reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja kupiłam sobie takie fajne spodnie ciążowe bez pasa ciążowego tylko z takimi wsawkami po bokach i są super :tak: zresztą mi nie przeszkadzają spodnie ciążowe, bo lubię wygodę i nie lubie jak mnie coś pije. Mam też takie zakladane na brzuszek i wtedy mi tak ładnie brzuszek eksponuje :-) a ja lubię sie po nim głaskać :tak:

ja zauważyłam że w ciązy wyskakuje mi więcej syfków niż wcześniej a w poprzedniej ciąży nie miałam, no ale nie ma się czym sugerować...w sumie to ja już sama nie wiem co bym chciała mieć....zawsze chciałam mieć córeczkę ale teraz to sie jakoś boje, dla synka to wszystko mam, ubrania, zabawki a dla córeczki to bede musiała kupować....a jak będzie większa to będzie chciała mieć te wszystkie lale, wózki, przwijaki :szok: rany tyle tego jest.... że czasem myśle czy nie lepszy byłby drugi chłopiec ;-)

o to fakt brzuszek jest śliczny w takich spodniach z tym pasem mam takie i łądnie wygląda,ale kurka dalej mi sie nie widzi ale cóż trzeba to trzeba ważne że super bluzeczki i sweterki można znaleźć na ciąze:-);-)heh no i fakt z tym że córeczce to bedzie szał kupowania bo to trzeba każdą rzecz na nowo i zabawki chociaż niektóre to i córeczce się spodobają jak synkowi no ale te lalki oj tak to tego też się boje ale na wesoło:-D:szok:

Kurcze babki alescie naskrobly ..poczytlam Was ale na wszytsko chyba nie dam rady odpisac.
Anufifi- ja tez kocham deszczyk i burze o tej porze roku :)))))
Paula- trzymam kiuki za usg
Beti - dzien dobry :)
Pyszczek- no na Lubelszczyźnie bockow cala masa...tak sobie pomyslalam ze jeden moglby być moj..hehehhe a raczej dala mnie jako przepowiednia:)
Laski co do ubrn ciązowych tu podaję kilk linkow:
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl
Milego dnia

Witam się i ja po długiej nieobecności :-)

Wczoraj wróciłam z Poznania a raczej spod Poznania, małej wioseczki, dziadków od M
bylo cudownie ale Oli niestety kaszel ma wciąz, Dostał już Zinnat antybiotyk od wczoraj
dzisiaj póki co ataku nie dostał

Muszę podczytać co tam u Was

maj mam wolny :-):-):-) dopiero w czerwcu do pracy mykam

Dzisiaj byłam u ginekologa, dziecie rozwija się dobrze, jest trochę za duże jak na swój wiek i mam ograniczyć słodycze bo wszystko to wpływa na jego wagę. Potwierdzony chłopczyk :-):tak:
ale wszystko nie moze być dobrze :-:)-( mam nisko łożysko i mam 2 tyg na to, żeby się podniosło ale raczej marne szanse na to :-( mogę zacząc krwawić. lekarz powiedział, że dziecku nic nie grozi ale nie wiem dokładnie o co chodzi z tym łozyskiem przodującym i dlaczego jest to takie ważne :-(

Miłego wieczorku życzę

reklama
Do góry