reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka 🤗
Anulka piękny Avatar 🥰 piękna kobieta z ciebie 😊
Póki niema okresu nadzieją jest.
prawda, że jeśli się chce to nie idzie. Inni raz I to nie w owulacje i nie myśląc o tym bach dzidziuś.

Dziś moja przyszywana siostra urodziła córeczkę 😍🥰 szkoda że ona tak daleko bo bym zamęczyła chyba ta mała 😜😁 u niej Anulka właśnie tak było niewie jak niewie kiedy nic nie planowała bo ma już trójkę dorosłych ma 43 lata a tu takie Bach 😉
Mała Aurelia
IMG-20200924-WA0017.jpg

reklama
Śliczności🥰niech się chowa zdrowo. Kupiłam dziś znowu testy owulacyjne. Znowu zaczynamy starania😭 oby udało się je dobrze odczytać . Byłam na kontroli u gina, mam spore tyłozgięcie macicy i mówił że to może utrudnić zapłodnienie,ale nie jest wykluczone. Kiedyś macica była elastyczna, więc się udawało szybciej. Czy któraś ma podobny problem? Jak pomóc?

Aurelia ślicznotka 💕
Kevinka podobno wiek matki wzwyż działa dziewczynkowo 😁 tak mi się skojarzyło
No ja, w przyszłym roku 40 🙉🙈

Witam was 🙋‍♀️
Czy którejś z was jakaś metoda się sprawdziła na dziewczynkę ? 😊

Chyba szczęście 😊 Ale my tu próbujemy temu szczęściu pomoc, czy się uda niestety niewiadomo. Gdyby taka metoda istniała każdy miałby to czego pragnie, niestety nie jest to takie proste. 😕
A ty masz już jakieś dzieci?

U mnie niewiem co z tymi testami owu, robię codziennie najciemniejsza kreska kontrolna była w poniedziałek i we wtorek,ale nie aż tak ciemna jak kontrolna. Wczoraj i dziś już są jaśniejsze. Czyli owulacyji niebedzie w tym miesiącu czy co 😕 kalendarzyk pokazuje owulacje jutro.
Ph pięknie niskie między 4 4,5. Codziennie przytulanka.

Magic co u ciebie jak staranka🤗

Kevinka tak mam córkę 6 lat i syna 3 lata - o syna były starania 1.5 roku.

Teraz będzie 4 cykl starań - wczoraj przyszła wredota więc zaczynam na nowo.

A z tą dziewczyną to tak pytam czy się wam udaje chociaż to chyba bardziej 50/50. Wiadomo , że najważniejsze, żeby zdrowe 😊

Kevinka to szanse na dziewczynkę u Ciebie rosną. 😀

Albo szczęście albo przypadek albo pomoc Boża, ale mi się udało ,,zaplanować dziewczynkę". 😀 Chociaż ja uważam, że to bardziej Ona mnie wybrała na swoją mamusię. 😁💕

angel to tak jak u mnie tylko na odwrót. Syn 6 lat, a córka 3. 😀

Witam piątkowo 🤗
Kevinka tak mam córkę 6 lat i syna 3 lata - o syna były starania 1.5 roku.

Teraz będzie 4 cykl starań - wczoraj przyszła wredota więc zaczynam na nowo.

A z tą dziewczyną to tak pytam czy się wam udaje chociaż to chyba bardziej 50/50. Wiadomo , że najważniejsze, żeby zdrowe 😊

Dokładnie szanse pół na pół.
No to parke masz 😁 rozumiem, że teraz chcesz dzidziusia zdrowego ale chcesz się wcelować w dziewczynkę? Robisz coś w tym kierunku.

Kevinka to szanse na dziewczynkę u Ciebie rosną. 😀

Albo szczęście albo przypadek albo pomoc Boża, ale mi się udało ,,zaplanować dziewczynkę". 😀 Chociaż ja uważam, że to bardziej Ona mnie wybrała na swoją mamusię. 😁💕

angel to tak jak u mnie tylko na odwrót. Syn 6 lat, a córka 3. 😀

No niby tak i oby tak było. Fajnie gdyby się udało i to jak najszybciej.
Hania bo nie pamiętam ty masz mała z odstępu? Wcześniej często czy jeden strzał?

Miłego dnia życzę 🤗 😘

No ja, w przyszłym roku 40 🙉🙈

Chyba szczęście 😊 Ale my tu próbujemy temu szczęściu pomoc, czy się uda niestety niewiadomo. Gdyby taka metoda istniała każdy miałby to czego pragnie, niestety nie jest to takie proste. 😕
A ty masz już jakieś dzieci?

U mnie niewiem co z tymi testami owu, robię codziennie najciemniejsza kreska kontrolna była w poniedziałek i we wtorek,ale nie aż tak ciemna jak kontrolna. Wczoraj i dziś już są jaśniejsze. Czyli owulacyji niebedzie w tym miesiącu czy co 😕 kalendarzyk pokazuje owulacje jutro.
Ph pięknie niskie między 4 4,5. Codziennie przytulanka.

Magic co u ciebie jak staranka🤗
Kevinka spróbuj zmienić testy podeślę Ci linka w następnym poście być może miałaś w tamte dni za bardzo rozcieńczony mocz i przez to nie wyszły fest pozytywne a jak masz problemy z interpretacja kup sobie te cyfrowe clearblue. Co do staranek to masakra z jednej strony bardzo już bym chciała a z drugiej mam ogromnego stracha czy się wceluje w odstęp bo poprawiać nie chce - chce zachować 8dniowa wstrzemiezliwosc a naprawdę pomimo że zna się swój cykl to nie jest to takie łatwe pomimo boli około owulacyjnych

reklama
Witam piątkowo 🤗

Dokładnie szanse pół na pół.
No to parke masz 😁 rozumiem, że teraz chcesz dzidziusia zdrowego ale chcesz się wcelować w dziewczynkę? Robisz coś w tym kierunku.

No niby tak i oby tak było. Fajnie gdyby się udało i to jak najszybciej.
Hania bo nie pamiętam ty masz mała z odstępu? Wcześniej często czy jeden strzał?

Miłego dnia życzę 🤗 😘
Ja mam córkę w owulacji, kilkanaście godzin przed. Miałam wtedy monitoring.

A ja 7-dniowa wstrzemięźliwość miałam z synem. 👌I pamiętam, że w ciąży już jak czytałam o płci to widziałam jakieś forum zagraniczne, w którym to zalecali w metodzie na chłopca i do tej pory myślałam, że tak jest. Bo siostra też ta metodą ma.3 synów. 😀

Ostatnia edycja:
Do góry