reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Wam :) u nas nareszcie, po raz pierwszy LCB wskazał prognozę na dziś...małego niebieskiego chłopca - o dziwo - w owu lub zaraz po - 15dc:) prognoza ładna, ciekawe tylko, czy rzetelna ;) mierzymy dalej, zbieramy więcej info. Radosnej środy

reklama
A ja Wam powiem że jestem mega nastawiona już na córkę, co ma być to będzie [emoji4]
Jak starania były w dzien kiedy bolał brzuch to nici z tego były, więc za szybko było pewnie. Bazowałam tylko na śluzie, a ból brzucha był dopiero 2 dni później... Więc identyko jak z córką. Ciąża totalnie bezobjawowa, mdłości takie fest były tylko 3 dni [emoji1787]
Jak ja bym tak chciała:D

Cześć Wam :) u nas nareszcie, po raz pierwszy LCB wskazał prognozę na dziś...małego niebieskiego chłopca - o dziwo - w owu lub zaraz po - 15dc:) prognoza ładna, ciekawe tylko, czy rzetelna ;) mierzymy dalej, zbieramy więcej info. Radosnej środy
Czyli tak,jak u mnie. Syn w owu :) Ciekawe czy moje starania sprzed owu w ogóle kimkolwiek zaoowocuja...

U mnie nie ma dylematów.
Mam tylko 1 syna.
Jedynie wiek trochę mnie goni i powoduje że mam ciśnienie. Za pół roku będę miała 37.
Chcę drugie dzieciątko, już mi nie zależy na płci. Tylko zdrowe dzieciątko.

U mnie za to problem techniczny, Na 10 cykli tylko 6 w miarę postaranych. U nas jak nie grypa, to proktolog, to moja angina, to niedyspozycja męża... brał tabletki na nadciśnienie i klapa... zawsze coś.
Teraz leci 11 cykl i taki siódmy "staraniowy". Licze na to że w końcu kiedyś sie uda.
Dla mnie mój wiek też nie jest problemem-ja mam już skończone 37. Myślę,że do 40-stki spokojnie można. Na pewno jednak zrobię z racji wieku test genetyczny,żeby wiedzieć więcej

My syna "tworzyliśmy" od pozytywnych pasków a córę po okresie, ale zależało mi aby dziecko było lipcowe jak my troje i nie zaprzestaliśmy działań po pozytywie.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny <3

Ja mam dwóch synów z owulacji. Bez żadnych suplementów,kombinacji. Po prostu strzał w sama owu i poprawka na drugi dzień :) Akurat brzuch bolał mnie zawsze 2 dni,więc w oba celowalismy.
Drugą miała być dziewczynka i jeden miesiąc spróbowałam 2 dni przed owu,a jak nic nie wyszło,to się wystraszyłam,że będę miała problemy z zajsciem i w kolejny cykl celowalam już w sam szczyt...No i mam drugiego synusia :D
Dzięki bardzo! To dokładnie odwrotnie niż najnowsze teorie ....

reklama
Do góry