reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Witam :-)
u nas dziś słonecznie :-) tylko trochę wieje jak to nad morzem ;-) właśnie wróciliśmy z plaży jestem padnięta ;-)
Agniesiak kreseczki jak malowane Jeszcze raz gratulacje!!!!! :-)
Anufifi pokoim cudny!!!:-) zdolna babeczka z Ciebie!
Buziaki dla Was! :-)
u nas dziś słonecznie :-) tylko trochę wieje jak to nad morzem ;-) właśnie wróciliśmy z plaży jestem padnięta ;-)
Anufifi pokoim cudny!!!:-) zdolna babeczka z Ciebie!
anufifi
tęsknię...
Aga no nie ma watpliwości
Aniu powiem Ci ze rewelacyjny ten pokoik bardzo mi sie podoba!!nie jest tak napiapane kolorkow:-)ile ma metrow pokoj??bo bardzo duzy sie wydaje...a na podlodze to panel,parkiet czy deska??A ja się chciałam pochwalić pokoikiem moih chłopaków
Zobacz załącznik 144835
Zobacz załącznik 144829
Zobacz załącznik 144832
tO SKORO JUZ zdjecia pokoju chlopcow sa to jeszcze wklej ta anteresole z salonek i kuchnia plizz bo ja czekam i czekam:-)
Witam :-)
Kochana wypoczywaj wypoczywaj:-)zazdroszcze...tez bym pojechala:-)
Uciekam do domku!!MIEGO POPOLUDNIA:-)
anufifi
tęsknię...
Gosiu nie wiem ile moze miec ten pokój , ale nie jest duzy , na podłodze sa panele .
Tak lubie ten ich pokój ze bym sie tam przeniosła
i mają pod antresolą filipa zamontowane takie cieniutkie światełka w kolorze pokoju ....tomeczek zanim zasnie uspakaja i wycisza sie przy nich
Tak lubie ten ich pokój ze bym sie tam przeniosła
i mają pod antresolą filipa zamontowane takie cieniutkie światełka w kolorze pokoju ....tomeczek zanim zasnie uspakaja i wycisza sie przy nich
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
czesc dziewczyny!!!
dziekuje za pamiec Pyszczku!
u mnie ciazowo ok natomoiast chorobowo strasznie
mam ropien na migdale i bardzo cierpie , dostalam antybiotyk i mam nadzieje ze szybko przejdzie bo juz nie wyrabiam!
ja u Pyszczka obstawiam synka :-)
ciekwe kto zgadnie...
kiedy usg Pyszczku??
jesli chodzi o mdlosic i plec to ja w to akurat nie wierze.
w pierwszej ciazy mialam mdlosci jest chlopak , teraz mdlosci i wymioty i nie wiem co jest.
moja kumpela w jednej ciazy nic zero mdlosci i jest cora w drugiej wymioty i mdlosci i wszyscy wrozyli syna a tu druga cora...
Berashko mezowi przejdzie!
a swoja droga bez przesady przeciez to tylko telewizor wiadomo ze nie zrobilas tego specjalnie!!!
Agniesiak wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!! ciesze sie ze sie udalo!
Gosia jesli chodzi o niejadka moja znajoma miala problem z corka tez nie chciala jesc. latala z nia po lekarzach. wkoncu trafila do jakies specjalistyczniej kliniki!
pierwsze co lekarz zalecil to zapisywanie wszystkiego dokladnie co je w ciagu dnia, normalne jedzenie oraz kazdego czipsa, lizaka , ciasteczko itp.
okazalo sie ku zaskoczeniu wszystkich ze mala pochlania calkiem spore ilosci zapychaczy, ktorymi sie poprostu najadala! lekarz kazal odstawic wszystko z wyjatkiem prawdziwego jedzenia. okazalo sie ze po paru dniach mala zaczela ladnie jesc!!! poprostu zapychala sie tym calym syfem i nie nadanzala glodniec do posilkow!
moze sprobuj tez tego?
Anufifi kochana zaczynaja sie watpliwosci starankowe hehe
wyjdzie w praniu nie mysl za duzo! mysle ze monitoring wskaze wlasciwa droge
zmykam kochane polezec!!
buziaki dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!
