martoosia04
Fanka BB :)
Dobrze, że do wizyty został tydzień [emoji23] ale wszyscy siedzimy jak na szpilkach dwa razy już dziecko odmówiło wspolpracy przy pokazaniu kim jest :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o jakiej płci marzyliscie?@Ann_ dziękuje bardzo za Twoja opinie.
U mnie 16+5 i z góry lekarz mówił ze dziewczynce w tym okresie aż tak nic nie odstaje
W sumie gdyby nie to drugie zdjęcie nie byłoby wątpliwości, ale dzidziuś tak fikał ze nic lepszego się nie dało uchwycić nie rozmazanego. Pierwsze gdzie wyglada na chłopca to jeszcze w miarę leżał spokojnie.
Od początku mam pod górkę z wyrostkiem tez tak było.
Ja tez siedzę jak na szpilkach, jakaś taka niecierpliwa jestem i ten temat zaprząta mi głowę na tyle, ze nie mogę się skupić na niczym innym: obłęd.
Córeczkę mamy i zawsze w rozmowach mówiliśmy ze fajnie byłoby mieć parke, jednak gdy nie mogłam zajść w ciąże przez trzy lata staraliśmy się o drugie dziecko.A o jakiej płci marzyliscie?
To moze marzenie sie spelni [emoji4] tego Ci życzę.Córeczkę mamy i zawsze w rozmowach mówiliśmy ze fajnie byłoby mieć parke, jednak gdy nie mogłam zajść w ciąże przez trzy lata staraliśmy się o drugie dziecko.
Myśl o synku jednak pozostała
Bardzo dziękujeTo moze marzenie sie spelni [emoji4] tego Ci życzę.
Jak najbardziej, mnie owulacja doskwierała zawsze bardziej niż zbliżająca się @Dziewczyny mam do Was pytanie. Od wczoraj odczuwam dość silne bole i uciski Wo kolorach jajników. Czy to możliwe ze aż tak bardzo odczuwam zbliżająca się owulacje ? Każdy ruch skutkuje takim dziwnym bólem a raczej nieprzyjemnym uciskiem