reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@princess_88 jak tam u Ciebie?
Ja witam się z moją myszką malutką 😉 za tydzień kończy 2 m-ce 💕

Załączniki

• 20210705_055059.jpg
    20210705_055059.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 126
Dziękuję za pamięć!❤️ Tak, 11 sierpnia przez cesarskie cięcie na świat przyszła Emily :) jest słodkim, małym kurczaczkiem, który ma wilczy apetyt i dużo śpi. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za wszystkie starające i oczekujące 🙏🏻

Załączniki

• E97BF85B-5870-4E31-AF49-40B76E6A1D55.jpeg
    E97BF85B-5870-4E31-AF49-40B76E6A1D55.jpeg
    843 KB · Wyświetleń: 147
@princess_88 jak tam u Ciebie?
Ja witam się z moją myszką malutką 😉 za tydzień kończy 2 m-ce 💕
Kochana 💕 gratulacje🎉 śliczna dziewczynka! U nas jutro nasza kruszynka będzie miała 3 tygodnie. Ale ta ciąża szybko zleciała. Jako, że to ostatnie dziecko to cieszyłam się każdym dniem z brzuszkiem a teraz mam zamiar celebrować nawet każdą nieprzespaną noc 😂 to tak szybko mija…

Kochana 💕 gratulacje🎉 śliczna dziewczynka! U nas jutro nasza kruszynka będzie miała 3 tygodnie. Ale ta ciąża szybko zleciała. Jako, że to ostatnie dziecko to cieszyłam się każdym dniem z brzuszkiem a teraz mam zamiar celebrować nawet każdą nieprzespaną noc 😂 to tak szybko mija…
Jaka śliczna 🥰 a ile ma włosków, niedługo będziesz mogła ją stroić w kokardki😊 mi się ta ciąża dłużyła, bo nie mogłam się doczekać na spotkanie z moją Olą😉 i zdecydowanie to też moja ostatnia ciąża😉

reklama
Nikt już nie pisze
Bo nic nowego nikt nie wie :)
Nie da się zaplanować płci a szansa na dziewczynkę i chłopca to 50/50.

U zwierząt przed inseminacją stosuje się czasami seksowanie nasienia (hodowla psów, koni) i to zwiększa szanse do jakiś 70/80 procent (to inseminacja nasieniem z większa zawartością plemników męskich lub żeńskich) ale u ludzi się tego nie stosuje - ot taka ciekawostka :)

Do góry