reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tasha, myślę, że to możliwe. Co do kolorku to siostra słynie z tego, że pomaga w doborze i świetnie trafia :-), ja niestety się na tym średnio znam ale ona to prawdziwa skarbnica wiedzy i chodząca encyklopedia w zakresie naturalnych kosmetyków mineralnych.

Andziak, moja mama też niestety nie przepada za moim M, najgorsze jest to jak się stoi między młotem a kowadłem bo najczęściej żali się mi na niego zamiast powiedzieć bezpośrednio M. Teksty też ma często takie, że można całkowicie stracić poczucie własnej wartości tak więc doskonale Ciebie rozumiem.

patrysia, dokładnie to samo sobie powtarzam!

Andziak, faktycznie ciśnienie strasznie małe! W ciąży niby spada ciśnienie a rośnie tętno ale Twoje jest koszmarnie niskie i nie dziwię sie, że źle się czujesz.

Truskafffko
, wcinaj śmiało orzechy włoskie i niech na zdrowie Ci idą! :-)

Czarodziejko
, dokładnie, ważne bym ja stworzyła pełną ciepła rodzinnego i wzajemnego wsparcia rodzinę.

Kasiu, zaciskam z całych sił kciuki! W 12 dpo zrób test ciążowy 10 mIU/ml i jeśli będzie pozytywny (za co trzymam kciuki :tak:) to nie odstawiaj już dupka a witaminę B6 odstaw stopniowo i wymień na witaminki ciążowe.

samana, ta biała plamka to raczej na pewno nie nub, to przejaśnienie kawałek dalej w prawą stronę to nie wiem ale i tak kąt ułożenia dzidziusia jest chyba niewłaściwy - według mnie on jest troszkę pod kątem, główkę ma bliżej nas a pupę i nóżki we większym oddaleniu.

Ewcik, oby jutro było lepiej z synkiem!

Mama, brakuje Ciebie na forum.

My dziś z Krzysiem byliśmy na kilkugodzinnym spacerku, było tak ciepło, że miałam krótki rękawek ...oczywiście nie obyło się bez histerycznych buntów dwulatka ale muszę to jakoś przeżyć :-) Dobrej nocki dla wszystkich!

reklama
Czesc dziewczyny :-):-)

Witam sie slonecznie (jeszcze, bo pewnie pozniej bedzie mix pogodowy), kawka juz na stole, forum otwarte i trzeba sie przywitac.

Kasiu, zaciskam z całych sił kciuki! W 12 dpo zrób test ciążowy 10 mIU/ml i jeśli będzie pozytywny (za co trzymam kciuki
yes2.gif
) to nie odstawiaj już dupka a witaminę B6 odstaw stopniowo i wymień na witaminki ciążowe.

Dziekuje ci dobra kobietko

Dzień dobry!Dziewczynki wierzę Wam na słowo i już się nie doszukuję czekam cierpliwie:-)może 15 maja wszystko będzie jasne:-)życzę milutkiej , słonecznej soboty!!!!!

Witajcie BabeczKi:)))
U nas dzis przepieknie:)))) Slonko swieci i jest bardzo cieplo...a ma byc 20 stopni!!!!!
Malz dzis w delegacji...moze do tej 15 wroci..
Chlopcy wstali, zjedli sniadanie i teraz sie bawia....ogarne domek i niech ida sie bawic do ogrodu:))))
Jak ja to Kocham:))))

U nas dzis tez maja wystapic burze...

Kosmopolitan- mam nadzieje ze w sercu Ci sie poukladalo...i zobaczysz jaka bedziesz szczesliwa!!!!!
No a zycie bywa pelne niespodzianek!!!!!!:)

Andziak- Kurcze no bedzie u Ciebie ta laska..mowie ci!!!

Samana- totalnie nie znam sie na nub-ach wiec nie podpowiem!

Ostatnia edycja:
Ja to jaknajwczesniej chcialabym wiedziec plec.Aby juz nie myslec.Bo to silniejsze ode mnie.
Niby przeczucie na Zosie jest ale mysle ze jednak chlopak.Ja to na ogol tak mam pozatym tak jak kuzynka mowila nie wyobraza sobie corki u mnie jak mam juz 3 synow.
Obojetnie co jest chcialabym wiedziec.
Wyliczac nie mam co bo typowych staranek nie bylo.
Dziewczyny zaciazac nie obijac sie to moze nie tylko ja nie bede tak marudzic

Hejka Dziwczyny!
U mnie pogoda beznadziejna pada i nie zapowiada się na słonko, synka mam chorego więc weekend nie zapowiada się spokojnie ale cuż i tak bywa. Teraz czekam jeszcze na "ciocie" bo też się zbliża i potem zaczynam moje wielkie starania oby się udało 3majcie kciupi prooooooooooooooosze :tak:
Miłego dzionka wam życzę i weekendu też pozdrawim:-)

reklama
Do góry