reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka 🤗
Anulka piękny Avatar 🥰 piękna kobieta z ciebie 😊
Póki niema okresu nadzieją jest.
prawda, że jeśli się chce to nie idzie. Inni raz I to nie w owulacje i nie myśląc o tym bach dzidziuś.

Dziś moja przyszywana siostra urodziła córeczkę 😍🥰 szkoda że ona tak daleko bo bym zamęczyła chyba ta mała 😜😁 u niej Anulka właśnie tak było niewie jak niewie kiedy nic nie planowała bo ma już trójkę dorosłych ma 43 lata a tu takie Bach 😉
Mała Aurelia
IMG-20200924-WA0017.jpg

reklama
Śliczności🥰niech się chowa zdrowo. Kupiłam dziś znowu testy owulacyjne. Znowu zaczynamy starania😭 oby udało się je dobrze odczytać . Byłam na kontroli u gina, mam spore tyłozgięcie macicy i mówił że to może utrudnić zapłodnienie,ale nie jest wykluczone. Kiedyś macica była elastyczna, więc się udawało szybciej. Czy któraś ma podobny problem? Jak pomóc?

Aurelia ślicznotka 💕
Kevinka podobno wiek matki wzwyż działa dziewczynkowo 😁 tak mi się skojarzyło
No ja, w przyszłym roku 40 🙉🙈

Witam was 🙋‍♀️
Czy którejś z was jakaś metoda się sprawdziła na dziewczynkę ? 😊

Chyba szczęście 😊 Ale my tu próbujemy temu szczęściu pomoc, czy się uda niestety niewiadomo. Gdyby taka metoda istniała każdy miałby to czego pragnie, niestety nie jest to takie proste. 😕
A ty masz już jakieś dzieci?

U mnie niewiem co z tymi testami owu, robię codziennie najciemniejsza kreska kontrolna była w poniedziałek i we wtorek,ale nie aż tak ciemna jak kontrolna. Wczoraj i dziś już są jaśniejsze. Czyli owulacyji niebedzie w tym miesiącu czy co 😕 kalendarzyk pokazuje owulacje jutro.
Ph pięknie niskie między 4 4,5. Codziennie przytulanka.

Magic co u ciebie jak staranka🤗

Kevinka tak mam córkę 6 lat i syna 3 lata - o syna były starania 1.5 roku.

Teraz będzie 4 cykl starań - wczoraj przyszła wredota więc zaczynam na nowo.

A z tą dziewczyną to tak pytam czy się wam udaje chociaż to chyba bardziej 50/50. Wiadomo , że najważniejsze, żeby zdrowe 😊

Kevinka to szanse na dziewczynkę u Ciebie rosną. 😀

Albo szczęście albo przypadek albo pomoc Boża, ale mi się udało ,,zaplanować dziewczynkę". 😀 Chociaż ja uważam, że to bardziej Ona mnie wybrała na swoją mamusię. 😁💕

angel to tak jak u mnie tylko na odwrót. Syn 6 lat, a córka 3. 😀

Witam piątkowo 🤗
Kevinka tak mam córkę 6 lat i syna 3 lata - o syna były starania 1.5 roku.

Teraz będzie 4 cykl starań - wczoraj przyszła wredota więc zaczynam na nowo.

A z tą dziewczyną to tak pytam czy się wam udaje chociaż to chyba bardziej 50/50. Wiadomo , że najważniejsze, żeby zdrowe 😊

Dokładnie szanse pół na pół.
No to parke masz 😁 rozumiem, że teraz chcesz dzidziusia zdrowego ale chcesz się wcelować w dziewczynkę? Robisz coś w tym kierunku.

Kevinka to szanse na dziewczynkę u Ciebie rosną. 😀

Albo szczęście albo przypadek albo pomoc Boża, ale mi się udało ,,zaplanować dziewczynkę". 😀 Chociaż ja uważam, że to bardziej Ona mnie wybrała na swoją mamusię. 😁💕

angel to tak jak u mnie tylko na odwrót. Syn 6 lat, a córka 3. 😀

No niby tak i oby tak było. Fajnie gdyby się udało i to jak najszybciej.
Hania bo nie pamiętam ty masz mała z odstępu? Wcześniej często czy jeden strzał?

Miłego dnia życzę 🤗 😘

No ja, w przyszłym roku 40 🙉🙈

Chyba szczęście 😊 Ale my tu próbujemy temu szczęściu pomoc, czy się uda niestety niewiadomo. Gdyby taka metoda istniała każdy miałby to czego pragnie, niestety nie jest to takie proste. 😕
A ty masz już jakieś dzieci?

U mnie niewiem co z tymi testami owu, robię codziennie najciemniejsza kreska kontrolna była w poniedziałek i we wtorek,ale nie aż tak ciemna jak kontrolna. Wczoraj i dziś już są jaśniejsze. Czyli owulacyji niebedzie w tym miesiącu czy co 😕 kalendarzyk pokazuje owulacje jutro.
Ph pięknie niskie między 4 4,5. Codziennie przytulanka.

Magic co u ciebie jak staranka🤗
Kevinka spróbuj zmienić testy podeślę Ci linka w następnym poście być może miałaś w tamte dni za bardzo rozcieńczony mocz i przez to nie wyszły fest pozytywne a jak masz problemy z interpretacja kup sobie te cyfrowe clearblue. Co do staranek to masakra z jednej strony bardzo już bym chciała a z drugiej mam ogromnego stracha czy się wceluje w odstęp bo poprawiać nie chce - chce zachować 8dniowa wstrzemiezliwosc a naprawdę pomimo że zna się swój cykl to nie jest to takie łatwe pomimo boli około owulacyjnych

reklama
Witam piątkowo 🤗

Dokładnie szanse pół na pół.
No to parke masz 😁 rozumiem, że teraz chcesz dzidziusia zdrowego ale chcesz się wcelować w dziewczynkę? Robisz coś w tym kierunku.

No niby tak i oby tak było. Fajnie gdyby się udało i to jak najszybciej.
Hania bo nie pamiętam ty masz mała z odstępu? Wcześniej często czy jeden strzał?

Miłego dnia życzę 🤗 😘
Ja mam córkę w owulacji, kilkanaście godzin przed. Miałam wtedy monitoring.

A ja 7-dniowa wstrzemięźliwość miałam z synem. 👌I pamiętam, że w ciąży już jak czytałam o płci to widziałam jakieś forum zagraniczne, w którym to zalecali w metodzie na chłopca i do tej pory myślałam, że tak jest. Bo siostra też ta metodą ma.3 synów. 😀

Ostatnia edycja:
Do góry