@princess_88 urodziłaś już?
reklama
@princess_88 jak tam u Ciebie?
Ja witam się z moją myszką malutką za tydzień kończy 2 m-ce
Załączniki
princess_88
Fanka BB :)
Dziękuję za pamięć! Tak, 11 sierpnia przez cesarskie cięcie na świat przyszła Emily jest słodkim, małym kurczaczkiem, który ma wilczy apetyt i dużo śpi. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za wszystkie starające i oczekujące@princess_88 urodziłaś? :-)
Załączniki
Elenaa
@princess_88 śliczna! Gratulacje :-)
princess_88
Kochana gratulacje śliczna dziewczynka! U nas jutro nasza kruszynka będzie miała 3 tygodnie. Ale ta ciąża szybko zleciała. Jako, że to ostatnie dziecko to cieszyłam się każdym dniem z brzuszkiem a teraz mam zamiar celebrować nawet każdą nieprzespaną noc to tak szybko mija…@princess_88 jak tam u Ciebie?
princess_88
Dziękuję warto było się starać, chociaż bywało ciężko. Jestem naprawdę szczęśliwa@princess_88 śliczna! Gratulacje :-)
Jaka śliczna a ile ma włosków, niedługo będziesz mogła ją stroić w kokardki mi się ta ciąża dłużyła, bo nie mogłam się doczekać na spotkanie z moją Olą i zdecydowanie to też moja ostatnia ciążaKochana gratulacje śliczna dziewczynka! U nas jutro nasza kruszynka będzie miała 3 tygodnie. Ale ta ciąża szybko zleciała. Jako, że to ostatnie dziecko to cieszyłam się każdym dniem z brzuszkiem a teraz mam zamiar celebrować nawet każdą nieprzespaną noc to tak szybko mija…
cytrusowa85
Nikt już nie pisze
princess_88
No właśnie, coś ucichło ja już urodziłam i więcej niestety nie planuję ale trzymam kciuki za starające i marzące o konkretnej płci!
reklama
kasiaa91
Bo nic nowego nikt nie wieNikt już nie pisze
Nie da się zaplanować płci a szansa na dziewczynkę i chłopca to 50/50.
U zwierząt przed inseminacją stosuje się czasami seksowanie nasienia (hodowla psów, koni) i to zwiększa szanse do jakiś 70/80 procent (to inseminacja nasieniem z większa zawartością plemników męskich lub żeńskich) ale u ludzi się tego nie stosuje - ot taka ciekawostka
Podziel się: