reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kevinka to są te podstawowe testy Link do: Testy owulacyjne 25szt + ciążowe 5szt PREMIUM a tu masz te clearblue ja mam monitor i te testy do monitora one są dual wykrywają całą fazę płodna
I ja dla jeszcze większej pewności mam te podstawowe z clearblue

Ja stosuje wszystkie te testy wtedy mam pewność no ale ja to ta nadgorliwa 😂😂😂

reklama
Ja mam córkę w owulacji, kilkanaście godzin przed. Miałam wtedy monitoring.
Hania ale to działaliście kilkanaście godzin przed owu czy po
Ja pierwszego syna mam z kilkunastu godz przed owu także teraz chce dłuższy odstęp a drugiego z codziennych przytulanek ale podejrzewam że przy obu mogła owu mi się przesunąć i wyszedl odstęp tylko kilku godz

Kevinka tak chciałbym dziewczynkę :) na razie czytałam co i jak właśnie na dziewczynkę najlepiej robić :)
Przed owulacją niby dziewczynka hmmm, z moim P często mamy przytulanki więc , może się trafi 😂

Kevinka spróbuj zmienić testy podeślę Ci linka w następnym poście być może miałaś w tamte dni za bardzo rozcieńczony mocz i przez to nie wyszły fest pozytywne a jak masz problemy z interpretacja kup sobie te cyfrowe clearblue. Co do staranek to masakra z jednej strony bardzo już bym chciała a z drugiej mam ogromnego stracha czy się wceluje w odstęp bo poprawiać nie chce - chce zachować 8dniowa wstrzemiezliwosc a naprawdę pomimo że zna się swój cykl to nie jest to takie łatwe pomimo boli około owulacyjnych
Magic_87 mysle, że nie masz co sie stresowac aż tak tym odstępem. Organizm masz już tak przygotowany, że przyjmie tylko żeńskiego plemniczka :)

Kevinka tak chciałbym dziewczynkę :) na razie czytałam co i jak właśnie na dziewczynkę najlepiej robić :)
Przed owulacją niby dziewczynka hmmm, z moim P często mamy przytulanki więc , może się trafi 😂
Podeślę Ci zaraz linka co niby trzeba, spełnić na, dziewczynkę 😉
Edit na, tej stronie poczytaj co trzeba spełnić na dziewczynkę.

Hania Magic_87 czytając was bardziej się upewniam że niema reguły, to kwestia szczęścia i cudu.
Mój syn też 3 dni przed owulacja.
Hania w owulacje córka.
Magic też z odstępu i z częstych przytulanek.
To wszystko inaczej niż powinno być,a jednaj jest tak 🙈🙉

Hania Magic_87 czytając was bardziej się upewniam że niema reguły, to kwestia szczęścia i cudu.
Hania w owulacje córka.
ooo dziękuję 😁 a może się uda hah albo bardziej szczęście ;p

Hania w owulacje córka.
dlatego bardziej wierze w zakwaszenie i ph, hormony niz w sam odstep ;)

reklama
Kevinka ja wierzę w odstęp dlatego teraz się kurczowo tego trzymam oczywiście to też tylko jeden czynnik i uważam że jeżeli facet ma słabe plemniki kobitka nie zajdzie w ciążę z odstępu ale jak ma słabe i do tego pH sprzyjające to duże prawdopodobienstweo ze może być dziewczynka ale jak np trafisz w samo owu ale będzie np o godz 10 00 a o 17 20 będą przytulanka to jak nic dziewuszka bo plemniki jeszcze ulegają kapacytacji która trwa nawet do 7h w drogach rodnych kobiety. Więc sądzę że większość dziewuszek z owu to właśnie z takiego przykładu

Do góry