reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Potwierdzam, mnie też :D
Do tej pory ćmi .. A w dniu zagnieżdżenia myślałam, że eksploduję i ból taki rwący, jak na @ trochę i było to najprawdopodobniej 6-7dpo

6/7 dzień rozumiem, ale 3/4 ? Boje się myśleć, z córką pierwszym objawem było plamienie ok daty spodziewanej miesiączki i ból stawów, ale te objawy były znacznie później. Teraz się czuje gorzej niż g.... 😂

Ja za to jestem w ogromnym szoku, że testy wyszły tak szybko (24dc) i taką wyraźną krechę mam dzisiaj! 26dc! Na pewno przed terminem @.. W poprzednich ciążach takie krechy miałam kilka dni po terminie @.
I na testach widać jak pięknie przyrasta beta :tak:
To już dziewiąty - zrobiony przed chwilą haha

Załączniki

• 20191231_144105(1).jpg
    20191231_144105(1).jpg
    535,7 KB · Wyświetleń: 63
@Onaa.86 - 3/4 dni po owulacji Cię bolał ? Świetnie :oops: ja owulacje miałam nad ranem w sobotę... czyli jestem 3/4 dni po.
Tak tyle dni po -3/4 góra 5. Ale bliżej 3-4.
I tez był to dziwny cykl. Nawet @Dwa+Trzy mi pisała ze takie plamienia jak miałam to miała w cyklu w którym się nie udało :) a ja ze pierwszy raz coś takiego mam itp. Na co @Dwa+Trzy ”każda zna swój organizm. Na co ja „nie nakręcam się ale dziwne to jest wszystko”. I ten bol jajnika zwłaszcza
😂😂😂

6/7 dzień rozumiem, ale 3/4 ? Boje się myśleć, z córką pierwszym objawem było plamienie ok daty spodziewanej miesiączki i ból stawów, ale te objawy były znacznie później. Teraz się czuje gorzej niż g.... 😂
Ból jajnika u mnie utrzymywał się od owulacji i to po lewej stronie! Pisałam Wam, że to chyba jego pierwszy raz odkąd się staramy o Numer3 :)

Tak tyle dni po -3/4 góra 5. Ale bliżej 3-4.
I tez był to dziwny cykl. Nawet @Dwa+Trzy mi pisała ze takie plamienia jak miałam to miała w cyklu w którym się nie udało :) a ja ze pierwszy raz coś takiego mam itp. Na co @Dwa+Trzy ”każda zna swój organizm. Na co ja „nie nakręcam się ale dziwne to jest wszystko”. I ten bol jajnika zwłaszcza
😂😂😂
Żeby było jasne to plamiłam chwile po Tobie i pisałam, że pewnie znowu bezowulacyjny hahahahahaha bo i testy owu ciągle pozytywne i plamienia dziwne jak w październiku, kiedy cykl mi zwariował :p:p:p:p

Żeby było jasne to plamiłam chwile po Tobie i pisałam, że pewnie znowu bezowulacyjny hahahahahaha bo i testy owu ciągle pozytywne i plamienia dziwne jak w październiku, kiedy cykl mi zwariował :p:p:p:p
A może to i tak było 🤔 kojarze ze pisałaś, ze u Ciebie właśnie to oznacza bezowulacyjny - racja 😊 a u mnie co? Nie wiadomo w sumie jeszcze co. Okaże się w piątek. Według OM to ja już mam 9 tydzień 😱 ale wiem ze owu była w 20dc cyklu mniej więcej wiec 8. A półtora tygodnia temu był tylko pęcherzyk :( pewnie nic z tego ale nadzieje trzeba mieć do końca

A może to i tak było 🤔 kojarze ze pisałaś, ze u Ciebie właśnie to oznacza bezowulacyjny - racja 😊 a u mnie co? Nie wiadomo w sumie jeszcze co. Okaże się w piątek. Według OM to ja już mam 9 tydzień 😱 ale wiem ze owu była w 20dc cyklu mniej więcej wiec 8. A półtora tygodnia temu był tylko pęcherzyk :( pewnie nic z tego ale nadzieje trzeba mieć do końca
Tak właśnie pisałam i teraz mi to nie pasowało bo intuicja mówiła, co innego ;) Wychodzi na to, że te dziwne okresy z plamieniami są ok hahaha
Głowa do góry! U mnie w przychodni mają na tyle słaby sprzęt, że w 7tc też bym się nie uspokoiła :)
Teraz idę 14.01 czyli 5t4d ale tak już miałam ustaloną datę w listopadzie więc nie zmieniam :)

Znowu mnie podbrzusze ciągnie, nienawidzę tego uczucia we wczesnej ciąży.. Czas na kolejną nospę chyba.

Tak dla porównania napisze że ja owu miałam w 12dc A pierwszy test ciążowy robiłam w 21dc czuli 11 dni po obu to nie było kreski potem zrobiłam w 23dc czyli 13 dpo i już była blada codziennie aż 26 dc czyli 15dpo była już mocniejsza potem 27dc już poszłam na będę w pt 312 w pon 1237..
W tej ciąży nic nie czułam z brzucha, ale miałam ciążę że czułam wszystko bóle ciągnięcia klucia z macicy i jajników ..

reklama
Do góry