reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj KIKI
mam nadzieje ze co złe już za toba :)

Dziewuszki ja sie przypominam że jakbyście potrzebowały niebieskie testy ciążowe BOBOTEST to mam na sklepie ...tylko pisac :)

Póki co zmykam do moich facetów zycia :)

reklama
Ja witam ponownie. Właśnie wróciłam od gina, z dzieciątkiem wszystko wporządku. Zapytałam czy w 15 - stym tygodniu ciąży można określić płeć i dowiedziałam się, że będe miała synka! O mało co z fotela nie spadłam. Miałam cykl monitorowany, od serduchowania do owulacji było na 100% 3 dni, wypadałby, żeby była dziewczynka, a jest chłopiec. Niepowiem, że jest mi jakoś smutno, ale jestem zawiedziona, tak bardzo marzyłam o cólreczce. Mąż mówi, że jeszcze może się zmienić, ale skoro lekarz był pewien, to chyba wie najlepiej. No cóż muszę sie pogodzić z tym.

Madzia3 no ciekawe, może to pomyłak, a widziałas dokładnie siusiaczka na monitorze, bo ja jak byłam w ciązy to widziałam , lekarz mi pokazał.

Medio, lekarz widział siusiaka i mi go pokazywał. No zobaczymy, w końcu metoda, którą stosowałam nie ma 100% pweności. W każdym bądź razie czuje się dziwnie.
Dziewczyny, napiszcie mi coś co pozwoli mi przez to przejś jakoś łagodnie.

madzia3 może się gin mylić bo i takie przypadki bywają..:tak: nigdy nie możesz być niczego pewna do końca na 100% do puki to sie nie stanie/do puki nie zobaczysz itd
Ale.... przecież najważniejsze jest to aby dziecko było zdrowe! nie płeć..
My z mężem staraliśmy się i bedziemy się starać o dziewczynkę bo już synka mamy, ale jeżeli wyjdzie chłopiec to też bede sie cieszyła.
Jakie to szczęście mieć wokół tylu mężczyzn!;-) no jak królewna :-D

Dzięki KINGA za miłe słowa, ja nie jestem pewna na 100%, ale mój gin tak i nawet sie nie zastanawiał, tylko od razu powiedział, że chłopiec.

hej dziewczyny :-)
ja sie zawiodłam trzy krotnie bo miał być córeczka a mam w domku trzech synków :-p
teraz jest cieszko bo są w wieku 5 latek 3 latka i roczek ale jak dorosną to bede chodziłą dumna jak paw ;-)
ale nie ukrywam że w sercu jest póstka niespełniona ,,córeczka ale może kiedys jak was czytam i sposoby to może :tak:
ale naj warzniejsze zdrówko bo synek pierszy jest po operacij serduszka drugi na szczescie zdrowy a ten mój najmniejszy okruszek boryka sie z astmą oskrzelową wiec dziewczyny uszy do góry :-):-)
przepraszam za błedy ale moja matisia pomaga mi pisac :baffled:

madzia3 nic jeszcze nie wiadomo... gin też może się mylić-Bogiem nie jest.
trzy skarby no niezłe przejscia... ale masz trzech chłopców i na pewno to też jest cudowne uczucie:)) I jasne! o dziewczynkę możecie się w końcu porządnie też kiedyś postarać;-)

reklama
Do góry