K
Kinga85
Gość
no masz tam wesoło na pewno 3maj się!
mój skarbek spi a ja oglądam serial jednym okiem..
mój skarbek spi a ja oglądam serial jednym okiem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam i ja was dziewczyny,u nas pogoda katastrofalna pada wieje nie ciekawie,bylam u ginekologa mowi ze wszystko oki z dzidzia rozwija sie jak powinna,nie widzial dzisiaj co jest bo siedziala na tyleczku..ja schudlam w ciazy nie przytylam jeszcze ani 100gram.czujecie a to juz 6 miesiac..
Ja witam ponownie. Właśnie wróciłam od gina, z dzieciątkiem wszystko wporządku. Zapytałam czy w 15 - stym tygodniu ciąży można określić płeć i dowiedziałam się, że będe miała synka! O mało co z fotela nie spadłam. Miałam cykl monitorowany, od serduchowania do owulacji było na 100% 3 dni, wypadałby, żeby była dziewczynka, a jest chłopiec. Niepowiem, że jest mi jakoś smutno, ale jestem zawiedziona, tak bardzo marzyłam o cólreczce. Mąż mówi, że jeszcze może się zmienić, ale skoro lekarz był pewien, to chyba wie najlepiej. No cóż muszę sie pogodzić z tym.
hej dziewczyny :-)
ja sie zawiodłam trzy krotnie bo miał być córeczka a mam w domku trzech synków
teraz jest cieszko bo są w wieku 5 latek 3 latka i roczek ale jak dorosną to bede chodziłą dumna jak paw ;-)
ale nie ukrywam że w sercu jest póstka niespełniona ,,córeczka ale może kiedys jak was czytam i sposoby to może
ale naj warzniejsze zdrówko bo synek pierszy jest po operacij serduszka drugi na szczescie zdrowy a ten mój najmniejszy okruszek boryka sie z astmą oskrzelową wiec dziewczyny uszy do góry :-):-)
przepraszam za błedy ale moja matisia pomaga mi pisac