reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Paula sliczny bobas:-)

Aga juz niedlugo i bedziesz fikac:-)to bedzie Wasze pierwsze dziecko jak sie uda??

I co zadna nie napisze nic o tych meblach co dalas i jakie kolorki macie na scianach u dzieci??

Paula sliczny bobas:-)

Aga juz niedlugo i bedziesz fikac:-)to bedzie Wasze pierwsze dziecko jak sie uda??

I co zadna nie napisze nic o tych meblach co dalas i jakie kolorki macie na scianach u dzieci??

Tak to będzie pierwsze dziecko jak się uda:tak:
Nasz długo wyczekiwany Tomuś lub Ania:tak:
Ale czekam na @.
Co do kolorków i mebelków to ja Ci nie pomogę bo jeszcze nie urządzamy pokoiku dla dzidzi:-D
Ale chciałabym aby w pokoiku dla maleśtwa nie było dużo mebli, tylko jakaś komódka, łóżeczko, szafeczka, fotel dla mamy do karmienia i gdzie można dzidziusiowi bajki czytac itp.:-p

GIEOSKA dziękuje:zawstydzona/y::-)mebelki śliczne,ja też myślałam o nich bo mi się tak spodobały z "mamuta"ale jednak mój M zrobić chce sam:tak:a kolor ściany ja mam różowy bo byłam w bład wprowadzona na początku ale zostawie tak bo ma byc to pokój dla córci jak nam sie uda a jak nie to przemalujemy:-D:-D:-D

PTASIOREK witaj:-)o jej super wakacje są w planach:tak:ale na głowie to fakt duuużo masz:tak:zaglądaj do nas od czasu do czasu chociaz:sorry:
AGNIESIAK hehe taaaaaaaaaaa...ściągi skąd ja to znam:-D:rofl2::-Dps.tak tak staranka nie takie złe bo ile przyjemności:-D:rofl2:
PAULA słodziak z twojego synka:tak:
GIEOSKA taki kolor pokoju:)

Patrysia fajny kolorek:-)i synek ma super rowerek:-)to mowisz ze podobaja Ci sie mamuty...mi tez i nie sa takie drogie w porownaniu z tymi zezbionymi a wiadomo ze dziecko zaraz porysuje mebelki...przynajmniej moje:-)i mamutow bedzie mniej szkoda hehe:-)

Aga tez nie chce zagracac pokoju malej...komoda,pojedyncza szafka,lozeczko i stolik do malowania:-)

poza tym te mamuty mozna jakimis super naklejkami obkleic i beda super wygladac:-)

Ptasiorek super masz z tym wyjazdem:-)

Patrysia fajny kolorek:-)i synek ma super rowerek:-)to mowisz ze podobaja Ci sie mamuty...mi tez i nie sa takie drogie w porownaniu z tymi zezbionymi a wiadomo ze dziecko zaraz porysuje mebelki...przynajmniej moje:-)i mamutow bedzie mniej szkoda hehe:-)
poza tym te mamuty mozna jakimis super naklejkami obkleic i beda super wygladac:-)

dziękuje:-)tak racja ładne a nie drogie i jak piszesz ozdobić też je można:tak:

reklama
Dziękuje dziewczynki :-):-):-)

Gosia mebeli z serii Mamuta sa bardzo fajne i idealnie można dobrac coś zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki :tak: my mamy kolorek niebieski ale niedługo będziemy odnawiać na jakiś neutralny kolorek chyba ;-)

Ja zaraz się zbieram do domku :-):-):-) takaże do jutra!

Do góry