reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Głowie chyba chodzi o pH organizmu. Plemniki w pochwie długo i tak nie posiedzą. Dlatego pH pochwy jest mylne. To, że w pochwie jest wysokie pH, to nie znaczy, że środowisko organizmu również ma wysokie pH.

Na dodatek jeden syn jest mój, drugi jest narzeczonego 8 letni. Więc jakby jest dwóch chłopaków, a wspólną chcielibyśmy córkę
Rozumiem. Ja nie mam dzieci ale dla mnie płeć jest nie ważna. Liczy się dla mnie tylko by zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. A jaka płeć będzie to dla mnie bez różnicy.

Rozumiem. Ja nie mam dzieci ale dla mnie płeć jest nie ważna. Liczy się dla mnie tylko by zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. A jaka płeć będzie to dla mnie bez różnicy.
Rozumiem, to normalne. Ja za to mam cukrzycę typu 1 wykryta właśnie w pierwszej ciąży więc też zastanawiam się czy w ogóle decydować się na drugie dziecko bo jednak nie będzie to łatwa ciąża....

Ja się właśnie diagnozuje i boję że żeby znowu jakiś chorób mi nie wykryli co będzie miało wpływ na starania się o dziecko. Jak sobie pomyślę kolejne choroby kolejne leki to aż mi się nie chce.
Rozumiem, to normalne. Ja za to mam cukrzycę typu 1 wykryta właśnie w pierwszej ciąży więc też zastanawiam się czy w ogóle decydować się na drugie dziecko bo jednak nie będzie to łatwa ciąża....

Pomyśl o suplach. Mowię to, bo sama je brałam ja i moj M. przez pol roku i czekamy na dziewczynkę wymarzoną. Lukrecja, saw palmetto, olive leaves, szyszka chmielu - niby niewiele a moze jednak i wam pomogą. Przynajmniej nie bedziesz sobie pluc w brodę ze nic nie zrobiliście by przechylić szale na rozowa stronę.
A jak ja przechylić na niebieską?

reklama
Do góry