Aha : mAksio urodzil sie o 5:40.....a chwilę przed 5:00 obudzily mnie skurcze))))
szok szok szok, kazda by tak chciała,
jak tak sprawnie Tobie idzie to poczekajcie poł roku i rach ciach nastepne dzieciatko, a jak Bozia da to bedzie wypragniona i wyczekiwana pannica...........
a ja to jeszcze mam pytanko kto ma profil na nk to proszę piszcie pw oki? chetnie was dodam kobietki które nie mam jeszcze
a ja moge?, jestem od niedawna ale chetna?
Kindziu przede wszystkim dziękuję za linki... przerobliśmy już te piosenki z Czarkiem ale on i tak najbardziej lubi Davida Guetta & Akon Sexy Chick
a jak tańcuję he he he... ubaw mamy z tego cudaka po pachy.
spoksik, chołpaki to sa "the best-ciaki", puszczaj mu tez cos "polskiego"
wtedy szybciej zakuma,
a buntem dwulatka to sie nieprzejmuj, za rok zamieni sie w bunt trzylatka
U mnie podstawa to "przekora",
idziemy na dwor ....to nie chce sie ubrac, kładzie sie na podłodze,
wracamy z dworu to nie chce wejsc do srodka,
kapiel to ganiam go po całym domy,
wyjsc z wanny ...za chiny ludowe, piski i tak od poł roku ...
to trzymamy kciuki zeby szło lepiej
witam czy wiecie moze jak zaplanowac coreczke?
Coreczka:
1.Podstawa regularne cylke (tutaj z reguły przy cyklach 28/29 dniowych owulacja 13/14 lub 14/15 dnien) , albo dobra znajomosc swojego ciała czyli wiedziec kiedy bedzie owu, nawet przy cylkach nieregularnych (mierzyc temp, sprawdzac sluz itp)
i wtedy działac 2-3 dni przed owu, licza sie godziny czyli conajmniej 48h przed owu, a nie ze np przytulanko we wtorek poznym wieczorem np.23 a owu w czwartek np 7 rano to nie dwa dni !!to 32h przed czyli mniej niz 1,5 dnia
2. Najlepiej zaczac jak @ sie skonczy, działac co 1,5-2 dni, i zakaczyc conajmniej na 48h przed owu
3.Dieta bogata w wapn i magnez,stosowana na3-2 miesiace przed staraniami,
Najwięcej wapnia zawierają - sery żółte, twarog
Bogate w wapń są: sardynki w oleju lub pomidorach (jedzone z ośćmi), warzywa zielone (np. szpinak, jarmuż, brokuły, natka) oraz strączkowe (m.in. soja. fasola, groszek)., magnez - znajdziesz w pieczywie pełnoziarnistym, ryżu, orzechach, siemieniu lnianym, groszku, czekolada, ciastka, migdały
Unikac: cytrusow, pomidorow, bananow, wedlin,kawy to na chłopca (sod i potas)
4. zaleca się pozycję klasyczną z przodu oraz późniejszy orgazm kobiety
5.Branie leków hormonalnych zwiększa szansę na dziewczynkę
6.Późniejszy wiek matki zwiększa prawdopodobieństwo urodzenia dziewczynki
7.Praca siedzaca u mezczzn, kierowcy, praca w biurze, sprzyja płodzeniu dziewczynek
8. Noszenie obcisłej bielizny u mezczyzn, zwieksza prawdopodobienstwo dziewczynki (plenniczki Y gina podczas grzania, przetrwaja tylko X)
9.Sprawdz jak to jest u meza w rodzinie, po lini meskiej, czyli jezeli jego ojciec płodził samych synow , jego dziadek rowniez to on tez, jak przewazaja kobiety a tylko rodzynki to faceci, to pewnie bedzie babeczka, dwojka dzieci tej samej płci o niczym nie swiadczy to moze byc czysty przypadek.
10. To co traktowac nalezy z przymrozeniem oka czyli chinska faza ksiezyca, jak sie zgadza... to dobrze, a jak sie nie zgadza ...to tez dobrze, tu mozna sobie zaplanowac płec na nastepne miesiace,lata.....
Planowanie płci dziecka. Chłopiec czy dziewczynka? - *-spam-*
To chyba na tyle, jak sie do tego zastosuje na pewno zwiekszysz % szanse na babeczke.... i powiesz sobie ze zrobiłas co mogłas (przynajmniej starałas sie spełnic marzenia )
a bedzie to co Bozia da.... oby zdrowe...........!!! i tak zawsze kochane i wyczekiwane!!!!.
do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie 7dc.i jajnik nawala,że szok
nie wiem na owu chyba za wcześnie.
ale ile dni przed owu mozna czuć jajnik,bo
Witaj, nie znam odpowiedzi
Masz core czy synka? Juz do szkoły smiga?
Kindzia, świetne są te fotki na płótnie. Masz bardzo ładnie urządzone gniazdko, bardzo mi się podoba.
A ja chciałam się tylko pochwalić, że dzisiaj zobaczyłam na teście drugą kreseczkę choć bardzo bladziutką. Jeszcze się tak bardzo nie cieszę, bo jestem przed terminem @ ale nadzieję ogromną mam.
Dziekuje
I nieśmiało gratuluje zeby nie zapeszyc
:
Gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam pytanko
Naszła mnie ochota zeby upichcić kruche ciasteczka ala pieguski z orzechami i rodzynkami (ale nie owsiane) oraz rogaliczki kruche z dzemem (ale nie z ciasta francuskego)
Czy moze mi ktoraś polecic jakis sprawdzony przepis ? Bede bardzo wdzieczna, ja znalazłam z Wielkiego Zarcia takie ale nie wiem czy sa dobre
http://www.wielkiezarcie.com/recipe8867.html
http://www.wielkiezarcie.com/recipe10366.html