ajenka zdrówka dla Tomeczka
ciekawe czy nie ma tego co synek ROYANNY miał
Kurcze własnie mi M dzwonił że Tomus ma gorączkę ....juz z 3 dni był jakis nieteges ale w sumie nie wiem co mu jest bo ani nie kaszle , ani kataru ....
kurcze no nie ma nic gorszego jak chorujące dzieciatko
Zdrowko dla choruszka!!! Moj 3 dni bardzo sie meczyl z tem i nic sie nie wyklulo
. Ale mam nadz
eje, ze Tomusiowi szybciej minie i sie nie nameczy.
Co do moich narzut-narada rodzinna, jedna ciotka mowi, ze zakard to jest u naszej babci, ona by tego nie kupowala bo jej sie nie podoba, bo taki starodawny, ja tam wiem, ze ile rodzajow zakardow tyle wygladow narzut-kazdy jest inny, druga mowi, aby na tamta nie patrzec itd
:-). To co mi sie podoba to kosztuje grubo ponad 100zl, wiec zostaje przy tej opcji-jak sie przy dzieciach zniszczy to za kilka latek(jak dzieci podrosna) kupie druga. Po naradzie z mezem stwierdzilismy, ze kupujemy ta zakardowa co Wam pokazywalam ale 2 komplety-ecru i bez-aby bylo na zmiane;-)
bo beda czesto prane...Nienawidze siebie za brak zdecydowania...Zawsze tak mam
. No, ale decyzje podjelismy. Jesli nawet wyglad jak z dawnych lat, to w tych kolorkach, przy ladnych firankach i zaslonkach efekt tez bedzie ladny
. A i mebli nie mamy nowoczesnych-kwadratowych, tylko takie bardziej klasyczne. I kolor olcha tez klasychny. Wiec ok.
Juz Was nie zameczam-dziekuje Dziewczyny za rady
:-)