reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jagienko kupilas tego Mutsy? ja juz wypatruje wozkow, potrzebny mi jakis ktory przejedzie po sniegu, bede uzywac spacerowki na zmiane z Maclarene xlr, glownie na snieg mi potrzebny bo mcl nie przejedzie.
O Mutsym naczytalam sie, ze baaaardzo ciezki, wiec pewnie pojezdzilabym spacerowka max do 7miesiecy.
szukam dalej na spokojnie bo jeszcze przeciez w ciazy nie jestem;)
podoba mi sie najbardziej quinny buzz ale slyszalam, ze ma duzo wad no i po sniegu nie przejedzie:(

reklama
Beatko gratuluję córusi;) Bardzo się cieszę, że Ci się udało zaplanować płeć, suuuuper. Teraz nic tylko czekać na rozwiązanie;) A powiedz no mi w którym tyg już można najwcześniej spr płeć?

https://www.babyboom.pl/forum/members/kinga85-19155.html
Kinga85 Właśnie byłam dziś u gin i wszystko w porządku. W prawdzie na razie widać tylko pęcherzyk ale to już coś;) A Ty co planujesz też dzidzie?
owszem planujemy już od lat... ale nie wychodziło. Teraz znowu zaczeliśmy na poważnie no i zobaczymy co z tego bedzie. Wierzę że w tym roku sie uda! nie ma innego wyjścia już :) a puki co czekam na weekend bo to termin @ i liczę na to że się nie pojawi już.
mam przeczucie.
Tobie gratuluję!!!! :))

Witam dziewczyny:-)ja jestem w trakcie planowania,mam juz trojeczke ale tak bardzo mi sie marzy corka ze to obled:-Djak myslicie czy te wszystkie porady jak zaplanowac dziewczynke sa skuteczne

ja poloze dzieci to napisze wszystkie moje metody na dziewczynke
a jest ich troche bo my rok sie staralismy

kinga85 na staraczkach duzo tez pisalam bo nie moglismy zajsc
tam tez sa super dziewczyny

asiuniak ja bylam w 16tc i gin powiedzial mi wtedy ze prawdopodobnie dziewczynka
ale mam sie nie nastawiac
i powiedzial ze 16tc to za wczesnie na 100%
no chyba ze dzidzia sie bardzo dobrze ustawi
ale za jakies 2 tyg zrob sobie ten test z kapusty
ja go zaczelam robic od 6tg i zawsze dziewczynka wychodzila

ten mutsy jagienko super
jak sprawdzisz jak się składa, jaki ciężar tak juz w realu i ze skladaniem o samochodu to daj znac, masz fotelik też?

Jagienko kupilas tego Mutsy? ja juz wypatruje wozkow, potrzebny mi jakis ktory przejedzie po sniegu, bede uzywac spacerowki na zmiane z Maclarene xlr, glownie na snieg mi potrzebny bo mcl nie przejedzie.
O Mutsym naczytalam sie, ze baaaardzo ciezki, wiec pewnie pojezdzilabym spacerowka max do 7miesiecy.

Na żywo wózeczek jest po prostu obłędny :-) czy ciężki? Jak na taki z 4 pompowanymi kołami to myślę że nie,z gondolką waży niecałe 15kg ale ja go nosić nie będę,mam piwnicę :tak:
Składa się lekko,wymiary po złożeniu to 105/35/66cm,jeśli chodzi o auto to ja akurat mam dużego kombiaka więc wchodzi bez problemu,do mniejszego bagażnika można zdemontować koła.
Wszystko chodzi w nim gładziutko,montaż gondolki,spacerówki czy fotelika jest dziecinnie prosty (system klik-klik)
Wahałam się między x-landerem xa a nim właśnie i wygrał ze względu na możliwość zamontowania spacerówki w obu kierunkach.
Jeśli chodzi o śnieg to dla Olego miałam właśnie wspomnianego x-landera,on ma też przednie kółka obrotowe i zimą spawił się super więc o to się nie martwię :happy:
Fotelik kupiliśmy do niego Maxi Cosi Cabrio Fix.
Mężu wziął mi też torbę i taki dodatkowy kosz na zakupy montowany na stelażu bo ten w standardzie to na gazetę co najwyżej i pieluszkę ;-) i dostaliśmy spory rabat :-p
Jutro popstrykam mu trochę fotek to wstawię.

podoba mi sie najbardziej quinny buzz ale slyszalam, ze ma duzo wad no i po sniegu nie przejedzie:(

Sporo się nasłuchałam o lichym stelażu quinny i nie przekonuje mnie zupełnie to kubełkowe siedzisko i przednie piankowe kółeczka (bądź kółeczko) ale doświadczenia z nimi nie mam,moja kuzynka miała i sobie chwaliła więc pewnie ile kobiet-tyle opinii.
Tak naprawdę każda z nas ma inne oczekiwania,stąd te rozbieżności :tak:

Kinga85 Właśnie byłam dziś u gin i wszystko w porządku. W prawdzie na razie widać tylko pęcherzyk ale to już coś;)

To super :happy2: teraz niech zdrowo rośnie fasolinka :tak: a jak noga?

Szatynka-witaj :-) prześledź w wolnej chwili wątek,to skarbnica wiedzy na temat planowania płci :tak:

Ps.odebrałam dzisiaj wyniki na gbs i nie mogłam uwierzyć....nie wyhodowali!! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jagienka29 wszystkiego co najlepsze dla Twojego synka Dawidka z okazji urodzin! widzę że miał niedawno:) pozdrawiam! ;-)

dziewczynki jeszcze tylko pare dni mi zostało... :rolleyes2:

Do góry