P
patrysia*
Gość
Patrysia Tobie też :-)
dziękuje również życze miłego dnia:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrysia Tobie też :-)
A ja kupiłam sobie takie fajne spodnie ciążowe bez pasa ciążowego tylko z takimi wsawkami po bokach i są super zresztą mi nie przeszkadzają spodnie ciążowe, bo lubię wygodę i nie lubie jak mnie coś pije. Mam też takie zakladane na brzuszek i wtedy mi tak ładnie brzuszek eksponuje :-) a ja lubię sie po nim głaskać
ja zauważyłam że w ciązy wyskakuje mi więcej syfków niż wcześniej a w poprzedniej ciąży nie miałam, no ale nie ma się czym sugerować...w sumie to ja już sama nie wiem co bym chciała mieć....zawsze chciałam mieć córeczkę ale teraz to sie jakoś boje, dla synka to wszystko mam, ubrania, zabawki a dla córeczki to bede musiała kupować....a jak będzie większa to będzie chciała mieć te wszystkie lale, wózki, przwijaki rany tyle tego jest.... że czasem myśle czy nie lepszy byłby drugi chłopiec ;-)
Dziewczynki ja już zmykam....trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!
Papatki!!!
Laski co do ubrn ciązowych tu podaję kilk linkow:
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl
Milego dnia