reklama
U
użytkownik 192
Gość
Gratuluje. ale Ty masz piękny progesteron przecież!! Ja w dniu terminu @ miałam tylko 16. A betę 69.Mam Ale taka gapa ze mnie, że poprosiłam o 1 opakowanie.bo przecież mi wystarczy 07.01 jednak muszę moją Ginkę złapać
Ja chyba jeszcze w to nie wierzę ...
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Czuję, że się spotkamy na Wrześniówkach@Dwa+Trzy - gratuluję i trzymam kciuki ! piękny rok przed Tobą
Tak, piękny po Duphastonie Bez miałam aż 1,25 .. Dlatego tak wazny jest brak przerwy bo on działa tu i teraz .Gratuluje. ale Ty masz piękny progesteron przecież!! Ja w dniu terminu @ miałam tylko 16. A betę 69.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
Ale mnie podbrzusze beznadziejnie boli. Zaczyna się wariactwo
U
użytkownik 192
Gość
Wszystko będzie dobrze teraz. Ale targają Tobą emocje na pewnoCzuję, że się spotkamy na Wrześniówkach
Tak, piękny po Duphastonie Bez miałam aż 1,25 .. Dlatego tak wazny jest brak przerwy bo on działa tu i teraz .
Ale mnie podbrzusze beznadziejnie boli. Zaczyna się wariactwo
ja wyjątkowo spokojna.
w ogóle mam rwę kulszową boli strasznie.
Megi_Meg
@Dwa+Trzy - nieee myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.
Dwa+Trzy
Tak to ja teraz od owulacji miałam + plamienia do czasu zagnieżdżenia@Dwa+Trzy - nieee myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.
@Onaa.86 okropnie fiksuję.. Wzięłam nospę i poszłam spać bo przecież myśli coraz czarniejsze.
A u Ciebie już się wszystko wyciszyło?
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 192
Gość
Tak wyciszyło, ja to żadnych objawów nie mam ale w ciążach które donosiłam tez żadnych objawów nie miałam oprócz braku @. Zobaczymy w piątek. Jestem spokojna - będzie ok to super, będzie nie tak nic nie poradzę na to.Tak to ja teraz od owulacji miałam + plamienia do czasu zagnieżdżenia
@Onaa.86 okropnie fiksuję.. Wzięłam nospę i poszłam spać bo przecież myśli coraz czarniejsze.
A u Ciebie już się wszystko wyciszyło?
milla01
Kochana same dobre znaki,a Ty się tak źle nastawiasz.@Dwa+Trzy - nieee myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.
A ja już prawie,prawie...A tu ma z mówi,że chce dopiero za pół roku jednak. Czeka aż się upewni co do naszych planów zawodowych. Najważniejsze,że jest na tak. Rozumiem Go i szanuję Jego zdanie. Poprosił mnie o te pół roku,to wytrzymam
Chociaż i tak były już ♡ 2lub 3 dni przed owu. Co prawda na mnie to nie działało w poprzednich cyklach,ale życie lubi być przewrotne.
reklama
Dwa+Trzy
To ja jednak na etapie wariacji jestem hahahaTak wyciszyło, ja to żadnych objawów nie mam ale w ciążach które donosiłam tez żadnych objawów nie miałam oprócz braku @. Zobaczymy w piątek. Jestem spokojna - będzie ok to super, będzie nie tak nic nie poradzę na to.
Od rana sprawdzam na testach przyrost Bety a tak naprawdę to nie wiem czego oczekuję bo i tak szybko ją wyłapały Jeśli wczoraj 21.6 to dzisiaj pewnie ok.30 a ja już mam problem, że nie ma tłuściocha
Podziel się: