reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak właśnie pisałam i teraz mi to nie pasowało bo intuicja mówiła, co innego ;) Wychodzi na to, że te dziwne okresy z plamieniami są ok hahaha
Głowa do góry! U mnie w przychodni mają na tyle słaby sprzęt, że w 7tc też bym się nie uspokoiła :)
Teraz idę 14.01 czyli 5t4d ale tak już miałam ustaloną datę w listopadzie więc nie zmieniam :)

Znowu mnie podbrzusze ciągnie, nienawidzę tego uczucia we wczesnej ciąży.. Czas na kolejną nospę chyba.
No właśnie w szpitalu gdzie robiłam usg maja naprawdę super sprzęt! I to mnie trochę zmartwiło. Gdyby to było byle co to bym nawet nie myślała, ze coś będzie nie tak tylko ze za wcześnie. A to nowy sprzęt :(

reklama
U mnie tak to teraz wygląda. Ciekawe na kiedy wyznaczy mi owu i co z tego wyjdzie :)

Załączniki

• Screenshot_20191231-164009_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20191231-164009_Samsung Internet.jpg
    185,9 KB · Wyświetleń: 53
Ja mialam tak m.in w cyklu z córka. Temp stopniowo wzrastala, czasem mam tak ze temp po spadku rosnie i widac ogromny skok, a czasem ze stopniowo rośnie, tutaj ovufriend wyznaczyl owulacje na 17 dc ale wg mnie byla ona w 16 dc. U mnie spadek jest tuz przed owualcja.Zobacz załącznik 1062573
Właśnie ja też spadek dzień przed owu miałam..I dziwne ale nie raz jeszcze mnie cykl zaskoczy :) tylko dla mnie dziwne bo nigdy plamien nie miałam ani nic...I nie powiem że się jeszcze po porodzie normuje bo już dawno się unormowalo ;)

reklama
Witam się w nowym roku :) mam nadzieje, że dla Wszystkich jeszcze lepszym :)

Jestem tak zestresowana, jak nigdy ! Bolą mnie dwa jajniki, mam dużo gęstego śluzu, nie wiem o co chodzi, może zmiana "klimatu" (bo nadal jestem w górach) zwymiotowałam po alkoholu, a mało to, śniło mi się, że na rękach nosze bliźniaki. Chce już wracać do domu !!!

Do góry