Kicia fajnie że się odezwałaś
kurcze współczuję z tym ropniem, mam nadzieję ze antybiotyk pomoże
Ja tez u siebie synka przewiduję
Nie sugeruję się tymi wymiotami i mdłościami bo widzisz każda z Was pisze co innego na ten temat i ja sama myślę że nie ma reguły . W sobotę mam usg i mam nadzieję że poznamy już płeć maluszka
Czekam cierpliwie, a idę razem z M
Anufifi super pokoik chłopców, taki pełen życia i energii
Ładny suwaczek zielony wstawiłaś, zielony - kolor nadziei - będzie dobrze zobaczysz
Ale widze że planowanie kusi jednak
Ja myśle że możesz jeden cykl spróbować poplanować, ale jakby co to drugi już bym się nie odważyła planować i poszłabym na żywioł. Buzki Kochana :*
Patrysiu ja tez biorę Feminatal
a może dobry pomysł żeby takie zabezpieczenia przed schodami porobić, jak Twój synek taki ruchliwy, zawsze to bezpieczniej
Agniesia teścik piękny, mój wyglądał podobnie, jeszcze raz Gratulacje! Jest fasolka
A napisz jak tam reakcja Twojego M na taki prezent imieninowy
Paula wypoczywaj ile się da, pogoda Wam się chyba udała! Ma być pięknie w tym tygodniu
Bershka nie martw się, Twojemu M na pewno przejdzie, nie będzie długo się gniewał. Anufifi ma rację że telewizor to tylko rzecz, ale rozumiem, bo sama nie znoszę sprzeczek z M (na szczęście rzadko to się zdarza) i cichego dnia, smutno się wtedy człowiekowi robi bardzo..ale M zrozumie że nie chiałaś zarysowac i przestaanie się złościć
Na pocieszenie - ja wczoraj zarysowałam samochód
Royanna ale jestem ciekawa Twojego jutrzejszego usg! Ciekawe czy chłopczyk czy babeczka
Pozdrawiam cieplutko!
Beti, Kicia całuski