reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziekuje wam wszystkim
az mi ciarki przeszly ile was jest
moj M teraz przestal sie dziwic co ja tak na to BB wchodze

bo przeciez jest warto bo jest do kogo
dziekuje jeszcze raz

wstawiam zdjecie pipulki Hani tzw trzy kreski

Zasłużyłaś sobie na Hanulkę jak nic!! Teraz jak to już napisała mnie kiedyś Daggy-trzymaj się za portfel!!
A zdjęcie tylko potwierdza,mam podobne,no...może troszkę wyraźniejsze :tak:
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!!

Beatko niby z tego testu odpisali ze wynik dziewczynkowy, ale jakos jestem sceptycznie nastawiona do testu
Ja pisalam Wam, że wierzę że noszę córcie , nie wiem ile w tym przeczucia a ile marzeń
zreszta Beatko wiesz jak to jest do czasu gdy nie masz potwierdzonej płci na USG
przede mną jest Aneczka, chociaż dzieli nas chyba tydzien albo 10 dni, zobaczymy która pierwsza pozna płeć
ostatnio tyle nieszczęśc mnie spotyka, że przestałam myśleć o płci i nie jest to dla mnie już priorytetem, jak bedzie synek to chyba Mikołajek

a mała pipulka wprost śliczna, teraz pokaż teściowej :D :D
chyba będzie jej łyso
Beatko wprost super że jest ta nasza wyczekana Hania

:-):-):-):-) Beatko gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedz mi jak to było z tymi kreskami na poprzednim usg? Bo u mnie jak pokazał dzidzię od spodu to były właśnie takie kreseczki ale nie wiem dokładnie czy 3 czy może 2 :confused:
Ja testu nie robiłam i czekam cierpliwie do usg 31go sierpnia.No może nie aż tak cierpliwie:cool2::-p
Monico jak dla mnie to 100% baba u Ciebie na tym teście.

Aneczka ale teraz, z ta ciaza mialas usg i gin widzial 3 kreseczki?

bo u mnie te dwa tyg temu co mialam usg
to gin tez widzial te trzy kreseczki tylko to wszystko bylo male i nie chcial mnie zmylic
bo mowil mi ze zwykle 1 usg nie daje pewnosci
trzeba zawsze powtorzyc i potwierdzic plec
a te trzy kreski to wargi sromowe po bokach i w srodku lechtaczka
tak mi to tlumaczyl

Jagienka dzieki moj M tez mi mowi ze teraz to beda wydatki
i pelno zabawek w domu
tak to byly jedengo rodzaju
a teraz .........
monico z tym testem intelligender jest tak, ze z chlopiecym wynikiem nie mozna do konca sie sugerowac
bo maja mala sprawdzalnosc
ale jak wychodzi dziewczynka to na 90%
a wiesz mi duzo sie naczytalam na ten temat
wiec u ciebie musi byc dziewczynka

teraz to sie same babki posypia
wiec ta ktora jeszcze nie zaciazyla to do roboty ;-)

a tesciom jeszcze nie mowie jaka plec
ich pozatym to chyba nie obchodzi
jak wczesniej pisalam nie ciesza sie z nastepnego wnuka
moj tesc mojemu M ostatnio powiedzial ze myslal ze jest madrzejszy
i nie bedzie sie pakowal w wiecej dzieci
wiec co ja im bede mowic
przyjdzie czas to sami sie dowiedza
dla mnie to i tak nieistotne
wazne ze ja sie ciesze moj M i moja rodzina

Aneczko to ja tez niecierpliwie czekam do 31 sierpnia :D

wiecie u mnie ostatnio w rodzinie same tragedie, wiec juz zaczynam wątpić, czy mogę mieć tyle szczęścia... ale mówię cały czas jako ona :) :) najwyżej będę miala po USG czas żeby przestawić sie na on

Jagienko czekam na zdjęcie wózka, chyba niedługo wszystkie nas czeka wybór
ja szukam tez lekkiego ale na drogi wiejskie
masz link do swojego?

Witajcie dziewczynki,
zaglądamo do was i sledze wasze poczynania!musze przyznac ze z ogromna niecierpliwoscia czekalam na wiadomosci czy kazdej z was sie uda!przyznaje ze bardzo wierzzylam w Beatke i powiedzialam sobie ze jesli jej sie uda to za 2 latka jak odchowam 2 synka (jak pamietacie jeszcze nosze go brzuszku 38tydzien) to biore sie za planowanie córeczki:tak:
BEATKO wyobrazam sobie jakie to szczescie dowiedziec sie ze bedzie dziewczynka-zazdroszcze ci i ciesze sie ze ci sie udalo bo dzieki temu dalas mi duzo wiary w to ze jest to mozliwe-planowanie plci!!!bede cie tylko prosila o wszyssstkie sposoby jakich uzylas tzn. jak obserwowalas swoje cialo, czy robilas monitoring owulacji itd....
trzymam kciuki za kolejne dziewczyny!
Moniko u ciebie tez wychodzi dziewuszka-tescik zółty ewidentnie!
a ja jutro musze spakowac torbe do szpitala bo porod tuz tuz (szkoda tylko ze tym razem nie zaplanowalam tak jak pragnelam- tym bardziej ze moj maz nie chce juz wiecej dzieci:-()
pozdrawiam

reklama
Beatko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! z niecierpliwoscia czekalam na to usg wierzac ze bedzie Hania. tak jak pisza dziewczyny dalas nadzieje ze to jednak jest mozliwe:)
mam prosbe napisz dokladnie co zrobilas w tym kierunku , oprocz monitoringu-chodzi mi o diete (jaka i jak dlugo wczesniej ja stosowalas), jakies suplementy diety, itd. czy ozycja ma znaczenie bo o tym tesz pisza. prsze napsz wszystko bo zamierzam juz niedlugo sporbowac:)
raz jeszcze gratuluje:tak:

Do góry