ten mutsy jagienko super
jak sprawdzisz jak się składa, jaki ciężar tak juz w realu i ze skladaniem o samochodu to daj znac, masz fotelik też?
Jagienko kupilas tego Mutsy? ja juz wypatruje wozkow, potrzebny mi jakis ktory przejedzie po sniegu, bede uzywac spacerowki na zmiane z Maclarene xlr, glownie na snieg mi potrzebny bo mcl nie przejedzie.
O Mutsym naczytalam sie, ze baaaardzo ciezki, wiec pewnie pojezdzilabym spacerowka max do 7miesiecy.
Na żywo wózeczek jest po prostu obłędny :-) czy ciężki? Jak na taki z 4 pompowanymi kołami to myślę że nie,z gondolką waży niecałe 15kg ale ja go nosić nie będę,mam piwnicę
Składa się lekko,wymiary po złożeniu to 105/35/66cm,jeśli chodzi o auto to ja akurat mam dużego kombiaka więc wchodzi bez problemu,do mniejszego bagażnika można zdemontować koła.
Wszystko chodzi w nim gładziutko,montaż gondolki,spacerówki czy fotelika jest dziecinnie prosty (system klik-klik)
Wahałam się między x-landerem xa a nim właśnie i wygrał ze względu na możliwość zamontowania spacerówki w obu kierunkach.
Jeśli chodzi o śnieg to dla Olego miałam właśnie wspomnianego x-landera,on ma też przednie kółka obrotowe i zimą spawił się super więc o to się nie martwię
Fotelik kupiliśmy do niego Maxi Cosi Cabrio Fix.
Mężu wziął mi też torbę i taki dodatkowy kosz na zakupy montowany na stelażu bo ten w standardzie to na gazetę co najwyżej i pieluszkę ;-) i dostaliśmy spory rabat
Jutro popstrykam mu trochę fotek to wstawię.
podoba mi sie najbardziej quinny buzz ale slyszalam, ze ma duzo wad no i po sniegu nie przejedzie
Sporo się nasłuchałam o lichym stelażu quinny i nie przekonuje mnie zupełnie to kubełkowe siedzisko i przednie piankowe kółeczka (bądź kółeczko) ale doświadczenia z nimi nie mam,moja kuzynka miała i sobie chwaliła więc pewnie ile kobiet-tyle opinii.
Tak naprawdę każda z nas ma inne oczekiwania,stąd te rozbieżności
Kinga85 Właśnie byłam dziś u gin i wszystko w porządku. W prawdzie na razie widać tylko pęcherzyk ale to już coś
To super
teraz niech zdrowo rośnie fasolinka
a jak noga?
Szatynka-witaj :-) prześledź w wolnej chwili wątek,to skarbnica wiedzy na temat planowania płci
Ps.odebrałam dzisiaj wyniki na gbs i nie mogłam uwierzyć....nie wyhodowali!!