z Tobą się dzieje? Tak czy tak jestem z Tobą i tęsknię za Tobą!!!

Dido- piekniasty brzuszek, jaki Wy wszystkie jesteście szczuplutkie! Zyczę dobrego samopoczucia!
Piekny pokoik małej ksieżniczki!:)

Ostatnia edycja:
DIDO cudny brzuchalek i kącik :))
ANDZIAK seksik był nad ranem tak ok4 w noc sylwestrową a O powinnam mieć 3 stcznia tyle że bólu nie miałam (jajników)śluzu praktycznie też także nie wiem dokładnie kiedy była ale suwaczek jest tak jak dzidzia wiekiem:)co do zakwaszaczy czy paski ph to chciałam od kwietnia...
BEATKA CUDEŃKO masz w domku te oczka;))

Gal tak bralam kwas omega 3 dzieki mama05 ona mi polecila ale nie pamietam w jakich dawkach, wiem ze spora byla, i ja je kupowalam tu w anglii, to byl sam kwas omega 3 ,moze mama05 cos ci pomoze

dido piekny brzus taki zgrabniutki i spory sie wydaje, a kacik slodziutki

Andziak ja jak robilam te testu wszystkie dostepne na rynku na plec to wyszly mi dziewczynkowe a ph w jednym dniu co robilam test inteligender wyszlo mi cos ok 7 a wynik wyszedl dziewczynkowy, a producent zapewnial ze to nie test z ph

Andziak- wspólczuję z mamą, cieżko tak żyć jak w domu są ciągłe spiecia, już mogła by sobie darować, bo w końcu jesteś w ciązy.

Beatko- dziekuję CI bardzo za odpowiedź, a tak o to podpytuję , bo te niby kwasy omega to sprzyjają poczęciu chłopca, a u Ciebie dziewczynka jak ta lala...
Podpytam w takim razie mamy05...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry