reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Potwierdzam, mnie też :D
Do tej pory ćmi .. A w dniu zagnieżdżenia myślałam, że eksploduję i ból taki rwący, jak na @ trochę i było to najprawdopodobniej 6-7dpo

6/7 dzień rozumiem, ale 3/4 ? Boje się myśleć, z córką pierwszym objawem było plamienie ok daty spodziewanej miesiączki i ból stawów, ale te objawy były znacznie później. Teraz się czuje gorzej niż g.... 😂

Ja za to jestem w ogromnym szoku, że testy wyszły tak szybko (24dc) i taką wyraźną krechę mam dzisiaj! 26dc! Na pewno przed terminem @.. W poprzednich ciążach takie krechy miałam kilka dni po terminie @.
I na testach widać jak pięknie przyrasta beta :tak:
To już dziewiąty - zrobiony przed chwilą haha

Załączniki

• 20191231_144105(1).jpg
    20191231_144105(1).jpg
    535,7 KB · Wyświetleń: 65
@Onaa.86 - 3/4 dni po owulacji Cię bolał ? Świetnie :oops: ja owulacje miałam nad ranem w sobotę... czyli jestem 3/4 dni po.
Tak tyle dni po -3/4 góra 5. Ale bliżej 3-4.
I tez był to dziwny cykl. Nawet @Dwa+Trzy mi pisała ze takie plamienia jak miałam to miała w cyklu w którym się nie udało :) a ja ze pierwszy raz coś takiego mam itp. Na co @Dwa+Trzy ”każda zna swój organizm. Na co ja „nie nakręcam się ale dziwne to jest wszystko”. I ten bol jajnika zwłaszcza
😂😂😂

6/7 dzień rozumiem, ale 3/4 ? Boje się myśleć, z córką pierwszym objawem było plamienie ok daty spodziewanej miesiączki i ból stawów, ale te objawy były znacznie później. Teraz się czuje gorzej niż g.... 😂
Ból jajnika u mnie utrzymywał się od owulacji i to po lewej stronie! Pisałam Wam, że to chyba jego pierwszy raz odkąd się staramy o Numer3 :)

Tak tyle dni po -3/4 góra 5. Ale bliżej 3-4.
I tez był to dziwny cykl. Nawet @Dwa+Trzy mi pisała ze takie plamienia jak miałam to miała w cyklu w którym się nie udało :) a ja ze pierwszy raz coś takiego mam itp. Na co @Dwa+Trzy ”każda zna swój organizm. Na co ja „nie nakręcam się ale dziwne to jest wszystko”. I ten bol jajnika zwłaszcza
😂😂😂
Żeby było jasne to plamiłam chwile po Tobie i pisałam, że pewnie znowu bezowulacyjny hahahahahaha bo i testy owu ciągle pozytywne i plamienia dziwne jak w październiku, kiedy cykl mi zwariował :p:p:p:p

Żeby było jasne to plamiłam chwile po Tobie i pisałam, że pewnie znowu bezowulacyjny hahahahahaha bo i testy owu ciągle pozytywne i plamienia dziwne jak w październiku, kiedy cykl mi zwariował :p:p:p:p
A może to i tak było 🤔 kojarze ze pisałaś, ze u Ciebie właśnie to oznacza bezowulacyjny - racja 😊 a u mnie co? Nie wiadomo w sumie jeszcze co. Okaże się w piątek. Według OM to ja już mam 9 tydzień 😱 ale wiem ze owu była w 20dc cyklu mniej więcej wiec 8. A półtora tygodnia temu był tylko pęcherzyk :( pewnie nic z tego ale nadzieje trzeba mieć do końca

A może to i tak było 🤔 kojarze ze pisałaś, ze u Ciebie właśnie to oznacza bezowulacyjny - racja 😊 a u mnie co? Nie wiadomo w sumie jeszcze co. Okaże się w piątek. Według OM to ja już mam 9 tydzień 😱 ale wiem ze owu była w 20dc cyklu mniej więcej wiec 8. A półtora tygodnia temu był tylko pęcherzyk :( pewnie nic z tego ale nadzieje trzeba mieć do końca
Tak właśnie pisałam i teraz mi to nie pasowało bo intuicja mówiła, co innego ;) Wychodzi na to, że te dziwne okresy z plamieniami są ok hahaha
Głowa do góry! U mnie w przychodni mają na tyle słaby sprzęt, że w 7tc też bym się nie uspokoiła :)
Teraz idę 14.01 czyli 5t4d ale tak już miałam ustaloną datę w listopadzie więc nie zmieniam :)

Znowu mnie podbrzusze ciągnie, nienawidzę tego uczucia we wczesnej ciąży.. Czas na kolejną nospę chyba.

Tak dla porównania napisze że ja owu miałam w 12dc A pierwszy test ciążowy robiłam w 21dc czuli 11 dni po obu to nie było kreski potem zrobiłam w 23dc czyli 13 dpo i już była blada codziennie aż 26 dc czyli 15dpo była już mocniejsza potem 27dc już poszłam na będę w pt 312 w pon 1237..
W tej ciąży nic nie czułam z brzucha, ale miałam ciążę że czułam wszystko bóle ciągnięcia klucia z macicy i jajników ..

reklama
Do góry