reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Też kiedyś czytałam. Tylko gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że moje dziecko będzie miało szare oczy lub niebieskie, to bym go wyśmiała :) z niebieskich na zielone raczej mogą się zmienić. Mi bardziej chodziło o to, że z brązowych na niebieskie raczej już nie, lub odwrotnie. Choć znawcą nie jestem. Wiem tylko tyle, że córce na brązowe na bank się nie zmienią [emoji23] może drugie będzie miało węgielki.
No to racja, bo syn urodził sie odrazu z ciemnymi i nie byly to ciemno-granatowe jak córka :-) a jej juz odcien zmienil sie kilka razy, ale moze ostatecznie bedzie miala brązowe-zielone skoro ma brazowe kreseczki od srodka. Zobaczymy :p

reklama
Ja "otwarłem" synowe podboje, macie jeszcze parę dni żeby ten roczek bojowo szczęśliwie zakończyć;) za co trzymam kciuki!
Życzę Wam wszystkim radosnych Świąt, niech ta Gwiazda Betlejemska mrugająca wysoko na niebie uszczęśliwia swym magicznym blaskiem nas wszystkich, niechaj też za jej wsparciem spełnią się nasze marzenia, które istnieją przecież po to, aby je spełniać ;)

Ostatnia edycja:
Ja "otwarłem" synowe podboje, macie jeszcze parę dni żeby ten roczek bojowo szczęśliwie zakończyć;) za co trzymam kciuki!

Pójdę na łatwiznę i wezmę od Ciebie przepis 😜

Wzięłam się za projektowanie córki pokoju, bo stwierdziłam, że jako 4-latka to, powinien tam panować dziewczęcy ład i porządek, a zamiast tego pół dnia przeglądam jak urządzić kącik niemowlaka haha, oj ten okres przed świąteczny nie zbyt dobrze na mnie działa.

IMG_9535.JPG

No niee ovuFriend i jeszcze inna apka wyliczyły mi owulację na 22.12 a dwie inne na 20.12 i ta jest chyba bardziej prawdopodobna ale ovuFriend do tej pory ufałam a wg niej to załapliśmy się tylko 1 raz, 2 dni przed i do tego po vitagynC (po takich maratonach zawsze muszę się ratować globulkami przywracającymi odpowiednie ph bo źle reaguję ;) ). Do tego wczoraj mnie bardzo bolało podbrzusze jak na @, myślałam że może jednak po przejedzeniu ale niestety znowu plamienie :/ To jest tak durny cykl jak ten wrześniowy ehh
To się namarudziłam świątecznie :baffled:

@Onaa.86 czekamy razem z Tobą :)

To forum jest uzależniające :) moje nowe hobby Haha [emoji23] ja nawet nie chce wiedzieć co się w moim ciele dzieje, testy owulacyjne zaczynają poooo woli wychodzić pozytywne, najbardziej zaskakujące jest to, że chyba pierwszy raz w życiu bolą mnie dwa jajniki [emoji15] zawsze dawał o sobie znać jeden i to, zazwyczaj lewy, jakaś chyba świąteczna hiperowulacja ! [emoji23] aż od wczoraj jestem na przeciwbólowych [emoji57]

@Elenaa - chyba nie daje Ci spokoju kogo pod sercem nosisz :) też by mi to spokoju nie dawało 😜 a masz zdjęcie dupki żeby nam pokazać ?

@Dwa+Trzy - jak czytam Twoje posty, to tak jakbym czytała siebie :) w najbliższym czasie jak u mnie się to nie unormuje, to będę musiała być ze 3 mies na antykoncepcji, co mnie troche przeraża, bo potem jest ryzyko bliźniaków 🙄🤦🏻‍♀️ Raz już tak miałam, to potem produkowałam tyle jajeczek, że jakbym wtedy zaszła w ciąże, to moja rodzina należałaby do wielodzietnych, a państwo polskie co miesiąc byłoby w plecy kilka tysięcy 😂😂😂

@milla1982 - jak się masz ? Szalejesz przed świętami ? ;)
Hej Kochana tak istne szaleństwo. Na szczęście już Święta i święty spokój :D Podczytywalwm Was jednak cały czerwiec jestem na bieżąco.
Zdrowych spokojnych Świąt wszystkim życzę:*

No niee ovuFriend i jeszcze inna apka wyliczyły mi owulację na 22.12 a dwie inne na 20.12 i ta jest chyba bardziej prawdopodobna ale ovuFriend do tej pory ufałam a wg niej to załapliśmy się tylko 1 raz, 2 dni przed i do tego po vitagynC (po takich maratonach zawsze muszę się ratować globulkami przywracającymi odpowiednie ph bo źle reaguję ;) ). Do tego wczoraj mnie bardzo bolało podbrzusze jak na @, myślałam że może jednak po przejedzeniu ale niestety znowu plamienie :/ To jest tak durny cykl jak ten wrześniowy ehh

Ja też wierzę ovufriend. Wierzę od czasu,jak wyznaczył mi kilka razy zaskakujący dla mnie termin @ i się potwierdziło:)

reklama

Mi ovufriend wyznaczyl owulacje tak że wyszło 3 dni przed, serduszek dzień po nawet nie uwzględnial w staraniach no i co leci juz 17ty tydzien. Trzeba zawsze miec nadzieję :-) a plamienie moze implantacyjne?

Do góry