reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mi juz białko w oczach zczerwieniało od tego komputera... siedze i ściągi piszę.. Normalnie juz nie mogę..:confused2:
Robię sobie małą przerwę w pisaniu ściąg bo M wrócił z pracy i obiadek będziemy kręcić:-p:-D
Zaleciłam mu kupic fasolkę szparagową bo taką miałam na nią ochotę a ostatnio na forum dziewczyny wspominały, że jadły i tak mi smaku narobiły..:-):-D

reklama
witam

cos mam cihca nadzieje ze u mnie bedzi to To...temp. pieknie rosnie...i do tego to dzisiejsze klucie w prawym jajniku...i znowu sie nakrecam...:szok:

Witam :-)

Dzisiaj jakoś lepiej mi się wstawało, może dlatego że wczoraj poszłam spać o 21 :eek::tak:

wyciągnęłam już swoją pierwszą bluzkę typowo ciążową :eek: normalnie nie mam w czym chodzić nie myślałam że tak szybko pokaże mi się brzuszek :eek::happy: z Kacperkiem w tym czasie nie było jeszcze nic widać a tu już i spodnie robią się za ciasne :eek:

Ptasiorek wczoraj zapomniałam Ci napisać ale zazdroszcze Ci takiego wyjazdu ;-) super odpoczniecie sobie :-) życzę miłego wypoczynku!

Agniesiak trzymam kciuki za sobotni egzamin! :tak:

Czarodziejka skoro mówisz że Maciuś odważny chłopak to napewno będzie zadowolony z przedszkola :tak::tak::tak:

Kiki kochana a jak Ty sie czujesz po tej operacji? wszystko wporządku?

Kinga jeśli mogę spytać to czemu staranka dopiero we wrześniu? również cieplutko Cię pozdrawiam :-)

Patrysia i jak pizza wyszła? :-p my też z M musimy się wziąść i zrobić kiedyś jak M zrobił to wyszła pyszna :tak:

Gracjaska trzymam kciuki!!! a kiedy testujesz? :happy:

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę miłego dnia!!! :-)

Witam:)

Paula my dopiero od września bo musze się przebadać a jeszcze tego nie zrobiłam, po drugie mamy latem w planie wylot zagranicę i nie chciałabym zaszkodzić ewentualnej ciąży a po trzecie zajełam się bardziej teraz moją pracą i chcę troszkę rozkręcic moj interes latem:) (robię zdjęcia)

Fajnie że juz nosisz ciązowe ciuszki:happy: brzusio rosnie dzidzia zdrowa:) Pozdrawiam

Gracjaska 3mam kciuki!!;-)

Miłego dnia koleżanki:happy:

reklama
Do góry