reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jutro do trójmiasta jedziemy na 3dni.. odpocząć
Kinga życzę Wam udanego wyjazdu i odpoczynku :-) kocyk super :tak: Kacper ma pościel z Cars ;-)

Czarodziejko cieszymy się że u Was wszystko wporządku i wpadasz chociaż napisać nam co u Was :tak::-) zapraszamy częściej ;-) ucałuj Maksia :*

Kindzia dziękuje za linka :happy2: jestem tylko ciekawa kosztu takiego jednego zdjęcia-obrazu :blink:

Miłego wieczorku Wam życzę :-)

Patrysiu
duzo siły i miłosci
zeby Dominis mamusie zaskoczył i ładnie zaczał mowic
a Alanek..... zeby bolesci brzuszkowe nigdy go nie spotkały
a Ty zebys codziennie znalazła troche czasu dla siebie i..... Was (dla siebie i meza)

A M pamietał? jakas niespodzianka była?
Młody oglada baje a ja szperam po necie, robie po malutku wyprawke na wiosne, czyli szukam bluz z kapturem i bluzeczek. Lubie kupowac w H&M ale w okolicy nie ma, wiec szperam po allegro, a potem daje taka liste bratu i on mi wszystko w Kraku kupuje:)
Byłam dzisiaj w aptece, zaopatrzyłam sie w folik i dla Emka w Emolium (czy jakos tak, nie było Oilatum ale pani powiedziała ze to ma takie samo działanie..zobaczymy) Ostatnio znowu ma szorstka i sucha skore, na całym ciałku.....

Miłego .........

Paula bałwan pierwsza klasa, tylko ten nochal troche malutki
Kacper, rozesmiany "urwisek" juz mu tam głowka pracuje..... skorka zdjeta z mamusi, och chyba w 90% pierwszy synek bedzie kopia mamusi, u Kingi tez mam takie wrazenie...

Kinga udanego wypoczynku

Ostatnia edycja:
Oto kilka fotek z dzisiejszego dnia :happy2::happy2::happy2:

w2.jpgw1.jpgw3.jpgw5.jpgw4.jpg

CZARODZIEJKO witaj:-)jak znajdziesz czas opisz swój porod noooo i daj więcej fotek synka:-)
Patrysiu- moze to zabrzmi glupio ale nie ma o czym pisac dlatego ze wszytsko dzialo sie tak szybko:-D:-D:-D
Przed godziną 5:00 rano obudzily mnie skurcze takie jak co noc...wstalam siusiu i w tym momencie coś mi chlupnęlo....dokladnie tak samo mialam przy pierwszym synku....okazalo sie wtedy ze to czop rozwodniony....
W kazdym razie po tym chlupnieciu momentalnie zaczelam czuc skurcze duzo mocniej.....i coraz czescij.....po ich sile zaczelam kumac co sie dzieje.....obudzilam szybko męza, skurcze juz mialam co 5 minut.....mylam zęby i jednoczesnie kladlam sie na podloge....dobrze ze bylam spakowana:-D:-D
Z domu wyszlismy pare minut po 5:00 ...jadąc samochodem skurcze byly co 3 min darlam sie w nieboglosy i dzieki Bogu ze to bylo tak rano i pusto na ulicach....w szpitalu bylismy jakos 5:20 na izbie przyjec cisza i ciemno wszyscy spali....weszlismy i przyjela nas polozna. nawet nic nie pytaa bo widziala po mnie co ile są skurcze od razu mnie wpuscila i kazala sie rozbierac i na fotel: klade sie ona mnie bada: pytam sie jej: czy jest chociaz jakies rozwarcie? Ona do mnie: Tak na 7 cm!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja szok...i od razu blagam ja chce jeszcze znieczulenie......ona ze juz za pozno itp..szybko sie przebralam i zawiozla mnie razem z lekarzema na gore na porodowke....zdązylam poloyc sie na łozku polozna przebila mi wody a ja dalej o tym znieczuleniu......nagle czuje parte.............polozna do mnie 2,3 skurcze i pani urodzi...a ja do niej: taaaaaaak jaaasne......i nagle jedno parcie drugie trzecie i maly wyskoczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bylam w takim szoku ze juz po sprawie......polozono mi maluszka na brzuch byl taki cieply i malutki...tak sie cieszylismy z męzem!!!!
W karcie mam napisane ze rodzilam 10 min:-D:-D:-D:-D
najfajniesze jest to ze z braku czasu nie zalozyli mi nawet welflonu ktorego tak nie lubię i.............NIE NACIĘLI MNIE.....a to mega super sprawa.....po 2 godz od porodu juz normalnie chodzilam a inne laski stękaly jak mialy usiąsc!!!!!
Mniej wiecej tak to wygladalo......nie sadzilam ze tak moze wygladac porod i w zasadzie nie wiem KOmu za to dziekowac....Napewno Niebiosom i Opatrznosci Boga.....
Faktem jest ze przed porodem sie wymęczylam ale sam pord to byla pestka!!!!!
Aha : mAksio urodzil sie o 5:40.....a chwilę przed 5:00 obudzily mnie skurcze:)))))

Ostatnia edycja:
a ja to jeszcze mam pytanko kto ma profil na nk to proszę piszcie pw oki? chetnie was dodam kobietki które nie mam jeszcze :tak:;-) buziaki

Paula fajne zdjecia:))widać ze super sie mały wybawił.
Kindzia oby ta skóra synka szybko nabrała tej niemowlęcej gładkości jak to mawiają;)

miłego wieczorku dziewczyny

Czarodziejko super ekspresowy poród :-) każda by taki chciała :tak: wymęczyłaś się przed porodem ale za to Pan Bóg Ci wynagrodził w tak szybkim porodzie :-) dobrze że miałaś blisko do szpitala ;-)

Kinga dzięki ;-)oj Kacper miał frajde miał i cały mokry wrócił do domu :tak:

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

reklama
Kindziu przede wszystkim dziękuję za linki... przerobliśmy już te piosenki z Czarkiem ale on i tak najbardziej lubi Davida Guetta & Akon Sexy Chick:-D:-D a jak tańcuję he he he... ubaw mamy z tego cudaka po pachy. I też chciałam się pochwalić że Czarek dziś przespał całą noc w swoim łóżeczku... po tak długim czasie mogłam się potulić całą noc do męża:-):-):-)

Czarodziejko tylko ci pozazdroscić takiego expresu... ja już wcześniej pisałam, nacierpiałaś się mocno przed i Bozia ci to wynagrodziła szybkim porodem...

Paula bałwan świetny...

Kinga z chęcią bym ci na pr podała moje namiary na n-k tylko problem w tym że nie wiem jak to się robi:sorry2::sorry2::sorry2: aż mi głupio ale no...hmmmm nie wiem..

Resztę dziewczyn pozdrawiam i ściskam każdą.... słodkich snów...

Do góry