reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki, z tym inozytolem spróbuję, chociaż mam nadzieje, że nie obniży testosteronu, bo w lipcu miałam 0,06, a norma była od 7 z hakiem z tego, co pamiętam i boję się, że tak za niski miesza mi w cyklu. A acard w jakiej dawce bierzesz ? A ten inozytol się odstawia w przypadku ciąży czy nie przeszkadza ?

reklama
Acard jak nie masz problemu z krzepnięciem to ja biorę 2 tab dziennie do owu potem stopniowo odstawiasz a inozytol też będę chciała odstawiać w przypadku ciąży. Faktycznie testosteron masz bardzo niski no ale to raczej zrozumiałe bo bierzesz metformine. Typowo dziewczynkowe 😋

Acard jak nie masz problemu z krzepnięciem to ja biorę 2 tab dziennie do owu potem stopniowo odstawiasz a inozytol też będę chciała odstawiać w przypadku ciąży. Faktycznie testosteron masz bardzo niski no ale to raczej zrozumiałe bo bierzesz metformine. Typowo dziewczynkowe 😋
Dziewczyny a Acard to dziewczynkowo dziala???

Kochana ty te leki bierzesz bo masz cukrzycę i problemy z krzepnięciem czy poprostu chodzi że wspomagają dziewczynkę?

Dzień dobry🤗

Mercedesowa głowa, do góry.
Napewno znajdziesz jakieś rozwiązanie, na dziewczynkę bez orgazmu no to starczy szybki numerek 😜😂
Na chwilkę bajeczka lub książeczka młodemu.Dasz radę.
Wiem co czujesz,bo sama kiedyś tyle czasu się starałam 🤐😕człowiek najchętniej by chciał odrazu.niestety te co chcą mają z tym problem.Te co myślą że nie zajdą, niechca mają.
Niestety takie to niesprawiedliwe.
Głowa do góry i do dzieła kochana zaciskam za ciebie mocno kciuki.
A może teraz kiedy myślisz że cykl stracony bo nocki to właśnie może będzie owocny.

Magic super, że zadowolona z wynikow🤗 Oj u ciebie będzie różowo czuję to 😊

Anulka racja ja kiedyś też starałam się na córeczkę robiłam nie wszystko ale starałam się w tą, stronę. Nic nie wychodziło. Dopiero gdy głowa, wolna była nie myślałam wogole o tym wpadłam w, wir praca nauka dom ciąża, była, dla mnie zaskoczeniem. Pozytywnym oczywiście 😊
dziękuję kochana za miłe słowa. Mam nadzieję że będzie tak jak mówisz, właśnie po cichu tak marzę

reklama
Nie wiem co jest nie tak, ginekologiczne raczej ok. Raczej wbijalismy się w dni płodne. Albo chcemy za bardzo albo coś nie halo. A u ciebie? Pozytywnie?

Ostatnia edycja:
Do góry