reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny doradźcie na mojego pierwszego posta dzisiaj...Prosze :)

Kochana , ja bym narazie nie kupowała jasnych narzut ....bo mam własnie taka i piore co 4 dni bo mi dzieciaki paskudzą ....
ogólnie pomysł na kolorystyke mi sie podoba , ale moze przełóz to poki co , albo kup brąz narzute a jasne poduszki ( łatwiej je uchronic przed brudem ) ....no ale to moje zdanie ...

reklama
Kochana , ja bym narazie nie kupowała jasnych narzut ....bo mam własnie taka i piore co 4 dni bo mi dzieciaki paskudzą ....
ogólnie pomysł na kolorystyke mi sie podoba , ale moze przełóz to poki co , albo kup brąz narzute a jasne poduszki ( łatwiej je uchronic przed brudem ) ....no ale to moje zdanie ...
Moj maz tez tak mowi, ze przy dzieciach te kolory sie nie sprawdza:-(

Royanna mnie się podoba ecru, ale wiadomo jak to w praktyce i podoba mi się beż:-)

co do sprzętu to mój też już się nie oddzywa za bardzo bo mam takie samo zdanie jak Anufifi więc jak co to siedzi cicho:-)

Dziękuje dziewczyny, dodałyście mi otuchy ale i tak mam cholerne wyrzuty sumienia, aż się rano popłakałam...co do zdrowia to wiadomo ale emocje muszą opaść, do tej pory nie odezwał się do mnie i całą drogę do pracy jechaliśmy w ciszy :-(
oczywiście, ze nie zrobiłam tego specjalnie :-( chciałabym cofnąc czas i zeby było normalnie...

Bershka kochana przejdzie mu, a czas wiadomo chciało by się cofnąć, powiedz mu dziś ,że nie chciałaś i źle się z tym czujesz,a nerwy w tym stanie są Ci nie wskazane - buziak kochana

reklama
Bershka zaraz cie opieprzę normalnie , !!!!!!!:angry::angry::angry::angry:
Przecież takie rzeczy sie zdarzaja , telewizor działa , jak nie widac przy ogladaniu to w ogóle nie widzę problemu , ( nie wyłączaj telewizora :-D:-D:-D:-D:-D)
prosze cie !!!! za 2 lata będzie nowa technologia i mąż kupi nowy zapewne , niee ma co !!!!

Do góry