reklama
U
użytkownik 192
Gość
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!
Samych radosnych dni!!!
Spełnienia marzeń !!
Samych radosnych dni!!!
Spełnienia marzeń !!
milla01
Fanka BB :)
A kiedy testujesz?Witam się w nowym roku mam nadzieje, że dla Wszystkich jeszcze lepszym
Jestem tak zestresowana, jak nigdy ! Bolą mnie dwa jajniki, mam dużo gęstego śluzu, nie wiem o co chodzi, może zmiana "klimatu" (bo nadal jestem w górach) zwymiotowałam po alkoholu, a mało to, śniło mi się, że na rękach nosze bliźniaki. Chce już wracać do domu !!!
princess_88
Kochana, ja liczę na to ze do kwietnia to juz będziesz w wymarzonej ciąży z synem! Ja jestem na tabletkach i bardzo podniosły mnie na duchu Twoje słowa ze po odstawieniu łatwo zajść i jest szansa na bliźniaki było by cudownie~Przerasta mnie to, może dlatego, że miałam bardzo ciężki rok, nie wiem. Chyba muszę odpocząć od forum i wrócę ze zdwojoną siłą i lepszym nastawieniem na wiosnę / lato razem z @princess_88
Póki co trzymam za Was kciuki i podczytuje ukradkiem.
@Elenaa mi twój potty shot wyglada zupełnie inaczej niż mojego synka. Raczej chłopaka z tego nie będzie!
Megi_Meg
A kiedy testujesz?
I tu jest problem, bo w tym cyklu owulacja przyszła szybciej niż powinna, teoretycznie powinnam mieć dopiero 12 stycznia, a że owulacja przyszła ok 4 dni wcześniej to pewnie, najwcześniej za tydzień. Ale nie spieszno mi z córką test pozytywny wyszedł mi dopiero tydzień po spodziewanym terminie @.
princess_88
Kochana, wielkie gratulacje! dużo różuTo i ja życzę Wam tutaj Zdrowia na cały rok
Megi_Meg
@princess_88 - nie dziękuję, ale jakoś boje się ciąży teraz, wolałabym jednak poczekać jeszcze. Ogólnie nie wiem jak będzie wyglądał mój cykl jak skończę duphaston, być może też będę musiała być 3 miesiące na antykoncepcji.
Dwa+Trzy
Dziękuję :* Choć obaw u mnie więcej niż radości dzisiaj.. Jutro jadę na betę, sprawdzić przyrost i stresuję się okropnie bo dzisiejszy test jakiś dużo wyraźniejszy nie jest a i temperatura chce spaść. Termin @ niby za 2 dni bo ovuFriend musiało się pomylić ze swoimi obliczeniami bo wg niej termin @ dopiero 05.01 ale przecież pierwsze cienie wyszły już w 24dc czyli wg ovuFriend tydzień przed @ i 6dpo.Kochana, wielkie gratulacje! dużo różu
Kiedy by to nie było boję się jutrzejszej bety..
reklama
Podziel się: