martoosia04
Fanka BB :)
I to są suplementy dzięki którym zwiększa się szansa na poczęcie córki? Boże, jak człowiek mało wie.
Tak, one sa na dziewczynkę. My braliśmy pol roku kazdego dnia je.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to są suplementy dzięki którym zwiększa się szansa na poczęcie córki? Boże, jak człowiek mało wie.
Mam syna 7 letniego
hm... to się u mnie zupełnie nie sprawdziło, miałam mega wysokie ph a jednak czekam na córeczkę. Nie miałam nadzieiA sprawdzałaś sobie pH w pochwie?
Bo to też ma znaczenie. Na dziewczynkę najlepsze między 4-4,5ph by mieć.
Na dodatek jeden syn jest mój, drugi jest narzeczonego 8 letni. Więc jakby jest dwóch chłopaków, a wspólną chcielibyśmy córkęA To teraz rozumiem skąd te parcie na córkę.
Rozumiem. Ja nie mam dzieci ale dla mnie płeć jest nie ważna. Liczy się dla mnie tylko by zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. A jaka płeć będzie to dla mnie bez różnicy.Na dodatek jeden syn jest mój, drugi jest narzeczonego 8 letni. Więc jakby jest dwóch chłopaków, a wspólną chcielibyśmy córkę
Rozumiem, to normalne. Ja za to mam cukrzycę typu 1 wykryta właśnie w pierwszej ciąży więc też zastanawiam się czy w ogóle decydować się na drugie dziecko bo jednak nie będzie to łatwa ciąża....Rozumiem. Ja nie mam dzieci ale dla mnie płeć jest nie ważna. Liczy się dla mnie tylko by zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. A jaka płeć będzie to dla mnie bez różnicy.
Rozumiem, to normalne. Ja za to mam cukrzycę typu 1 wykryta właśnie w pierwszej ciąży więc też zastanawiam się czy w ogóle decydować się na drugie dziecko bo jednak nie będzie to łatwa ciąża....
A jak ja przechylić na niebieską?Pomyśl o suplach. Mowię to, bo sama je brałam ja i moj M. przez pol roku i czekamy na dziewczynkę wymarzoną. Lukrecja, saw palmetto, olive leaves, szyszka chmielu - niby niewiele a moze jednak i wam pomogą. Przynajmniej nie bedziesz sobie pluc w brodę ze nic nie zrobiliście by przechylić szale na rozowa stronę.
A jak ja przechylić na niebieską?