reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja żyje :) jeszcze. Niestety ja na dzień dzisiejszy będę tylko podczytywać i kibicować Wam. Miałam wizyte u lekarza, jutro mam zrobić kolejne badanie, jak wyjdzie źle, to mam zrobić tomograf głowy żeby wykluczyć gruczolak przysadki. Jestem troche podłamana, więc teraz musze skupić się na sobie.

reklama
Ja żyje :) jeszcze. Niestety ja na dzień dzisiejszy będę tylko podczytywać i kibicować Wam. Miałam wizyte u lekarza, jutro mam zrobić kolejne badanie, jak wyjdzie źle, to mam zrobić tomograf głowy żeby wykluczyć gruczolak przysadki. Jestem troche podłamana, więc teraz musze skupić się na sobie.
:( przykro mi Kochana...aż nie wiem co napisać.
Jedyny plus jest taki,że to naprawdę rzadko złośliwe sprawy.
Wyszło przy okazji jakichs badań? -poziomu prolaktyny?

Cześć Wam :) u nas nareszcie, po raz pierwszy LCB wskazał prognozę na dziś...małego niebieskiego chłopca - o dziwo - w owu lub zaraz po - 15dc:) prognoza ładna, ciekawe tylko, czy rzetelna ;) mierzymy dalej, zbieramy więcej info. Radosnej środy
Miś staranka były?

Ojejku... Przykro mi [emoji3525][emoji3525][emoji3525]
Dawaj znać jak zdrówko, o ile będziesz miała ochotę oczywiście. Trzymam kciuki [emoji110]

Tak, głównie o prolaktynę chodzi, ale poza nią inne hormony też nie leżą na miejscu. No nic, trzeba być cierpliwym i podchodzić do tego optymistycznie. Widocznie tak miało być.

@Megi_Meg ważne to znaleźć problem, być pod opieką lekarza i wyleczyć się. To jest najistotniejsze. A marzenia zrealizują się wtedy same w odpowiednim czasie. Życzę oczywiście aby diagnoza nie była taka na jaką wygląda.

Miś staranka były?
Najbliższe tygodnie / miesiące wiele dla nas znaczą, dlatego z ciężkim sercem jeszcze czekamy na walkę ostateczną :) dziś po raz kolejny prognoza syna...aż ciary człowieka przechodzą jak się nad tym zacznie zastanawiać :)
Megi_Meg - tak jak piszesz - cierpliwość...moim zdaniem to coś, co z jednej strony nie pozwala nam zapomnieć o bólu/smutku/tęsknoty za marzeniami, a z drugiej daje nam możliwość dostrzeżenia z perspektywy czasu niesamowitej siły samego siebie i faktu, ile to człowiek potrafi ciężarów znieść i unieść. Jestem dobrej myśli, Ty też musisz być i wiem, że tak będzie :)

Nie musi wyjść źle! Myśl pozytywnie, to więcej niz połowa sukcesu. Trzymam kciuki myślami jestem z Tobą. Sama duuuuuużo przeszłam i uwierz mi, nasza wyobraźnia zwykle podsuwa nam najczarniejsze scenariusze. A pozytywna projekcja dużo potrafi zmienić na lepsze. Siła jest kobietą! Nigdy o tym nie zapominaj!

reklama
Do góry