reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mam :) Ale taka gapa ze mnie, że poprosiłam o 1 opakowanie.bo przecież mi wystarczy :baffled: 07.01 jednak muszę moją Ginkę złapać ;)
Ja chyba jeszcze w to nie wierzę ... :)
Gratuluje. ale Ty masz piękny progesteron przecież!! Ja w dniu terminu @ miałam tylko 16. A betę 69.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!

@Dwa+Trzy - gratuluję i trzymam kciuki ! piękny rok przed Tobą 😘
Czuję, że się spotkamy na Wrześniówkach :)

Gratuluje. ale Ty masz piękny progesteron przecież!! Ja w dniu terminu @ miałam tylko 16. A betę 69.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
Tak, piękny po Duphastonie ;) Bez miałam aż 1,25 .. Dlatego tak wazny jest brak przerwy bo on działa tu i teraz .

Ale mnie podbrzusze beznadziejnie boli. Zaczyna się wariactwo :baffled:

Czuję, że się spotkamy na Wrześniówkach :)

Tak, piękny po Duphastonie ;) Bez miałam aż 1,25 .. Dlatego tak wazny jest brak przerwy bo on działa tu i teraz .

Ale mnie podbrzusze beznadziejnie boli. Zaczyna się wariactwo :baffled:
Wszystko będzie dobrze teraz. Ale targają Tobą emocje na pewno ;)

ja wyjątkowo spokojna.
w ogóle mam rwę kulszową :( boli strasznie.

@Dwa+Trzy - nieee :) myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach 😂 ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.

@Dwa+Trzy - nieee :) myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach 😂 ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.
Tak to ja teraz od owulacji miałam ;) + plamienia do czasu zagnieżdżenia ;)

@Onaa.86 okropnie fiksuję.. Wzięłam nospę i poszłam spać bo przecież myśli coraz czarniejsze.
A u Ciebie już się wszystko wyciszyło? :)

Ostatnia edycja:
Tak to ja teraz od owulacji miałam ;) + plamienia do czasu zagnieżdżenia ;)

@Onaa.86 okropnie fiksuję.. Wzięłam nospę i poszłam spać bo przecież myśli coraz czarniejsze.
A u Ciebie już się wszystko wyciszyło? :)
Tak wyciszyło, ja to żadnych objawów nie mam ale w ciążach które donosiłam tez żadnych objawów nie miałam oprócz braku @. Zobaczymy w piątek. Jestem spokojna - będzie ok to super, będzie nie tak nic nie poradzę na to.

Kochana same dobre znaki,a Ty się tak źle nastawiasz.
A ja już prawie,prawie...A tu ma z mówi,że chce dopiero za pół roku jednak. Czeka aż się upewni co do naszych planów zawodowych. Najważniejsze,że jest na tak. Rozumiem Go i szanuję Jego zdanie. Poprosił mnie o te pół roku,to wytrzymam :)
Chociaż i tak były już ♡ 2lub 3 dni przed owu. Co prawda na mnie to nie działało w poprzednich cyklach,ale życie lubi być przewrotne.

reklama
Tak wyciszyło, ja to żadnych objawów nie mam ale w ciążach które donosiłam tez żadnych objawów nie miałam oprócz braku @. Zobaczymy w piątek. Jestem spokojna - będzie ok to super, będzie nie tak nic nie poradzę na to.
To ja jednak na etapie wariacji jestem hahaha
Od rana sprawdzam na testach przyrost Bety a tak naprawdę to nie wiem czego oczekuję bo i tak szybko ją wyłapały ;) Jeśli wczoraj 21.6 to dzisiaj pewnie ok.30 a ja już mam problem, że nie ma tłuściocha ;)

Do góry