reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak właśnie pisałam i teraz mi to nie pasowało bo intuicja mówiła, co innego ;) Wychodzi na to, że te dziwne okresy z plamieniami są ok hahaha
Głowa do góry! U mnie w przychodni mają na tyle słaby sprzęt, że w 7tc też bym się nie uspokoiła :)
Teraz idę 14.01 czyli 5t4d ale tak już miałam ustaloną datę w listopadzie więc nie zmieniam :)

Znowu mnie podbrzusze ciągnie, nienawidzę tego uczucia we wczesnej ciąży.. Czas na kolejną nospę chyba.
No właśnie w szpitalu gdzie robiłam usg maja naprawdę super sprzęt! I to mnie trochę zmartwiło. Gdyby to było byle co to bym nawet nie myślała, ze coś będzie nie tak tylko ze za wcześnie. A to nowy sprzęt :(

reklama
U mnie tak to teraz wygląda. Ciekawe na kiedy wyznaczy mi owu i co z tego wyjdzie :)

Załączniki

• Screenshot_20191231-164009_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20191231-164009_Samsung Internet.jpg
    185,9 KB · Wyświetleń: 51
Ja mialam tak m.in w cyklu z córka. Temp stopniowo wzrastala, czasem mam tak ze temp po spadku rosnie i widac ogromny skok, a czasem ze stopniowo rośnie, tutaj ovufriend wyznaczyl owulacje na 17 dc ale wg mnie byla ona w 16 dc. U mnie spadek jest tuz przed owualcja.Zobacz załącznik 1062573
Właśnie ja też spadek dzień przed owu miałam..I dziwne ale nie raz jeszcze mnie cykl zaskoczy :) tylko dla mnie dziwne bo nigdy plamien nie miałam ani nic...I nie powiem że się jeszcze po porodzie normuje bo już dawno się unormowalo ;)

reklama
Witam się w nowym roku :) mam nadzieje, że dla Wszystkich jeszcze lepszym :)

Jestem tak zestresowana, jak nigdy ! Bolą mnie dwa jajniki, mam dużo gęstego śluzu, nie wiem o co chodzi, może zmiana "klimatu" (bo nadal jestem w górach) zwymiotowałam po alkoholu, a mało to, śniło mi się, że na rękach nosze bliźniaki. Chce już wracać do domu !!!

Do góry