reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Elenaa - chyba ta dupka bardziej mi wygląda na dziewczynkę :) ale mogę się mylić. Moja przyjaciółka jest z czerwca, jest zwariowana ale pozytywna i mega ogarnięta, z kolei koleżanka ma córkę z czerwca (w marcu będzie miała drugą ) i jest bardzo grzeczna. No tak, niby nie ma co patrzeć na miesiące, potem i tak się lubi ten miesiąc ze względu na urodziny naszego dziecka.
No właśnie mam nadzieje ze moje wszystkie dzieci wdaja się w rodziców a nie nasze rodzeństwo. Bo chyba jesteśmy najbardziej normalni z rodziny (co za skromność hehe :p)

reklama
Moim zdaniem Dziewczynka :) Zapamiętałam że przy chłopcu są 3 kreski a.przy dziewczynce 2, dlatego jak w drugiej ciąży usłyszałam, że dziewczynka to byłam zdziwiona bo widziałam trzecią kreskę od razu ;)
Zaraz wrzucę wykeesy ale słaby ten przyrost na porannym :( Bo ten popołudniowy lepiej wygląda ale nie wiem na ile ufać bo nigdy nie mierzę po 3godz spoczynku tylko max.45min. Fakt, że do yej pory pokrywał mi się z tym porannym tylko skok lepiej widać :)
Wiesz co 3 kreseczki mogą byc zarówno u dziecwyznki jak i u chłopca tak czytalam.
O tutaj

Tylko zależy duzo czy malo wystaja poza kości udowe :-) bo córka pamiętam ze tez miala 3 kreseczki

Dodam tylko , że ten popołudniowy wyznaczył sobie dni płodne na podstawie pozytywnych testów owulacyjnych. Jak się zbierze więcej danych to pewnie zmienią się fazy :)

Załączniki

• Screenshot_20191223-132340(1).png
    Screenshot_20191223-132340(1).png
    19,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Screenshot_20191223-132357(1).png
    Screenshot_20191223-132357(1).png
    61,6 KB · Wyświetleń: 56
Wiesz co 3 kreseczki mogą byc zarówno u dziecwyznki jak i u chłopca tak czytalam.
O tutaj

Tylko zależy duzo czy malo wystaja poza kości udowe :-) bo córka pamiętam ze tez miala 3 kreseczki
U mnie nie było wątpliwości więc się nie wgłębiałam w temat bo jak zaczniemy analizować to będzie jak z planowaniem "Wszystko się może zdarzyć" ;)

U mnie nie było wątpliwości więc się nie wgłębiałam w temat bo jak zaczniemy analizować to będzie jak z planowaniem "Wszystko się może zdarzyć" ;)
No mozna oszelec :p moze lekarka za 2 tygodnie oceni płeć, bedzie 18tc+4. A potem juz polowkowe w 21tc+4. Mysle ze pod koniec stycznia powinno byc wiaodmo. Przynajmniej w poprzednich ciązach po polowkowych wiedziałam na 100%

reklama
Czyli tak jak myślałam hahaha Idealnie dziewczynkowo hahaha
Tylko tego 20.12 byłam tak zakwaszona, że nie wiem czy choć jeden przetrwał ;)

Załączniki

• Screenshot_20191223-145732(1)(1).png
    Screenshot_20191223-145732(1)(1).png
    63 KB · Wyświetleń: 50
Do góry