reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej!!
A ja wlasnie dotarlam do pracy..bylam sobie rano na badaniach wr i toxo musialam zrobic...u nas dzis mega ponuro deszcz pada i chlodno jest:-(

Nie wytrzymalam i przelozylam sobie wizyte u ginka na 4maja hehe:-)

Paula Ty juz ciazowe rzeczy nosisz a ja jeszcze w normalnych i nawet spodnie mi spadaja czyli w sumie zle bo brzucha jeszcze nie ma:-(chyba testa se robie...

Ja na allegro nakupowalam sobie juz 2sukienki ciazowe i 3tuniki wczoraj przyszly i sliczne sa...tylko jak tak dalej pojdzie z rosnieciem brzucha u mnie to malo w nich pochodze:-(

Patrysia jak pizza tez mam straszna ochote na pizze:-)

Agniesiak pisalas ze dzies oglodasz sobie avarateki i zmieniasz czy to jakas opcja w baby boom czy jak??daj namiar!!
Awatarki są na babyboomie jak klikniesz w lewym górny rogu "Ustawienia" a potem "edytuj swój avatar" i tam bedziesz miec obrazki i 3 kategorie. Wybierasz, zaznaczasz i zapisz zmiany:tak:
Ten co mam teraz to z własnego komputera:)

Jak masz dobry przepis to wrzuc tutaj:-p:-D

My tez zrobimy:-D:laugh2:

hehe no na pizze przepis takiego specjalnego to nie ma:zawstydzona/y:;-)pieczarki ogórek kiszony pomidor kawałki piersi kurczaka ser kiechup przyprawy:tak:
KOBITKI wiecie co ja jeszcze nie mam owulacji bo powinna być jutro a już mnie boli mocno brzuch jak na @i jajniki od czasu do czasu hmmm może owulka jednak dzisiaj będzie:eek:

PAULA GIEOSKA pizza udana że kurcze o 23.30 szłam spać bo normalnie tak się objadłam że załądek nie chciał mi iść spać:-D:-D:rofl2::-D

hehe no na pizze przepis takiego specjalnego to nie ma:zawstydzona/y:;-)pieczarki ogórek kiszony pomidor kawałki piersi kurczaka ser kiechup przyprawy:tak:
KOBITKI wiecie co ja jeszcze nie mam owulacji bo powinna być jutro a już mnie boli mocno brzuch jak na @i jajniki od czasu do czasu hmmm może owulka jednak dzisiaj będzie:eek:
I nie chcesz fikac z M? Bo większe prawdopodobieństwo chłopca..?Ehh.. :-p

I nie chcesz fikac z M? Bo większe prawdopodobieństwo chłopca..?Ehh.. :-p

no właśnie wczoraj z M sobie gadaliśmy że duże prawdopodobieństwo że bym była w ciąży wystarczy teraz cały czas serduskować no,ale jak wyszedłby na usg chłopiec to bym winiła siebie że mogliśmy tylko przed owulką bo jednak pragne mieć teraz dziewczynki :zawstydzona/y:dlatego wole nie szaleć:tak:;-)

Anufifi witaj :-) jak samopoczucie?

Gosiak test?? :eek: co Ty gadasz! przecież dzidzia zdrowa, rośnie a Ty poprostu masz taką figure że narazie nie widać i pewnie będziesz miała mały brzuszek, powinnaś się cieszyć a nie martwić :tak: ja w poprzedniej ciąży na początku chudłam a teraz tyje i już się boje jak będe wyglądać za kilka miesięcy :szok: mój M już się smieje że jak będe tak jadła niedługo w drzwi się nie zmieszcze ;-)

Agniesiak ja sie nie znam na temperaturze więc nie pomoge :-(

Czarodziejko witaj słonecznie :-)

Kinga przebadaj się jak najszybciej to może coś na tym wyjeździe już zmajstrujecie ;-):tak:

reklama
Aga dzieki za objasnienie gdzie te averteki sa a takiej dziewczynki jak Ty masz nie ma..skad ja masz??

Paula wiesz co jak ja ogladam sobie zdjecia lasek na bb to niektore maja juz takie wielkie brzuchy w 12tc ze szok:szok: a ja jeszcze nic:-(

Do góry