A co się stało jeśli można zapytać??No właśnie, coś ucichło ja już urodziłam i więcej niestety nie planuję ale trzymam kciuki za starające i marzące o konkretnej płci!
reklama
princess_88
Fanka BB :)
Nic się nie stało po prostu nasza rodzina jest już kompletna. Jeżeli z jakiegoś powodu zamarzy nam się kolejny maluszek to zostaje tylko IVF… ale chyba jest nam w piątkę dobrze.A co się stało jeśli można zapytać??
RozumiemNic się nie stało po prostu nasza rodzina jest już kompletna. Jeżeli z jakiegoś powodu zamarzy nam się kolejny maluszek to zostaje tylko IVF… ale chyba jest nam w piątkę dobrze.
My już nie będziemy się starać o kolejne. Byle malutka urodziła się cała i zdrowa i niech Bóg da żeby móc dzieciaki wychować spokojnie ..
Moim zdaniem nie ważna jest płeć .Dziewczynka czy chlopczyk byle bylo zdrowe i sie zdrowo chowalo .ja tak z ciekwaosci..moze któraś wie..zna metody..??..wiem wiem..płec niewazna..byleby było zdrowe..SWIETA PRAWDA!..ale w duchu kazda marzy..np..o chłopcu..o dziewczynce..a moze o bliźniakach..jak to jest??..hmmm??..
wiem, ze plemniki "zenskie' dluzej zyją..wiec kilka dni przed plodnymi one wygrywają, gdy "meskie" umierają..Wówczas -dziewczynka..Zas w płodne..wygrywaja "meżczyxni"..bo są szybci..
mąz sie śmieje, ze mam nie kombinowac..tylko dać równe szanse....no ba..ja chce dziewczynkę..on chłopca....wiec wiadomo....byleby było zdrowe!
olka11135
Hey dziewczyny!
Udzielałam się tu chyba jakoś w 2017
Weszłam na chwilę aby sprawdzić czy wymyśliłyście już coś skutecznego w planowaniu?
Nie bo ma na tą chwilę takich oficjalnych możliwości
Jasne, że można próbować różnymi sposobami i jak się uda to spoko, jak się nie uda to nie spoko.
Nie wiemy co nam pisane tak naprawdę. Ja bym chciała bliźnięta o różnych płciach ale na bank się to nie uda
kitqa
Nie bo ma na tą chwilę takich oficjalnych możliwości
Jasne, że można próbować różnymi sposobami i jak się uda to spoko, jak się nie uda to nie spoko.
Nie wiemy co nam pisane tak naprawdę. Ja bym chciała bliźnięta o różnych płciach ale na bank się to nie uda
Dzięki za info!
Sylwuśka88
Aktywna w BB
Mój gin ma dwie córki i też uważa że gdyby planowanie było możliwe napewno próbowałby na syna. Teraz zmieniłam ginekologa i ten również ma dwie córki. My swoje A życie i natura swoje. Mam dwóch synów i trzecia ciąża. Żeby tylko maleństwo było zdrowe.Moja ginekolog też będzie mieć 3 syna.Wprawdzie nie pytałam czy wierzy w planowanie. Ale skoro ona ginekolog, mąż ginekolog i 3 syn to według mnie to loteria.U mnie nie sprawdza się żadna teoria.Jestem skazana na samych synów.
Sylwuśka88
Aktywna w BB
Ja mam dwóch synów. Moja mama w sumie pięciu wnuków i Teraz każdy liczy na to że będzie dziewczynka (6 tyg ciazy). Żeby to można było tak sobie zaplanować to napewno zaplanowqlabym zdrowe dzieckoJestem bardzo rozczarowana. Sex 9 i 11dc owulacja 14dc.Codzieennie kefir,żurawina 100%sok,magnez( w postaci cytrynianu,),lactacyd plus ph3,5 ,inofem ,wogóle nie jadłam pomidorów bananów.Nawet chiński kalendarz i księżyc mi sprzyjał i będzie syn.Córci pragnęłam bardzo.Nigdy się nie przejmowałam ludzmi,ale teraz pytania typu i co bedzie córcia itp.bolą bardzo.I jeszcze ta moja mama która ma 4 wnuków i jedną wnuczkę ma taki wredny charakter.Łatwo nie mam.
reklama
Sylwuśka88
Aktywna w BB
Ja też nie wierzę w to że z prawego chłopiec A lewego dziewczynka. Niektórzy mają tylko jeden jajnik A mają dzieci różnej płciJa mialam testosteron niski, dzieci mam z prawego jajnika i chłopiec i dziewczynka
Podziel się: