reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!
Paula gdzie jestes??jak poszlo na usg odezwij sie koniecznie!!!

Czarodziejka
super te linki co dalas:-)

Patrysia nom szukam 3kolowego ale raczej sie na tego buzza zdecyduje no chyba ze mi sie cos odmieni hehe:-)

Bershka a co moze byc jak to lozysko sie nie przesunie??

A wiecie co ja dzis ledwo w spodnie sie wcisnelam:-)Moj maluch chyba potrzebuje wiecej miejsca bo brzuch juz mi widac hehe:-)postaram sie jutro zdjecia zrobic z rana i wstawie...chce z rana bo mniejszy jest hehe:-)

Pyszczek i Paula tez maja wstawic:-)

A ja dzis mam dobry humor nie wiem czemu,pogoda deszczowa ale jakos tak zyc sie chce:-)Juz szef wie o stanie blogoslawionym i bede miec umowe nowa:-)Buziaki

reklama
Witam sie ...

Bershka nie martw sie , na tym etapie ciaży bardzo często to sie pojawia , jednak potem często sie podnosi.
Jesli sie nie podniesie będziesz musiała więcej odpoczywac , raczej zrezygnować ze wspólzycia .
Przy łozysku przodującym konieczna jest cesarka ale ty i tak taka mieć będziiesz więc kochana spokojnie ....nic złego sie nie dzieje ....Buziaki

Dziewczynki ja dzisiaj muszę rozliczyć nfz wiec na chwile całkeim znikam bo sie musze skupic na maksa , ale potem sie będę z wami relaksować ....

tymczasem miłego dzionka....

Hej babeczki:-)
U nas dziś zimno, wietrznie i pochmurno, brrrr:baffled:
Na 11 ruszam do Filipka:tak:
Nic mi sie nie chce szczerze mówiąc:baffled: Ta pogoda mnie dobija.
Niedługo fikanie od 9dc do 17 dc, może tym razem cos wskóram:-) Tempkę sobie odpuścilam w tym cyklu, zobaczymy, co bedzie to bedzie:-D
Pozdrawiam Kochane!!

HEJKA:-)
Deszcz pada u mnie także od wczoraj;-)

Witam się i ja po długiej nieobecności :-)

Wczoraj wróciłam z Poznania a raczej spod Poznania, małej wioseczki, dziadków od M
bylo cudownie ale Oli niestety kaszel ma wciąz, Dostał już Zinnat antybiotyk od wczoraj
dzisiaj póki co ataku nie dostał

Muszę podczytać co tam u Was

maj mam wolny :-):-):-) dopiero w czerwcu do pracy mykam

Dzisiaj byłam u ginekologa, dziecie rozwija się dobrze, jest trochę za duże jak na swój wiek i mam ograniczyć słodycze bo wszystko to wpływa na jego wagę. Potwierdzony chłopczyk :-):tak:
ale wszystko nie moze być dobrze :-:)-( mam nisko łożysko i mam 2 tyg na to, żeby się podniosło ale raczej marne szanse na to :-( mogę zacząc krwawić. lekarz powiedział, że dziecku nic nie grozi ale nie wiem dokładnie o co chodzi z tym łozyskiem przodującym i dlaczego jest to takie ważne :-(

Miłego wieczorku życzę

hehe mały zajada równo w brzusiu:-)ładny napis:tak:o to łozysko się nie martw będzie dobrze odpoczywaj sobie jak najwiecej:tak:zdrówka dla synka mój też przeziębiony ale juz ogólnie ok:tak:

już gdzieś to widziałam:-pale jest to śliczny filmik i mogłabym go oglądać non stop i do tego ta muzyka aż mi się łezka kręci w oku jak tooglądam:tak::-)

hej dziewczyny!!
Patrysia nom szukam 3kolowego ale raczej sie na tego buzza zdecyduje no chyba ze mi sie cos odmieni hehe:-)

A wiecie co ja dzis ledwo w spodnie sie wcisnelam:-)Moj maluch chyba potrzebuje wiecej miejsca bo brzuch juz mi widac hehe:-)postaram sie jutro zdjecia zrobic z rana i wstawie...chce z rana bo mniejszy jest hehe:-)

A ja dzis mam dobry humor nie wiem czemu,pogoda deszczowa ale jakos tak zyc sie chce:-)Juz szef wie o stanie blogoslawionym i bede miec umowe nowa:-)Buziaki

no tak masz jeszcze duużo czasu na wózek;-)niech dzidzia rośnie rośnie i fajnie daj nam zdjątko:-)no super że już z szefem oki;-)

Hej babeczki:-)

U nas dziś zimno, wietrznie i pochmurno, brrrr:baffled:
Na 11 ruszam do Filipka:tak:
Nic mi sie nie chce szczerze mówiąc:baffled: Ta pogoda mnie dobija.
Niedługo fikanie od 9dc do 17 dc, może tym razem cos wskóram:-) Tempkę sobie odpuścilam w tym cyklu, zobaczymy, co bedzie to bedzie:-D
Pozdrawiam Kochane!!

a jak ci idzie pilnowanie fajnie czy jednak chłopaczek wymagający:-)no niedługo fikanko a ja testowanko;-)
ANUFIFI zaglądaj zaglądaj:tak:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE KOBITKI:-)

Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilę, bo zaraz idę od gina. Jakoś tak mi źle,:-( trochę się boję, bo ostatnio trochę mnie brzuch pobolewał i martwię się czy wszystko w porządku. U mnie już 15 tydxzień i czwarty dzień, brzuszek trochę widać i niestety waga drgnęła. Zobaczymy co powie lekarz, trzymajcie kciuki. :-)
Miłego dnia Wam życzę!

Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilę, bo zaraz idę od gina. Jakoś tak mi źle,:-( trochę się boję, bo ostatnio trochę mnie brzuch pobolewał i martwię się czy wszystko w porządku. U mnie już 15 tydxzień i czwarty dzień, brzuszek trochę widać i niestety waga drgnęła. Zobaczymy co powie lekarz, trzymajcie kciuki. :-)
Miłego dnia Wam życzę!

nie martw sie na pewno bedzie dobrze:tak:daj znać po wizycie;-)no i popatrz już prawie 16 tydzień:-)

hej dziewczyny ja was pozdrawiam mocno! niebawem zajrzę na czesciej do was.. narazie brak czasu no...:sorry2:
popołudnie mam nadzieje bede miała luzniejsze to do was jeszcze napisze i poczytam :))

Buziaki
i kciuki zacisnieje za dzidzie:)
ja nawet nie wiem czy ktoras juz moze zaciążyła...tak dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: jezeli tak to szczerze gratuluję!

witam i ja was dziewczyny,u nas pogoda katastrofalna pada wieje nie ciekawie,bylam u ginekologa mowi ze wszystko oki z dzidzia rozwija sie jak powinna,nie widzial dzisiaj co jest bo siedziala na tyleczku..ja schudlam w ciazy nie przytylam jeszcze ani 100gram.czujecie a to juz 6 miesiac..

reklama
Czołgiem dziołszki.
Faktycznie nikogo tu nie ma. Chyba wszystkie śpią jak przystalo na dzisiejszą barowo- łóżkową pogode!
Mozy mnie caly dzien chyba sie rypnę na pol godzinki
buzia

Do góry