reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A jak ja przechylić na niebieską?
Ja mam dwóch synów z owulacji. Bez żadnych suplementów,kombinacji. Po prostu strzał w sama owu i poprawka na drugi dzień :) Akurat brzuch bolał mnie zawsze 2 dni,więc w oba celowalismy.
Drugą miała być dziewczynka i jeden miesiąc spróbowałam 2 dni przed owu,a jak nic nie wyszło,to się wystraszyłam,że będę miała problemy z zajsciem i w kolejny cykl celowalam już w sam szczyt...No i mam drugiego synusia :D

reklama
Głowie chyba chodzi o pH organizmu. Plemniki w pochwie długo i tak nie posiedzą. Dlatego pH pochwy jest mylne. To, że w pochwie jest wysokie pH, to nie znaczy, że środowisko organizmu również ma wysokie pH.
Też właśnie o tym czytałam,że to nie ph pochwy,tylko organizmu jest ważne.
Ja akurat ćwiczę treningi cardio,więc nie wiem na co one są:) Mieszkam koło Aquaparku i jakoś mi do niego nie po drodze. Jeśli chodzi o bieganie to trenowałam je wyczynów,ale dużo wcześniej,niż moja pierwsza ciąża.

Ja według pasków owulacyjnych miałam nie jeden raz 2 owulacje w cyklu Haha. Gdybym im zaufała, to znowu syna robiłabym wtedy 2 dni przed faktyczną owulacją.
Ja tak miałam w zeszłym miesiącu. Nagle w 22 dc dwa grube paski...Ale mimo.tej wpadki wierzę w to,co pokazują,bo bol się zgadza z moim dc i objawami

Dziewczyny, wczoraj przytulnie było, ale jak już wspominałam mój miał wczoraj bardzo ciężki i nerwowy dzień i stwierdził, że on w taki dzień to córki nie będzie robił bo będzie z niej nerwus(faceci maja czasem te swoje mongolskie teorie) no i wyszło tak, że było przytualnie, ale powiedziałabym nie efektywne. I się wkurzylam na niego, powiedziałam że testy w przyszłym miesiącu będzie sobie sam robił... Ehh

Dziewczyny, wczoraj przytulnie było, ale jak już wspominałam mój miał wczoraj bardzo ciężki i nerwowy dzień i stwierdził, że on w taki dzień to córki nie będzie robił bo będzie z niej nerwus(faceci maja czasem te swoje mongolskie teorie) no i wyszło tak, że było przytualnie, ale powiedziałabym nie efektywne. I się wkurzylam na niego, powiedziałam że testy w przyszłym miesiącu będzie sobie sam robił... Ehh

Kochana sama tak miałam z moim M. - miałam juz pewność ze to ten dzien i co? Albo nieefektywnie albo nie mogłam go dobudzić po powrocie z mojej popołudniówki i nici... kolejny miesiąc w plecy :/

U mnie nie ma dylematów.
Mam tylko 1 syna.
Jedynie wiek trochę mnie goni i powoduje że mam ciśnienie. Za pół roku będę miała 37.
Chcę drugie dzieciątko, już mi nie zależy na płci. Tylko zdrowe dzieciątko.

U mnie za to problem techniczny, Na 10 cykli tylko 6 w miarę postaranych. U nas jak nie grypa, to proktolog, to moja angina, to niedyspozycja męża... brał tabletki na nadciśnienie i klapa... zawsze coś.
Teraz leci 11 cykl i taki siódmy "staraniowy". Licze na to że w końcu kiedyś sie uda.

reklama
A ja Wam powiem że jestem mega nastawiona już na córkę, co ma być to będzie [emoji4]
Jak starania były w dzien kiedy bolał brzuch to nici z tego były, więc za szybko było pewnie. Bazowałam tylko na śluzie, a ból brzucha był dopiero 2 dni później... Więc identyko jak z córką. Ciąża totalnie bezobjawowa, mdłości takie fest były tylko 3 dni [emoji1787]

Do góry