reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej. witam i ja :-)
u nas tez jak narazie slonecznie :-)
u mnie juz 23dc wiec do konca coraz blizej. tempke zaczelam mierzyc, ale dopiero od srody. wiec nie wiem czy bedzie dalo sie z niej cos odczytac :sorry:
Kasia a ty kiedy planujesz zatestowac?
oj dawno juz nikt sie nie chwalil pozytywnym testem :-( no dziewczyny ktoras z nas musi przyniesc dobre wiesci w tym miesiacu :-D

reklama
hej hej:-)

syncio śpi, M jeszcze w pracy, więc mam chwilkę.. sama bym się z chęcią położyła, bo Marcelinio zrobił dziś pobudkę o 5.50- i ciągle tarł oczka i mówił:oko, oko. Pojechałam z nim do lekarza i ma zapalenie spojówek:-(

dziewczynki, gdzie Wy ten Replens kupujecie? bo pytałam w aptece i pani zrobiła wielkie oczy, nie mieli

kosmo ja nie wiem,jakbym zareagowała na wieść o drugim synku. córcia jest marzeniem mojego życia-oczywiście, kochałabym go z całego serducha, ale pewno żal by pozostał

axarai zazdroszczę Wam tego wyjazdu, też chciałabym wyjechać, ale jak tylko rozmawiam o tym z M, to on się denerwuje-to jak walenie głową w mur:baffled:

andziak ale masz śliczne zdjęcie dzidziolka w suwaczku:tak: a po co kuzynka dołuje Cię dodatkowo tekstami, że nie wyobraża sobie, że masz mieć córkę? w ogóle bym jej przerwała, jeśli tylko by ten temat podjęła

marzycielka masz rację, przydałyby się jakieś dobre wiadomości w kwietniu,, ostatni miesiąc był obfity w dobre informacje ciążowo-dziewczynkowe, oby tak dalej:tak:

Ja to obiecalam sobie ze zrobie wszystko zeby miec jaknajwieksze szanse na corke zeby potwm sobie nie wyrzucac.I zaluje ze mi to nie bylo dane bo wiecej prob napewno nie bedzie.
A kuzynka jak z kuba w ciazy bylam to samo mowila.Ona ma 3 corki.

U mnie to samo no ale ja się ciesze z tej wpadki :)bo tak nie wiem czy w ogóle bym miała szanse na 3 ciąze?bynajmniej w najbliższym czasie...

dzien dobry;)

chociaz nie taki dobry..pogoda paskudna, szaro,buro,pada..na dodatek dzis mój syncio obudził sie z tak zaropiałymi (dobrze napisane?:D) oczkami, że nie mógł ich otworzyć. na dodatek katar:/

Marzycilka taa,koniecznie ktoś musi w końcu sie pochwalic II kreseczkami:) trzymam kciuki za starajace!
Ewcik a jakie są objawy zapalenia spojówek? bo boję sie żeby mój mały tego nie miał..

ja też się witam weekendowo i bardzo słonecznie!!!
Pirania - dziękuję kochana, podaj mi jeszcze proszę link do aukcji twojej siostry, wejdę na stronę i poproszę ją o pomoc w doborze odpowiedniego pudru i koloru do mojej cery;
Andziak - czasem wydaje nam się, że nasze marzenie jest nierealne, mi też się wydawało, że to wręcz niemożliwe, żeby mi się ta córcia udała, a jednak czasami marzenia się spełniają, a ta twoja kuzynka to chyba jakaś straszna zgryzota złośliwa musi być, żeby Cię jeszcze dobijać takimi komentarzami!!! póki co masz Zosię i koniec!!! upieraj się jak Axarai, której też wszyscy znajomi wmawiali 4 chłopca a jednak będzie mieć dziewczynkę!!!
Axarai, Ewcik - ja chyba też trochę zazdroszczę takiej decyzji o wyjeździe, bo ja to chyba chciałabym i boję się, już taki cykor ze mnie jest...
no właśnie dziewczyny tak sobie myślę, że może warto by poskładać do kupy terminy porodów i testowań, żebyśmy się w tym wszystkim nie pogubiły...
Dido - jak tam, jeszcze w dwupaku???
Nullka - co się z Tobą dzieje??? w kwietniu miały być staranki czy odłożyłaś je do czerwca???
Daria, Miss, Patrysiak, Mama ?????????????????????????????????????????????????????????
życzę słonecznego, ciepłego i udanego weekendu!!!

karinkaa jemu wczoraj oczka zaczęły ropieć, a dziś też się z zaropiałymi obudził, tarł je i mówił:oko, oko i płakał.. oczy ma przekrwione, lekko opuchnięte i takie szkliste.. wygląda, jakby baaardzo długo płakał

reklama
Andziak ja mialam tak samo, wszyscy w kolo nie wierzyli ze moge miec corke, ze dobrze wygladam, ze brzuch na chlopca, i ze jak mam dwoch synow to trzecie nie moze byc dziewczynka
czarodziejka i inne dziewczyny napewno pamietaja jak znajome mnie zaczepialy i dolowaly
a po urodzinach Hanulki nie wierzyly
wiec glowa do gory i trzymam mozna za coreczke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& inaczej byc nie moze

wklejam wam filmik z Hania, tak ladnie gugala a jak zaczelam krecic to przestala
Hania 278.MOV - YouTube

Do góry