prosze cie !!!! za 2 lata będzie nowa technologia i mąż kupi nowy zapewne , niee ma co !!!!
o ile nie wcześniej jesteście Kochane !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prosze cie !!!! za 2 lata będzie nowa technologia i mąż kupi nowy zapewne , niee ma co !!!!
co do mojego woreczka to narazie sie uspokoil prosze boga by do porodu juz tak zostalo...
Witam z Ustki :-)
Podróż minęła nam spokojnie :-) pogoda narazie nienajgorsza, troche wieje, słońce czasami się przebije zza chmór ale najważniejsze że nie pada może niedługo się ociepli.
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez tak strasznie rozrabiaja i psoca??bo moja Maja taka jest niegrzeczna ze masakra:-(rozrzuca wszystkie zabawki jak jej cos nie pasuje...a przede wszystkim praktycznie mnic nie chce jesc i juz nie wiem co mam robic??;-(macie sposob na niejadka??moze jakies krople na apetyt??
witam wszystkie dziewczynki ,
u mnie wczoraj zaczął sie nowy STARANKOWY cykl ....
nie nastawiam sie na sukces bo to wydaje mi sie wręcz niemozliwe ale nie ukrywam ze bardzo o tym marze by sie udało.
miłego dnia
pokłóciłam się z M :-( czuję się fizycznie i psychicznie źle więc chyba nie będę Was tu dzisiaj dołować moją osobą. Jutro będzie lepiej ;-)
Anufifi a Ty jednak cały cykl się starasz czy poprzestajesz parę dni przed owu ?
WITAM LASKI:-)
Ja sobie fajnie posprzątałam pranie wstawiłam no i potem obiadek zaczne robic:-)od dzisiaj zaczełam brac witaminki feminatal:-)jest u nas duszno i czasem słonko wyjdzie ale chyba jednak burza przyjdzie