reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj KIKI
mam nadzieje ze co złe już za toba :)

Dziewuszki ja sie przypominam że jakbyście potrzebowały niebieskie testy ciążowe BOBOTEST to mam na sklepie ...tylko pisac :)

Póki co zmykam do moich facetów zycia :)

reklama
Ja witam ponownie. Właśnie wróciłam od gina, z dzieciątkiem wszystko wporządku. Zapytałam czy w 15 - stym tygodniu ciąży można określić płeć i dowiedziałam się, że będe miała synka! O mało co z fotela nie spadłam. Miałam cykl monitorowany, od serduchowania do owulacji było na 100% 3 dni, wypadałby, żeby była dziewczynka, a jest chłopiec. Niepowiem, że jest mi jakoś smutno, ale jestem zawiedziona, tak bardzo marzyłam o cólreczce. Mąż mówi, że jeszcze może się zmienić, ale skoro lekarz był pewien, to chyba wie najlepiej. No cóż muszę sie pogodzić z tym.

Madzia3 no ciekawe, może to pomyłak, a widziałas dokładnie siusiaczka na monitorze, bo ja jak byłam w ciązy to widziałam , lekarz mi pokazał.

Medio, lekarz widział siusiaka i mi go pokazywał. No zobaczymy, w końcu metoda, którą stosowałam nie ma 100% pweności. W każdym bądź razie czuje się dziwnie.
Dziewczyny, napiszcie mi coś co pozwoli mi przez to przejś jakoś łagodnie.

madzia3 może się gin mylić bo i takie przypadki bywają..:tak: nigdy nie możesz być niczego pewna do końca na 100% do puki to sie nie stanie/do puki nie zobaczysz itd
Ale.... przecież najważniejsze jest to aby dziecko było zdrowe! nie płeć..
My z mężem staraliśmy się i bedziemy się starać o dziewczynkę bo już synka mamy, ale jeżeli wyjdzie chłopiec to też bede sie cieszyła.
Jakie to szczęście mieć wokół tylu mężczyzn!;-) no jak królewna :-D

Dzięki KINGA za miłe słowa, ja nie jestem pewna na 100%, ale mój gin tak i nawet sie nie zastanawiał, tylko od razu powiedział, że chłopiec.

hej dziewczyny :-)
ja sie zawiodłam trzy krotnie bo miał być córeczka a mam w domku trzech synków :-p
teraz jest cieszko bo są w wieku 5 latek 3 latka i roczek ale jak dorosną to bede chodziłą dumna jak paw ;-)
ale nie ukrywam że w sercu jest póstka niespełniona ,,córeczka ale może kiedys jak was czytam i sposoby to może :tak:
ale naj warzniejsze zdrówko bo synek pierszy jest po operacij serduszka drugi na szczescie zdrowy a ten mój najmniejszy okruszek boryka sie z astmą oskrzelową wiec dziewczyny uszy do góry :-):-)
przepraszam za błedy ale moja matisia pomaga mi pisac :baffled:

madzia3 nic jeszcze nie wiadomo... gin też może się mylić-Bogiem nie jest.
trzy skarby no niezłe przejscia... ale masz trzech chłopców i na pewno to też jest cudowne uczucie:)) I jasne! o dziewczynkę możecie się w końcu porządnie też kiedyś postarać;-)

reklama
Do góry