reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!ja wlasnie weszlam do biura..stalam pod drzwiami godzine bo glupich dzwi nie moglam otworzyc:-(wrrrrrrrrrrrrr
n
Aga super ze dziewczynke bedziesz miec na 100% i super ze wszystko ok:-)

Madzia3 moze jednak lekarz sie pomylil zdarzaja sie takie pomylki ja jestem tego przykladem:-)ale ja uwazam ze najwazniejsze zeby bobas byl zdrowy...jesli faktycznie potwierdzisie chlopiec to wynika z tego ze Twoj maz ma bardzo mocne meskie plemniki hehe od plemnika chyba w 85%zalezy plec a nie od planowania:-)

reklama
Witam o poranku;-)
Bershka no tak na 100% to sie przekonam dopiero przy porodzie:tak:;-)
Medio jaki duży już Karolek rosnie ślicznie, co do spania to mój Oliś też spi miedzy nami do dnia dzisiejszego ale ja to uwielbiam jak moge się do niego w nocy przytulić :tak::-D słodziaki....

Madzia3 co do mojego serduchowania to było dokładnie 68h przed owulką.... wiesz Ty masz troche trudniej bo mąż Ci pewnie niedaje spokoju mój bardzo sie cieszył z drugiego synka cały czas mi mówił ze za duzo chce od zycia ze nie mozna mieć wszystkiego, ze najwazniejsze ze zdrowe.... itd pewnie też to że On sie tak cieszy wpłyneło na to ze tak szybko zaczełam Cieszyć sie drugim chłopczykiem.... wiesz myśłe ze jakbym miała taka sytuacje to zeby zaoszczedzić nerwów poszła bym to potwierdzić u innego ginekologa ale najlepeij tak z jakims odstepem moze za tydzięń.....
co do planowania to wiesz to nie jest 100% i zaczynajac planowac trzeba brać to pod uwage bo wtedy mniej boli.... ale kochana niemartw sie ja wieze ze bedziesz sie bardzo cieszyła jezeli to naprawde jest drugi chłopczyk wiem ze tak bedzie bo sama to przeszłam;-):tak::-) zresztą ja już duzo rzeczy pod chłopczyka pokupowałam:-D teraz bedzie niunia chodzila na niebiesko....:tak:
co do brzucha to mysle ze masz racje bo to twardnienie to tylko wtedy mi sie dzieje jak zadługo jestem na nogach lub w aucie wykołysana.....
buziaki kochane :***

Madziu !! u Ciebie to dopiero 15 tydzień :tak: jeszcze wszystko może się zdarzyć a jak nie teraz córcia to będzie trzecia :tak:;-)
Agnieszka wszystko po porodzie będzie wiadomo na 100% :tak:

Medio czy między chłopakami widać już wieź braterską ? :-)

Sama jestem ciekawa jak to będzie u nas ale wydaje mi się, ze dopóki drugie dziecie nie będzie chodzić to raczej zabawy miedzy nimi nie będzie ;-)

Gosiu ale miałaś z ranka przygodę, sama pracujesz w tym biurze ? Czym się w ogóle zajmujesz zawodowo ?

...a my z M idziemy do innego ginka na USG 4D 14 maja, już nie mogę się doczekać i sama jestem ciekawa czy potwierdzi inny lekarz chłopczyka ;-)

Dzięki Agnieszko, myślę, że będzie dobrze, poprostu potrzebujemy z mężem troche czasu.
Gie-ośka, tak masz rację, zdrowie dziecka najważniejsze. Tylko jak sie przez te cztery miesiące myslało o dziewczynce to teraz ciężko tak od razu przeskoczyć na inny tor.
No coż, mam jeszcze gdzieś nadzieję, że może się gin pomylił, w końcu pomyłki sie zdarzają, ale chyba już na dziewczynkę sie nie nastawiam.
Dziewczyny bardzo dziękuje z zrozumienie i dobre słowa, wiedziałam, że na Was mozna liczyć. :-)

Hello dziewuszki:)

medio czy twoje pojawienie sie po przerwie oznacza ze moze jakies plany ????:-);-):-);-):-)
buziaczki

dziewczyny ...tu jakies testy mialy byc ....co jest???? Przydały by się nowe fasolki :)

...a mnie się wydaje z mojego doświadczenia, ze jak się czegoś bardzo chce to jest właśnie na odwrót. Chyba Bóg daje nam do zrozumienia, ze płeć jest najmniej ważna i pokazuje nam drogę i miłość do dzieci niezależnie od tego czy jest ono dziewczynką czy chłopczykiem. Jesteśmy tak zalatani, zabiegani i zapracowani, ze szukamy sobie dodatkowych bodźców pocieszających czyli m.in marzymy o córeczce lub synku, patrząc na to z innej strony dziecko wychowuje się tak samo i kocha identyczną miłością :-) Dziewczynki, głowa do góry. Zobaczcie ile jest chorych dzieci, rodzice rezygnują ze swojego życia żeby zająć się dzieckiem do końca swoich dni, najważniejsze zeby nasze maluchy dobrze się rozwijały a my z uśmiechem patrzyły na swoje pociechy i były z nich dumne ;-):happy2:

Ostatnia edycja:
...a mnie się wydaje z mojego doświadczenia, ze jak się czegoś bardzo chce to jest właśnie na odwrót. Chyba bóg daje nam do zrozumienia, ze płeć jest najmniej ważna i pokazuje nam drogę i miłość do dzieci niezależnie od tego czy jest ono dziewczynką czy chłopczykiem. Jesteśmy tak zalatani, zabiegani i zapracowani, ze szukamy sobie dodatkowych bodźców pocieszających czyli m.in marzymy o córeczce lub synku, patrząc na to z innej strony dziecko wychowuje się tak samo i kocha identyczną miłością :-) dziewczynki, głowa do góry. Zobaczcie ile jest chorych dzieci, rodzice rezygnują ze swojego życia żeby zająć się dzieckiem do końca swoich dni, najważniejsze zeby nasze maluchy dobrze się rozwijały a my z uśmiechem patrzyły na swoje pociechy i były z nich dumne ;-):happy2:

w pełni sie pod tym podpisuję :)

nie mozna tego było lepiej podsumować :)

reklama
Do góry