reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!
Paula gdzie jestes??jak poszlo na usg odezwij sie koniecznie!!!

Czarodziejka
super te linki co dalas:-)

Patrysia nom szukam 3kolowego ale raczej sie na tego buzza zdecyduje no chyba ze mi sie cos odmieni hehe:-)

Bershka a co moze byc jak to lozysko sie nie przesunie??

A wiecie co ja dzis ledwo w spodnie sie wcisnelam:-)Moj maluch chyba potrzebuje wiecej miejsca bo brzuch juz mi widac hehe:-)postaram sie jutro zdjecia zrobic z rana i wstawie...chce z rana bo mniejszy jest hehe:-)

Pyszczek i Paula tez maja wstawic:-)

A ja dzis mam dobry humor nie wiem czemu,pogoda deszczowa ale jakos tak zyc sie chce:-)Juz szef wie o stanie blogoslawionym i bede miec umowe nowa:-)Buziaki

reklama
Witam sie ...

Bershka nie martw sie , na tym etapie ciaży bardzo często to sie pojawia , jednak potem często sie podnosi.
Jesli sie nie podniesie będziesz musiała więcej odpoczywac , raczej zrezygnować ze wspólzycia .
Przy łozysku przodującym konieczna jest cesarka ale ty i tak taka mieć będziiesz więc kochana spokojnie ....nic złego sie nie dzieje ....Buziaki

Dziewczynki ja dzisiaj muszę rozliczyć nfz wiec na chwile całkeim znikam bo sie musze skupic na maksa , ale potem sie będę z wami relaksować ....

tymczasem miłego dzionka....

Hej babeczki:-)
U nas dziś zimno, wietrznie i pochmurno, brrrr:baffled:
Na 11 ruszam do Filipka:tak:
Nic mi sie nie chce szczerze mówiąc:baffled: Ta pogoda mnie dobija.
Niedługo fikanie od 9dc do 17 dc, może tym razem cos wskóram:-) Tempkę sobie odpuścilam w tym cyklu, zobaczymy, co bedzie to bedzie:-D
Pozdrawiam Kochane!!

HEJKA:-)
Deszcz pada u mnie także od wczoraj;-)

Witam się i ja po długiej nieobecności :-)

Wczoraj wróciłam z Poznania a raczej spod Poznania, małej wioseczki, dziadków od M
bylo cudownie ale Oli niestety kaszel ma wciąz, Dostał już Zinnat antybiotyk od wczoraj
dzisiaj póki co ataku nie dostał

Muszę podczytać co tam u Was

maj mam wolny :-):-):-) dopiero w czerwcu do pracy mykam

Dzisiaj byłam u ginekologa, dziecie rozwija się dobrze, jest trochę za duże jak na swój wiek i mam ograniczyć słodycze bo wszystko to wpływa na jego wagę. Potwierdzony chłopczyk :-):tak:
ale wszystko nie moze być dobrze :-:)-( mam nisko łożysko i mam 2 tyg na to, żeby się podniosło ale raczej marne szanse na to :-( mogę zacząc krwawić. lekarz powiedział, że dziecku nic nie grozi ale nie wiem dokładnie o co chodzi z tym łozyskiem przodującym i dlaczego jest to takie ważne :-(

Miłego wieczorku życzę

hehe mały zajada równo w brzusiu:-)ładny napis:tak:o to łozysko się nie martw będzie dobrze odpoczywaj sobie jak najwiecej:tak:zdrówka dla synka mój też przeziębiony ale juz ogólnie ok:tak:

już gdzieś to widziałam:-pale jest to śliczny filmik i mogłabym go oglądać non stop i do tego ta muzyka aż mi się łezka kręci w oku jak tooglądam:tak::-)

hej dziewczyny!!
Patrysia nom szukam 3kolowego ale raczej sie na tego buzza zdecyduje no chyba ze mi sie cos odmieni hehe:-)

A wiecie co ja dzis ledwo w spodnie sie wcisnelam:-)Moj maluch chyba potrzebuje wiecej miejsca bo brzuch juz mi widac hehe:-)postaram sie jutro zdjecia zrobic z rana i wstawie...chce z rana bo mniejszy jest hehe:-)

A ja dzis mam dobry humor nie wiem czemu,pogoda deszczowa ale jakos tak zyc sie chce:-)Juz szef wie o stanie blogoslawionym i bede miec umowe nowa:-)Buziaki

no tak masz jeszcze duużo czasu na wózek;-)niech dzidzia rośnie rośnie i fajnie daj nam zdjątko:-)no super że już z szefem oki;-)

Hej babeczki:-)

U nas dziś zimno, wietrznie i pochmurno, brrrr:baffled:
Na 11 ruszam do Filipka:tak:
Nic mi sie nie chce szczerze mówiąc:baffled: Ta pogoda mnie dobija.
Niedługo fikanie od 9dc do 17 dc, może tym razem cos wskóram:-) Tempkę sobie odpuścilam w tym cyklu, zobaczymy, co bedzie to bedzie:-D
Pozdrawiam Kochane!!

a jak ci idzie pilnowanie fajnie czy jednak chłopaczek wymagający:-)no niedługo fikanko a ja testowanko;-)
ANUFIFI zaglądaj zaglądaj:tak:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE KOBITKI:-)

Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilę, bo zaraz idę od gina. Jakoś tak mi źle,:-( trochę się boję, bo ostatnio trochę mnie brzuch pobolewał i martwię się czy wszystko w porządku. U mnie już 15 tydxzień i czwarty dzień, brzuszek trochę widać i niestety waga drgnęła. Zobaczymy co powie lekarz, trzymajcie kciuki. :-)
Miłego dnia Wam życzę!

Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilę, bo zaraz idę od gina. Jakoś tak mi źle,:-( trochę się boję, bo ostatnio trochę mnie brzuch pobolewał i martwię się czy wszystko w porządku. U mnie już 15 tydxzień i czwarty dzień, brzuszek trochę widać i niestety waga drgnęła. Zobaczymy co powie lekarz, trzymajcie kciuki. :-)
Miłego dnia Wam życzę!

nie martw sie na pewno bedzie dobrze:tak:daj znać po wizycie;-)no i popatrz już prawie 16 tydzień:-)

hej dziewczyny ja was pozdrawiam mocno! niebawem zajrzę na czesciej do was.. narazie brak czasu no...:sorry2:
popołudnie mam nadzieje bede miała luzniejsze to do was jeszcze napisze i poczytam :))

Buziaki
i kciuki zacisnieje za dzidzie:)
ja nawet nie wiem czy ktoras juz moze zaciążyła...tak dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: jezeli tak to szczerze gratuluję!

witam i ja was dziewczyny,u nas pogoda katastrofalna pada wieje nie ciekawie,bylam u ginekologa mowi ze wszystko oki z dzidzia rozwija sie jak powinna,nie widzial dzisiaj co jest bo siedziala na tyleczku..ja schudlam w ciazy nie przytylam jeszcze ani 100gram.czujecie a to juz 6 miesiac..

reklama
Czołgiem dziołszki.
Faktycznie nikogo tu nie ma. Chyba wszystkie śpią jak przystalo na dzisiejszą barowo- łóżkową pogode!
Mozy mnie caly dzien chyba sie rypnę na pol godzinki
buzia

Do góry