Dzięki, z tym inozytolem spróbuję, chociaż mam nadzieje, że nie obniży testosteronu, bo w lipcu miałam 0,06, a norma była od 7 z hakiem z tego, co pamiętam i boję się, że tak za niski miesza mi w cyklu. A acard w jakiej dawce bierzesz ? A ten inozytol się odstawia w przypadku ciąży czy nie przeszkadza ?
reklama
Magic_87
Fanka BB :)
Acard jak nie masz problemu z krzepnięciem to ja biorę 2 tab dziennie do owu potem stopniowo odstawiasz a inozytol też będę chciała odstawiać w przypadku ciąży. Faktycznie testosteron masz bardzo niski no ale to raczej zrozumiałe bo bierzesz metformine. Typowo dziewczynkowe
Dziewczyny a Acard to dziewczynkowo dziala???Acard jak nie masz problemu z krzepnięciem to ja biorę 2 tab dziennie do owu potem stopniowo odstawiasz a inozytol też będę chciała odstawiać w przypadku ciąży. Faktycznie testosteron masz bardzo niski no ale to raczej zrozumiałe bo bierzesz metformine. Typowo dziewczynkowe
Kochana ty te leki bierzesz bo masz cukrzycę i problemy z krzepnięciem czy poprostu chodzi że wspomagają dziewczynkę?Acard jak nie masz problemu z krzepnięciem to ja biorę 2 tab dziennie do owu potem stopniowo odstawiasz a inozytol też będę chciała odstawiać w przypadku ciąży. Faktycznie testosteron masz bardzo niski no ale to raczej zrozumiałe bo bierzesz metformine. Typowo dziewczynkowe
Magic_87
Dziewczyny acard zwiększa ukrwienie macicy dlatego łatwiej zagnieżdża się zarodek nie działa na konkretną płećDziewczyny a Acard to dziewczynkowo dziala???
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobrze wiedziecDziewczyny acard zwiększa ukrwienie macicy dlatego łatwiej zagnieżdża się zarodek nie działa na konkretną płeć
Mecenasowa27
dziękuję kochana za miłe słowa. Mam nadzieję że będzie tak jak mówisz, właśnie po cichu tak marzęDzień dobry
Mercedesowa głowa, do góry.
Napewno znajdziesz jakieś rozwiązanie, na dziewczynkę bez orgazmu no to starczy szybki numerek
Na chwilkę bajeczka lub książeczka młodemu.Dasz radę.
Wiem co czujesz,bo sama kiedyś tyle czasu się starałam człowiek najchętniej by chciał odrazu.niestety te co chcą mają z tym problem.Te co myślą że nie zajdą, niechca mają.
Niestety takie to niesprawiedliwe.
Głowa do góry i do dzieła kochana zaciskam za ciebie mocno kciuki.
A może teraz kiedy myślisz że cykl stracony bo nocki to właśnie może będzie owocny.
Magic super, że zadowolona z wynikow Oj u ciebie będzie różowo czuję to
Anulka racja ja kiedyś też starałam się na córeczkę robiłam nie wszystko ale starałam się w tą, stronę. Nic nie wychodziło. Dopiero gdy głowa, wolna była nie myślałam wogole o tym wpadłam w, wir praca nauka dom ciąża, była, dla mnie zaskoczeniem. Pozytywnym oczywiście
PragneSyna
Zaangażowana w BB
Testowałaś?Dziewczyny albo ja zaczynam świrować albo się udało od dwóch trzech dni mam problemy z pęcherzem ,latam do toalety jak nigdy. I dziś na bieliźnie różowa plamka ...okres dopiero na sobotę. Czy któraś miała coś takiego w początkach?
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Raczej nic z tego..fałszywy alarm. Dostanę okresu lada moment czuje to..Testowałaś?
reklama
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Nie wiem co jest nie tak, ginekologiczne raczej ok. Raczej wbijalismy się w dni płodne. Albo chcemy za bardzo albo coś nie halo. A u ciebie? Pozytywnie?
Ostatnia edycja:
Podziel się: