reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Kinga życzę Wam udanego wyjazdu i odpoczynku :-) kocyk super Kacper ma pościel z Cars ;-)jutro do trójmiasta jedziemy na 3dni.. odpocząć
Czarodziejko cieszymy się że u Was wszystko wporządku i wpadasz chociaż napisać nam co u Was :-) zapraszamy częściej ;-) ucałuj Maksia :*
Kindzia dziękuje za linka jestem tylko ciekawa kosztu takiego jednego zdjęcia-obrazu
Miłego wieczorku Wam życzę :-)
cytrusowa85
Fanka BB :)
Patrysiu
duzo siły i miłosci
zeby Dominis mamusie zaskoczył i ładnie zaczał mowic
a Alanek..... zeby bolesci brzuszkowe nigdy go nie spotkały
a Ty zebys codziennie znalazła troche czasu dla siebie i..... Was (dla siebie i meza)
A M pamietał? jakas niespodzianka była?
Młody oglada baje a ja szperam po necie, robie po malutku wyprawke na wiosne, czyli szukam bluz z kapturem i bluzeczek. Lubie kupowac w H&M ale w okolicy nie ma, wiec szperam po allegro, a potem daje taka liste bratu i on mi wszystko w Kraku kupuje
Byłam dzisiaj w aptece, zaopatrzyłam sie w folik i dla Emka w Emolium (czy jakos tak, nie było Oilatum ale pani powiedziała ze to ma takie samo działanie..zobaczymy) Ostatnio znowu ma szorstka i sucha skore, na całym ciałku.....
Miłego .........
Paula bałwan pierwsza klasa, tylko ten nochal troche malutki
Kacper, rozesmiany "urwisek" juz mu tam głowka pracuje..... skorka zdjeta z mamusi, och chyba w 90% pierwszy synek bedzie kopia mamusi, u Kingi tez mam takie wrazenie...
Kinga udanego wypoczynku
duzo siły i miłosci
zeby Dominis mamusie zaskoczył i ładnie zaczał mowic
a Alanek..... zeby bolesci brzuszkowe nigdy go nie spotkały
a Ty zebys codziennie znalazła troche czasu dla siebie i..... Was (dla siebie i meza)
A M pamietał? jakas niespodzianka była?
Młody oglada baje a ja szperam po necie, robie po malutku wyprawke na wiosne, czyli szukam bluz z kapturem i bluzeczek. Lubie kupowac w H&M ale w okolicy nie ma, wiec szperam po allegro, a potem daje taka liste bratu i on mi wszystko w Kraku kupuje
Byłam dzisiaj w aptece, zaopatrzyłam sie w folik i dla Emka w Emolium (czy jakos tak, nie było Oilatum ale pani powiedziała ze to ma takie samo działanie..zobaczymy) Ostatnio znowu ma szorstka i sucha skore, na całym ciałku.....
Miłego .........
Paula bałwan pierwsza klasa, tylko ten nochal troche malutki
Kacper, rozesmiany "urwisek" juz mu tam głowka pracuje..... skorka zdjeta z mamusi, och chyba w 90% pierwszy synek bedzie kopia mamusi, u Kingi tez mam takie wrazenie...
Kinga udanego wypoczynku
Ostatnia edycja:
Paula25
Agniesiak85
Paula super fotki!!:-)
Ja dziewczynki już się kladę Jednym okiem pozerkam na Hausa
Do jutra!!:-)
Ja dziewczynki już się kladę Jednym okiem pozerkam na Hausa
Do jutra!!:-)
Czarodziejka
Patrysiu- moze to zabrzmi glupio ale nie ma o czym pisac dlatego ze wszytsko dzialo sie tak szybkoCZARODZIEJKO witaj:-)jak znajdziesz czas opisz swój porod noooo i daj więcej fotek synka:-)
Przed godziną 5:00 rano obudzily mnie skurcze takie jak co noc...wstalam siusiu i w tym momencie coś mi chlupnęlo....dokladnie tak samo mialam przy pierwszym synku....okazalo sie wtedy ze to czop rozwodniony....
W kazdym razie po tym chlupnieciu momentalnie zaczelam czuc skurcze duzo mocniej.....i coraz czescij.....po ich sile zaczelam kumac co sie dzieje.....obudzilam szybko męza, skurcze juz mialam co 5 minut.....mylam zęby i jednoczesnie kladlam sie na podloge....dobrze ze bylam spakowana
Z domu wyszlismy pare minut po 5:00 ...jadąc samochodem skurcze byly co 3 min darlam sie w nieboglosy i dzieki Bogu ze to bylo tak rano i pusto na ulicach....w szpitalu bylismy jakos 5:20 na izbie przyjec cisza i ciemno wszyscy spali....weszlismy i przyjela nas polozna. nawet nic nie pytaa bo widziala po mnie co ile są skurcze od razu mnie wpuscila i kazala sie rozbierac i na fotel: klade sie ona mnie bada: pytam sie jej: czy jest chociaz jakies rozwarcie? Ona do mnie: Tak na 7 cm!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja szok...i od razu blagam ja chce jeszcze znieczulenie......ona ze juz za pozno itp..szybko sie przebralam i zawiozla mnie razem z lekarzema na gore na porodowke....zdązylam poloyc sie na łozku polozna przebila mi wody a ja dalej o tym znieczuleniu......nagle czuje parte.............polozna do mnie 2,3 skurcze i pani urodzi...a ja do niej: taaaaaaak jaaasne......i nagle jedno parcie drugie trzecie i maly wyskoczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bylam w takim szoku ze juz po sprawie......polozono mi maluszka na brzuch byl taki cieply i malutki...tak sie cieszylismy z męzem!!!!
W karcie mam napisane ze rodzilam 10 min
najfajniesze jest to ze z braku czasu nie zalozyli mi nawet welflonu ktorego tak nie lubię i.............NIE NACIĘLI MNIE.....a to mega super sprawa.....po 2 godz od porodu juz normalnie chodzilam a inne laski stękaly jak mialy usiąsc!!!!!
Mniej wiecej tak to wygladalo......nie sadzilam ze tak moze wygladac porod i w zasadzie nie wiem KOmu za to dziekowac....Napewno Niebiosom i Opatrznosci Boga.....
Faktem jest ze przed porodem sie wymęczylam ale sam pord to byla pestka!!!!!
Aha : mAksio urodzil sie o 5:40.....a chwilę przed 5:00 obudzily mnie skurcze))))
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
a ja to jeszcze mam pytanko kto ma profil na nk to proszę piszcie pw oki? chetnie was dodam kobietki które nie mam jeszcze ;-) buziaki
Paula fajne zdjecia)widać ze super sie mały wybawił.
Kindzia oby ta skóra synka szybko nabrała tej niemowlęcej gładkości jak to mawiają
miłego wieczorku dziewczyny
Paula fajne zdjecia)widać ze super sie mały wybawił.
Kindzia oby ta skóra synka szybko nabrała tej niemowlęcej gładkości jak to mawiają
miłego wieczorku dziewczyny
Paula25
Czarodziejko super ekspresowy poród :-) każda by taki chciała wymęczyłaś się przed porodem ale za to Pan Bóg Ci wynagrodził w tak szybkim porodzie :-) dobrze że miałaś blisko do szpitala ;-)
Kinga dzięki ;-)oj Kacper miał frajde miał i cały mokry wrócił do domu
Dobrej nocy dziewczynki
Kinga dzięki ;-)oj Kacper miał frajde miał i cały mokry wrócił do domu
Dobrej nocy dziewczynki
K
Kinga85
Gość
reklama
Dzastina222
Czekam..
Kindziu przede wszystkim dziękuję za linki... przerobliśmy już te piosenki z Czarkiem ale on i tak najbardziej lubi Davida Guetta & Akon Sexy Chick a jak tańcuję he he he... ubaw mamy z tego cudaka po pachy. I też chciałam się pochwalić że Czarek dziś przespał całą noc w swoim łóżeczku... po tak długim czasie mogłam się potulić całą noc do męża:-):-):-)
Czarodziejko tylko ci pozazdroscić takiego expresu... ja już wcześniej pisałam, nacierpiałaś się mocno przed i Bozia ci to wynagrodziła szybkim porodem...
Paula bałwan świetny...
Kinga z chęcią bym ci na pr podała moje namiary na n-k tylko problem w tym że nie wiem jak to się robi aż mi głupio ale no...hmmmm nie wiem..
Resztę dziewczyn pozdrawiam i ściskam każdą.... słodkich snów...
Czarodziejko tylko ci pozazdroscić takiego expresu... ja już wcześniej pisałam, nacierpiałaś się mocno przed i Bozia ci to wynagrodziła szybkim porodem...
Paula bałwan świetny...
Kinga z chęcią bym ci na pr podała moje namiary na n-k tylko problem w tym że nie wiem jak to się robi aż mi głupio ale no...hmmmm nie wiem..
Resztę dziewczyn pozdrawiam i ściskam każdą.... słodkich snów...
Podziel się: