reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam niedzielnie
A co tu tak "nudą" zawiało

M oglada skoki, młody spi a ja w przerwach obiadek robię... niedzielna sielanka

Zrobiłam na szybo liste, tych co sie udzielaja, zeby miec lepszy obraz i jakos mało tych starajacych sie, jest ktos jeszcze????????????

patrysia86 dzidziuś już na świecie
Bershka dzidziuś już na świecie
gie-oska dzidziuś już na świecie
Czarodziejka dzidziuś już na świecie
kiki750321 dzidziuś już na świecie
Pyszczek dzidziuś już na świecie

Kinga85 zawiesiła działalność na czas bliżej nieokreslony

Agniesiak85 jest dzidzius, zaraz będzie na świecie
ryba30 jest jeszcze „nieśmiała” ale fasolka
Paula25 jest fasolka
Marcelkowa Mama jest fasolka
Pati jest fasolka

A starają się lub w zaraz zaczną :
tusia26 ( w trakcie dziełaJJJ)
Dzastina222 ? tylko tyle????
I chyba
anufifi (nie jestem w temacie, cos o zabiegu pisałaś ale nie wiem co i jak)

reklama
Witam się i ja:-):-)

Kinia ja się staram o dzidzię najlepiej dziewuszkę ale teraz to się modlę aby zajść i donosić do końca i urodzic zdrowe maleństwo... staram się już 13 cykl.... brałam już Clo i inne wspomagacze i nic z tego nie wyszło.. i czasami mam doła, bo moi znajomi mówią że zajść w drugą ciążę jest bardzo prosto... ale nie w moim przypadku... O Czarka też staraliśmy się rok... I gdy sobie odpuściłam to szybciutko zaszłam. Teraz też niby sobie odpuszczam ale.... he adrenalina jest.. nie wiem jak ja to w tedy zrobiłam..ale się udało. A teraz nie potrafię...

Faktycznie coś tu pustki...

Heja!
U mnie wczoraj było tragicznie:-( Po egzaminie M jak wróciliśmy do mieszkanka mamy to tak mnie bolał brzuch.. wzięłam nospę, ale wymiotowałam strasznie, głowa mi pękała i wogóle do doopy było.. dzis już lepiej się czuję.. ale osłabiona jak nie wiem..

Witam się i ja:-):-)

Kinia ja się staram o dzidzię najlepiej dziewuszkę ale teraz to się modlę aby zajść i donosić do końca i urodzic zdrowe maleństwo... staram się już 13 cykl....

...

o kurcze, naprawde długo,ale w koncu zaskoczy,zobaczysz !!! pisałas ze wspomagacze nie pomogły wiec masz bardzo duze szanse , ze jak zaskoczy i sie ciaza utrzyma to bedzie dziewuszka bo one sa silniejsze!!!!
trzymam kciuki, młoda jestes to sie nie załamuj a co maja powiedziec te, co sa po 30 a staraja sie o pierwsze?

wróciliśmy! :-)
Buziolki
dziś od rana lecze kaca wiec raczej nie popisze ale jutro wpadnę :tak:

szalona Kobieto!!!!!!!!!!!!

Heja!
.. dzis już lepiej się czuję.. ale osłabiona jak nie wiem..

dobrze ze juz dziesiaj lepiej...

A ja dzisiaj rozmyslam o imionkach............

ryba30 ,Paula25 ,Marcelkowa Mama ,Pati i inne zafasolkowane
macie juz imionka wybrane dla Waszych maluszkow?

tusia26 ,Dzastina222 ,Kinga85 i inne staraczki, a u Was jak jest, macie "wybrane" imionka dla "przyszłych" dzieciaczkow?

Miłego.....

tusia26 ,Dzastina222 ,Kinga85 i inne staraczki, a u Was jak jest, macie "wybrane" imionka dla "przyszłych" dzieciaczkow?

Jak bedzie dziewuszka to MAJKA :-) na 100%
a jak chłopiec to chyba Szymuś ale to tylko na 50%.
a tobie jakie sie podobaja?

Babeczki gdzie jesteście no???????????

Jak bedzie dziewuszka to MAJKA :-) na 100%
a jak chłopiec to chyba Szymuś ale to tylko na 50%.
a tobie jakie sie podobaja?

Babeczki gdzie jesteście no???????????

A jest takie imie Majka? Na pewno jest Maja i Maria ale Majka ?
Majka Jezowska to pseudonim art, mozna poczytac o tutaj o Majce
Maja czy Majka - Wszystko o imionach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
a jak starszy ma na imie?

Agnieszka.k.k wybaczamy:):):):) pewnie ze nie pisz jak jest Ci to nie na reke.........

Mnie sie podoba
synek -Maks (Maksymilian lub Maksym) /Kornel
babeczka -Kornelia/Weronika/Michalina (ale moj M nie chce sie zgodzic bo on Michał)
Jeszcze musze M urobic bo on zawsze na inne zdanie niz ja, podobaj mi sie tez imiona z pierwszej dziesiatki najpopularniejszych ale przez ta popularnosc odpadaja...... czytałam gdzies o przypadku ze trzylatek miał w przedszkolu 5 Julek i myslał ze "Julka" znaczy "dziewczynka", na kazda dziewczynke wołał Julka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry