reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Totalny żywioł o ile w ogóle się uda wrócić do tematu "wpadki"A będziesz realizować jakiś konkretny plan czy raczej "zywiol" ?
Ja już dwójkę na wiosnę planowałam i oboje z najcieplejszego lata haha więc ta ciąża zimą napewno byłaby łaskawsza. Jeśli się zdecydujemy wpaść ( ) to trzeci raz będę planować między marcem a czerwcem
To teraz masz idealny moment, by urodzić do tego czasu. Z tego co pamiętam chciałaś mieć majowego byczka.
To teraz masz idealny moment, by urodzić do tego czasu. Z tego co pamiętam chciałaś mieć majowego byczka.
Wtrącę się jeśli można- znałam jednego byka, mega charakter. W sensie taka naprawdę super osoba. Ja jestem panną więc do mnie pasował idealnie
Córka ma być Koziorożcem, tak jak mój tata i mam nadzieję, ze nic się nie zmieni. Ojciec jest chyba najbardziej wyrozumiałą, spokojną osobą jaką kiedykolwiek poznałam
Elenaa
Ja mam byka, bliźniaka i barana. Baran najgorzej uparty, czyli córka! byczka jeszcze jednego mogłabym miećWtrącę się jeśli można- znałam jednego byka, mega charakter. W sensie taka naprawdę super osoba. Ja jestem panną więc do mnie pasował idealnie
Córka ma być Koziorożcem, tak jak mój tata i mam nadzieję, ze nic się nie zmieni. Ojciec jest chyba najbardziej wyrozumiałą, spokojną osobą jaką kiedykolwiek poznałam
Ostatnia edycja:
Ja mam skorpiona i rybę. Ryba naprawdę charakterna. Bardziej w stronę rekinaJa mam byka, bliźniaka i barana. Baran najgorzej uparty, czyli córka! byczka jeszcze jednego mogłabym mieć
Dwa+Trzy
Taaaaaak Ale zdrowie totalnie pokrzyżowało plany :/ Może za rok wrócimy do tematu.To teraz masz idealny moment, by urodzić do tego czasu. Z tego co pamiętam chciałaś mieć majowego byczka.
Ja mam skorpiona i rybę. Ryba naprawdę charakterna. Bardziej w stronę rekina
Nie strasz. Mi się szykuje ryba.
Taaaaaak Ale zdrowie totalnie pokrzyżowało plany :/ Może za rok wrócimy do tematu.
A co się wydarzyło ? Dlaczego aż rok ?
reklama
Dwa+Trzy
Za rok bo teraz jest ostatni moment na wiosenne dzieckoA co się wydarzyło ? Dlaczego aż rok ?
Kolejna szansa od czerwca 2022
Podziel się: