reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mi juz białko w oczach zczerwieniało od tego komputera... siedze i ściągi piszę.. Normalnie juz nie mogę..:confused2:
Robię sobie małą przerwę w pisaniu ściąg bo M wrócił z pracy i obiadek będziemy kręcić:-p:-D
Zaleciłam mu kupic fasolkę szparagową bo taką miałam na nią ochotę a ostatnio na forum dziewczyny wspominały, że jadły i tak mi smaku narobiły..:-):-D

reklama
witam

cos mam cihca nadzieje ze u mnie bedzi to To...temp. pieknie rosnie...i do tego to dzisiejsze klucie w prawym jajniku...i znowu sie nakrecam...:szok:

Witam :-)

Dzisiaj jakoś lepiej mi się wstawało, może dlatego że wczoraj poszłam spać o 21 :eek::tak:

wyciągnęłam już swoją pierwszą bluzkę typowo ciążową :eek: normalnie nie mam w czym chodzić nie myślałam że tak szybko pokaże mi się brzuszek :eek::happy: z Kacperkiem w tym czasie nie było jeszcze nic widać a tu już i spodnie robią się za ciasne :eek:

Ptasiorek wczoraj zapomniałam Ci napisać ale zazdroszcze Ci takiego wyjazdu ;-) super odpoczniecie sobie :-) życzę miłego wypoczynku!

Agniesiak trzymam kciuki za sobotni egzamin! :tak:

Czarodziejka skoro mówisz że Maciuś odważny chłopak to napewno będzie zadowolony z przedszkola :tak::tak::tak:

Kiki kochana a jak Ty sie czujesz po tej operacji? wszystko wporządku?

Kinga jeśli mogę spytać to czemu staranka dopiero we wrześniu? również cieplutko Cię pozdrawiam :-)

Patrysia i jak pizza wyszła? :-p my też z M musimy się wziąść i zrobić kiedyś jak M zrobił to wyszła pyszna :tak:

Gracjaska trzymam kciuki!!! a kiedy testujesz? :happy:

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę miłego dnia!!! :-)

Witam:)

Paula my dopiero od września bo musze się przebadać a jeszcze tego nie zrobiłam, po drugie mamy latem w planie wylot zagranicę i nie chciałabym zaszkodzić ewentualnej ciąży a po trzecie zajełam się bardziej teraz moją pracą i chcę troszkę rozkręcic moj interes latem:) (robię zdjęcia)

Fajnie że juz nosisz ciązowe ciuszki:happy: brzusio rosnie dzidzia zdrowa:) Pozdrawiam

Gracjaska 3mam kciuki!!;-)

Miłego dnia koleżanki:happy:

reklama
Do góry