reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Elenaa - chyba ta dupka bardziej mi wygląda na dziewczynkę :) ale mogę się mylić. Moja przyjaciółka jest z czerwca, jest zwariowana ale pozytywna i mega ogarnięta, z kolei koleżanka ma córkę z czerwca (w marcu będzie miała drugą ) i jest bardzo grzeczna. No tak, niby nie ma co patrzeć na miesiące, potem i tak się lubi ten miesiąc ze względu na urodziny naszego dziecka.
No właśnie mam nadzieje ze moje wszystkie dzieci wdaja się w rodziców a nie nasze rodzeństwo. Bo chyba jesteśmy najbardziej normalni z rodziny (co za skromność hehe :p)

reklama
Moim zdaniem Dziewczynka :) Zapamiętałam że przy chłopcu są 3 kreski a.przy dziewczynce 2, dlatego jak w drugiej ciąży usłyszałam, że dziewczynka to byłam zdziwiona bo widziałam trzecią kreskę od razu ;)
Zaraz wrzucę wykeesy ale słaby ten przyrost na porannym :( Bo ten popołudniowy lepiej wygląda ale nie wiem na ile ufać bo nigdy nie mierzę po 3godz spoczynku tylko max.45min. Fakt, że do yej pory pokrywał mi się z tym porannym tylko skok lepiej widać :)
Wiesz co 3 kreseczki mogą byc zarówno u dziecwyznki jak i u chłopca tak czytalam.
O tutaj

Tylko zależy duzo czy malo wystaja poza kości udowe :-) bo córka pamiętam ze tez miala 3 kreseczki

Dodam tylko , że ten popołudniowy wyznaczył sobie dni płodne na podstawie pozytywnych testów owulacyjnych. Jak się zbierze więcej danych to pewnie zmienią się fazy :)

Załączniki

• Screenshot_20191223-132340(1).png
    Screenshot_20191223-132340(1).png
    19,2 KB · Wyświetleń: 50
  • Screenshot_20191223-132357(1).png
    Screenshot_20191223-132357(1).png
    61,6 KB · Wyświetleń: 59
Wiesz co 3 kreseczki mogą byc zarówno u dziecwyznki jak i u chłopca tak czytalam.
O tutaj

Tylko zależy duzo czy malo wystaja poza kości udowe :-) bo córka pamiętam ze tez miala 3 kreseczki
U mnie nie było wątpliwości więc się nie wgłębiałam w temat bo jak zaczniemy analizować to będzie jak z planowaniem "Wszystko się może zdarzyć" ;)

U mnie nie było wątpliwości więc się nie wgłębiałam w temat bo jak zaczniemy analizować to będzie jak z planowaniem "Wszystko się może zdarzyć" ;)
No mozna oszelec :p moze lekarka za 2 tygodnie oceni płeć, bedzie 18tc+4. A potem juz polowkowe w 21tc+4. Mysle ze pod koniec stycznia powinno byc wiaodmo. Przynajmniej w poprzednich ciązach po polowkowych wiedziałam na 100%

reklama
Czyli tak jak myślałam hahaha Idealnie dziewczynkowo hahaha
Tylko tego 20.12 byłam tak zakwaszona, że nie wiem czy choć jeden przetrwał ;)

Załączniki

• Screenshot_20191223-145732(1)(1).png
    Screenshot_20191223-145732(1)(1).png
    63 KB · Wyświetleń: 53
Do góry