A swoją drogą ciekawe co u Kici słychać? Jak ona się czuje?
dziekuje za pamiec Pyszczku!
u mnie ciazowo ok natomoiast chorobowo strasznie
mam ropien na migdale i bardzo cierpie , dostalam antybiotyk i mam nadzieje ze szybko przejdzie bo juz nie wyrabiam!
ja u Pyszczka obstawiam synka :-)
ciekwe kto zgadnie...
kiedy usg Pyszczku??
jesli chodzi o mdlosic i plec to ja w to akurat nie wierze.
w pierwszej ciazy mialam mdlosci jest chlopak , teraz mdlosci i wymioty i nie wiem co jest.
moja kumpela w jednej ciazy nic zero mdlosci i jest cora w drugiej wymioty i mdlosci i wszyscy wrozyli syna a tu druga cora...
Berashko mezowi przejdzie!
a swoja droga bez przesady przeciez to tylko telewizor wiadomo ze nie zrobilas tego specjalnie!!!
Agniesiak wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!! ciesze sie ze sie udalo!
Gosia jesli chodzi o niejadka moja znajoma miala problem z corka tez nie chciala jesc. latala z nia po lekarzach. wkoncu trafila do jakies specjalistyczniej kliniki!
pierwsze co lekarz zalecil to zapisywanie wszystkiego dokladnie co je w ciagu dnia, normalne jedzenie oraz kazdego czipsa, lizaka , ciasteczko itp.
okazalo sie ku zaskoczeniu wszystkich ze mala pochlania calkiem spore ilosci zapychaczy, ktorymi sie poprostu najadala! lekarz kazal odstawic wszystko z wyjatkiem prawdziwego jedzenia. okazalo sie ze po paru dniach mala zaczela ladnie jesc!!! poprostu zapychala sie tym calym syfem i nie nadanzala glodniec do posilkow!
moze sprobuj tez tego?
Anufifi kochana zaczynaja sie watpliwosci starankowe hehe
wyjdzie w praniu nie mysl za duzo! mysle ze monitoring wskaze wlasciwa droge
zmykam kochane polezec!!
buziaki dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!
R
rouż
Gość
Kicia-ciesze sie zajrzalas do nas! mam nadzieje, ze niedlugo gardziolko wydobrzeje
Agniesiak-super 2 kreseczki!
Anufifi-pokoik sliczny, taki kolorowy! W stylu IKEA widze mebelki sama mam u malego jeden regalik ale bialy, nie sosnowy, ten potrojny. U nas z czerwonymi pojemnikiami. Tylko jakos wciaz nie moge udekorowac scian malego na razie jest sama, jednolita zielona tapeta i szukam dalej pomyslu- jakies naklejki czy cos? A le zaczekam do jutra-jutro mam USG i bede wiedziec czy robic typowo chlopiece dekoracjie czy troche dziwczecego stylu-jakies motylki
Na tym watku chyba nie chwalilam sie pokoikiem malego...
Agniesiak-super 2 kreseczki!
Anufifi-pokoik sliczny, taki kolorowy! W stylu IKEA widze mebelki sama mam u malego jeden regalik ale bialy, nie sosnowy, ten potrojny. U nas z czerwonymi pojemnikiami. Tylko jakos wciaz nie moge udekorowac scian malego na razie jest sama, jednolita zielona tapeta i szukam dalej pomyslu- jakies naklejki czy cos? A le zaczekam do jutra-jutro mam USG i bede wiedziec czy robic typowo chlopiece dekoracjie czy troche dziwczecego stylu-jakies motylki
Na tym watku chyba nie chwalilam sie pokoikiem malego...
R
rouż
Gość
Tu zamiescilam fotki post 168:-)
https://www.babyboom.pl/forum/listo...y-i-dzidziusia-26106/index33.html#post3620240
A co, ja tez sie pochwale-choc do efektu anufifi duuuzo brakuje
https://www.babyboom.pl/forum/listo...y-i-dzidziusia-26106/index33.html#post3620240
A co, ja tez sie pochwale-choc do efektu anufifi duuuzo brakuje
reklama
anufifi
tęsknię...
kiciu zastanawiam sie włąsnie
Podziel się: